Juicy Couture – Eau de Parfum

Juicy Couture a fost originalul care a dus la apariția altor câteva produse de acest gen, inclusiv a Juicy Couture’s Couture Couture, parfumul ca un munte de zahăr. Am observat ceva la Juicy Couture: de fiecare data când îl miros, miroase diferit. Prima dată, era un floral pudrat.

A doua oară, un parfum aprins, citric, de fructe și mai nou, Juicy are o deschidere de fructe și prospețime. Așa că am decis să îi fac o recenzie și să stabilesc clar ce fel de parfum este.

Câteva lucruri despre parfumul pentru femei Juicy Couture:

Juicy CoutureÎn sticlă: Citrice tăiate cu florale albe și o idee din ceea ce cred eu că este chiparos. Juicy Couture ar trebui să aibă un accent de chiparos. Care va fi o prezența binevenită, având în vedere că de data asta mă aștept că notele de chiparos să fie acolo.

Aplicat: se deschide cu citrice florale, care se estompează curând într-un parfum floral proaspăt, ce conține chiparos și o notă înviorătoare de crin. Pe fundalul acestei miresme se ascunde ceva foarte puternic, care, pentru nasul meu, curăță puțin lucrurile, mirosind a mosc alb.

Notele florale din acest parfum sunt îmbinate bine, iar modul în care plutesc, în și în afară unui dulce subtil, rămas din fructele din deschidere, este impresionant.

Uscarea introduce note de verde și lemn, care ajută la stabilirea ultimului stadiu al Juicy Couture – inofensiv, oarecum lemnos, de patchouli.

Extra: Juicy Couture are alte două produse – oarecum –Viva la Juicy și Couture Couture.

Designul Juicy Couture:

Juicy Couture sticlaDe obicei lăudați pentru modelul sticlei, Juicy Couture cuprinde parfumul într-un ambalaj pătrat plăcut, cu un capac detaliat, care constă într-un vârf de plastic pus peste o bandă de metal.

În jurul capacului este înfășurat un colier cu niște medalioane – un sceptru în formă de J, o coroană de plastic și un ac de siguranță – care poate fi purtat. Pe fața sticlei este imprimată emblema Juicy Couture.

Compozitia Juicy Couture:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note vârf: zambilă, pepene galben, măr, mandarină, floarea pasiunii
  • Note inimă: tuberoză, măceș, crin
  • Note bază: vanilie, caramel, lemn, patchouli

Informații despre prețul parfumului Juicy Couture și unde poate fi găsit:

Prețul parfumului este diferit în funcție de magazin și de cantitatea acestuia. De exemplu, pentru un Juicy Couture 50 ml prețul poate ajunge și la 150 Lei. Este un parfum minunat pentru a fi făcut cadou mai ales persoanelor care iubesc parfumurile florale. Pentru mai multe detalii despre preț și oferte puteți intra aici:

Info: Prefer mult mai mult acest parfum decât ultima să versiune, Couture Couture. Am mirosit Viva la Juicy de vreo câteva ori, dar de fiecare dată, ajung să fiu oarecum indiferentă.

Cu toate acestea, Juicy Couture are un amestec încântător de florale, mosc și dulcata, fiind destul de atrăgător pentru mine; deși are aceste note gurmande la final, nu am simțit nimic gurmand în el. Și sunt împăcat cu acest lucru.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu