Juicy Couture Couture Couture – Eau de Parfum

Nu, chiar nu ai citit gresit titlul. Acest parfum are numele Juicy Couture Couture Couture, facand ca totul sa para a fi doar un exercitiu in exces care sa-ti testeze abilitatile de a nu scuipa pe tine insuti si pe ceilalti neghiobi ce stau in fata ta. Couture Couture este cel mai tanar parfum din 2009 lansat din colectia Juicy Couture, urmat de celelalte doua parfumuri populare Juice Couture si Viva la Juicy.

Despre parfumul pentru femei Juicy Couture Couture Couture:

Juicy Couture Couture Couture In flacon: dulce, dulce, aroma de fructe. Doar o singura data trebuie sa il mirosi ca sa realizezi ca sunt cateva grade de dulceata in el.

Acel ceva dulce este pus ca un strat peste altceva dulce, iar aceste doua lucruri dulci sunt bine acoperite de un strat dens de dulceata, iar deasupra sunt stropi de fructe, adaugand o picatura de vanilie, toate astea impreuna.

Aplicat: dulceata este in regula, dar asta nu este tot. Juicy Couture Couture Couture are o maniera sa se usuce si sa evolueze inainte ca ziua se termine. Fructele incep sa iasa cu mirosul la suprafata, la fel si vanilia care credeam ca va ramane in spatele a tot ce este pentru ceva mai mult timp, dar este mai dornica si vanilia sa iasa la suprafata.

Cred ca miros un punch de struguri, din acela pe care il cumperi inghetat si pe care il faci acasa amestecat cu apa. Sunt si fructe printre ele. Nu te gandi ca parfumul Juicy Couture Couture Couture este doar un parfum fructat si dulce.

Notele dulci de caprifoi fac ca parfumul sa aiba un aspect bun printre notele de iasomie, plutind in preajma fructelor dulci. Mirosul care se duce prima data de la parfumul Juicy Couture Couture Couture este un pic mai prietenos cu mine.

Restul de parfum este atat de dulce incat, atunci cand apare urmatorul moment, intuiesc un miros usor de santal si realizez ca lucrurile incep sa fie in regula. Dar acest lucru se intampla dupa ceva ore dupa ce s-a dus mirosul de fructe si dulce de munte.

In plus: Compania Juicy Couture a fost infiintata in 1994. Treningurile lor de velura erau la moda cand eram mai tanara. Cu toate astea, chiar nu am avut ocazia sa prind linia de imbracaminte de la Juicy Couture.

Designul Juicy Couture Couture Couture:

Juicy Couture Couture Couture flaconO sticla cu un design dragut si interesant. Nu este rectangulara, dar nici intr-o forma bizara care sa ia din inaltime. Capacul are un cap interesant, dandu-i sticlei o tenta exotica.

Exista o panglica roz legata de sticla, un detaliu in plus foarte dragut, de altfel. Capacul parca imi aminteste de sticla de la Betsey Johnson, doar ca este facuta de o mie de ori mai bine.

Compoziția Juicy Couture Couture Couture:

Familia de parfumuri – floral fructate.

  • Note bază: ambră, vanilie, lemn de santal
  • Note inimă: caprifoi, prună, iasomie
  • Note vârf: note florale, grapefruit, mandarină

Prețul Juicy Couture Couture Couture și unde poate fi găsit:

Juicy Couture Couture Couture este disponibil în magazinele online însă nu știu dacă acest parfum se găsește și în parfumerii. Prețul acestuia pornește de la 80 Lei pentru 30 ml iar prețul poate să fie diferit în funcție de magazin și de ofertele acestuia. Prețurile și ofertele magazinelor ce comercializează acest parfum le puteți consulta aici:

Info: Intr-o anumita maniera, parfumul Juicy Couture Couture Couture imi aminteste de un mix intre parfumul original Juicy Couture si parfumul Viva la Juicy cu un iz urias de zahar prin el.

Dar familiaritatea cu celelalte doua parfumuri Juicy ar putea avea de a face cu faptul ca toate sunt parfumuri floral fructate, care sunt realizate de acelasi producator si sunt facute pentru acelasi gen de persoane.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu