Nina by Nina Ricci– Apă de Toaletă

Nina by Nina Ricci a fost primul meu parfum. Atunci, încă eram în proces de evolua de la stadiul meu de folosire al sprayului de corp și al loțiunii și încă purtăm parfumuri de fructe. Asta se întâmpla acum patru ani, înainte să le ofer o șansa floralelor, moscului, lemnului, chihlimbarului și tuturor lucrurilor de acest gen.

Nina by Nina Ricci este un parfum tineresc, plin cu mere, siropos, cu sclipiri de zahăr. Îmi amintesc când era nou, când m-am abătut în raionul parfumurilor din întâmplare și sticla mi s-a părut adorabilă.

Câteva lucruri despre parfumul Nina by Nina Ricci:

Nina by Nina Ricci În sticlă: Lămâie galbenă și lămâie verde, vibrante, cu o notă de măr și zahăr. Înainte de aplicare, Nina miroase că un chioșc de limonadă. Un chioșc de limonadă cu un produs popular, foarte aromatic. Mirosindu-l de vreo câteva ori, am început să observ și acea vanilie caramelizată, dulce și lipicioasă.

Aplicat: Limonadă, urmată de note de măr. Mărul din Nina by Nina Ricci este unul mare, roșu, acoperit într-un amestec de caramel și vanilie. Sunt multe note dulci în acest parfum, dar, din fericire, acele note de limonadă și lămâie verde din deschidere nu se estompează imediat.

Rămân și îi conferă o oarecare acreală Ninei, în așa fel încât dulceața nu ajunge să fie siropoasă. Și floralele ușoare contribuie la procesul de îmblânzire, pe măsură ce Nina by Nina Ricci se așează într-un parfum proaspăt, care aduce aminte de o băutură rece, înviorătoare. Uscarea durează ceva timp, deoarece Nina are o longevitate excelentă.

La ore după aplicare, notele de citrice se estompează primele, cu mărul și zahărul rămânând mai puternice, până renunță și ele. Doar pe ultimul picior parfumul ajunge să aibă și niște note lemnoase, pentru puțin timp, până la dispariția completă.

Extra: Nina Ricci a fost fondată de Maria Ricci și fiul ei în 1932, ca o casă de modă, în Paris. Brandul Nina Ricci este recunoscut pentru parfumul L’Air du Temps.

Designul Nina by Nina Ricci:

Nina by Nina Ricci sticlaConținut într-o sticlă adorabilă, în formă de măr, Nina by Nina Ricci are un capac de metal care protejează pulverizatorul, folosit și ca o coadă a mărului. Frunzele au numele casei inscripționat, făcând întreagă sticlă să fie o piesă de artă decorativă frumoasă, unitară.

Chiar dacă, din oricare motiv, nu va place parfumul, sticla este un obiect de decor drăguț. Menționat într-o recenzie anterioară, producătorii parfumului Twilight au folosit sticla Ninei ca model, dând naștere unui litigiu.

Compoziția Nina by Nina Ricci:

Familia de parfumuri: Fructate

  • Note bază: cedru Virginia, măr, mosc
  • Note inimă: bujor, măr Granny Smith, praline, datura
  • Note vârf: limette, lămâie Amalfi

De unde putem cumpăra Nina by Nina Ricci? Cât costă?

Nina by Nina Ricci este disponibil atât în magazinele online cât și în parfumeriile din mall-uri. Dacă cumpărați din alte surse aveți grijă la parfumurile contrafăcute. Prețul unui parfum original Nina by Nina Ricci 50 ml pornește de la 150 Lei iar prețul diferă în funcție de magazin.

Nina by Nina Ricci poate fi cadoul perfect mai ales că este disponibil și în seturi cadou ce contin și deospray, lapte de corp sau gel de duș.

Info: Nu prea mai port Nina. Sigur, odată la câtva timp, o dezgrop și o miros, poate îmi dau și un pic cu ea, dar am trecut de această fază. Am trecut, dar nu am uitat-o.

Nu m-aș descotorosi de Nina by Nina Ricci. A fost primul meu parfum adevărat, o punte către restul obsesiei mele. Nu văd vreun sens în a scăpa de prima mea sticlă de parfum.

7 parfumuri Nina Ricci pe care trebuie să le încerci

Casa de modă Nina Ricci, înființată de Maria „Nina” Ricci și fiul ei Robert în 1932, a intrat în industria parfumurilor în 1946 când a lansat L’Air du Temps. Nina Ricci a lucrat cu unii dintre cei mai buni parfumieri din istorie și așa a ajuns să lanseze unele dintre cele mai populare parfumuri pentru femei de pe piață.

Parfumurile Nina Ricci sunt potrivite pentru femeile de toate vârstele. Iată care sunt cele mai bune parfumuri Nina Ricci:

Nina Eau de Toilette

Parfumieri – Olivier Cresp și Jacques Cavallier

Poți simți mirosul de primăvară pe tot parcursul anului, dacă folosești acest parfum cu note de citrice și fructe. Deși fructele și citricele sunt destul de puternice, notele florale ușoare le echilibrează și-i conferă parfumului un miros răcoritor.

Acest parfum Nina Ricci cu note de mere și lămâie este potrivit pentru femeile mai tinere, dar și doamnele mai în vârstă ar putea folosi acest parfum atunci când merg seara la o întâlnire. Nina by Nina Ricci este perfect pentru femeile care caută un parfum minunat, feminin, care persistă toată ziua.

Ricci Ricci

Parfumieri – Aurelien Guichard și Jacques Huclier

Folosind acest parfum floral, femeile le pot arăta tuturor cât sunt de puternice. Singurul lucru delicat la acest parfum este sticla realizată cu grijă.

Ricci Ricci nu este un parfum copleșitor, dar te va face să te simți puternică întreaga zi, deoarece are o longevitate mare. Notele parfumului includ flori albe, rubarbă, bergamotă, trandafir și patchouli.

Acest parfum este potrivit pentru evenimentele din timpul zilei, dar poate fi folosit și noaptea.

Bella Nina Ricci

Parfumieri – Louise Turner și Sonia Constant

Îți poți da seama cât de minunat este acest parfum doar citindu-i numele. Bella este un parfum fresh, feminin și dulce, închis într-o sticlă adorabilă în formă de măr cu o buburuză cățărată pe o frunză.

Bella Nina Ricci conține un amestec uimitor de rubarbă, măr verde și lămâie, fiind ideal pentru femeile romantice. Parfumul poate fi folosit zilnic, deoarece este elegant și fresh.

L’Air du Temps

Parfumier – Francis Febron

Acest parfum atemporal vine într-o sticlă luxoasă, în vârful căreia se află un porumbel. Din 1946, de când a fost lansat, L’Air du Temps este unul dintre cele mai bune parfumuri Nina.

Francis Fabron a folosit un amestec de bergamotă, lemn de trandafir și iasomie pentru a crea acest parfum minunat. El a echilibrat aceste note florale cu cedru, lemn de santal și chihlimbar. Acest parfum elegant pare potrivit pentru o seară deosebită, însă ar putea fi folosit și în timpul zilei.

Nina L’Extase Caresse de Roses

Parfumier – Francis Kurkdjian

Nina L’Extase este un parfum sexy și senzual închis într-o sticlă elegantă. Parfumul se deschide cu un amestec dulce de pere și bergamotă, însă după câteva minute, aceste note se estompează și se poate simți mirosul de zmeură din inima parfumului. Aceste note se așază pe o bază formată din mosc violet și alb.

Nina Luna Blossom

Parfumier – Fabrice Pellegrin

Luna Blossom este un amestec de fructe și flori pus într-o sticlă prețioasă în nuanțe de violet cu frunze aurii. Acest parfum intens și misterior este potrivit pentru femeile care caută un parfum cu un miros puternic.

Baza de pere și bergamotă se amestecă cu un buchet floral unic de iasomie, bujor și magnolie. Fabrice Pellegrin a ales să completeze aroma puternică a florilor cu nuanțe de cedru și mosc.

Dacă vrei un parfum cu nuanțe florale pe care să-l folosești zi de zi, alege Luna Blossom.

Les Sorbets de Nina

Parfumier – Olivier Cresp

Doamnele care apreciază parfumurile fructate s-ar putea să se îndrăgostească de Les Sorbets de Nina. Parfumul vine într-o sticlă delicată, în formă de măr roz cu frunze aurii. Amintind de desertul pe care îl consumăm vara, Les Sorbets de Nina include note puternice de fructe, inclusiv zmeură, lămâie și mandarină.

Deși unii ar putea considera că Nina Ricci este un parfum prea tineresc, este potrivit pentru femeile de toate vârstele.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Un comentariu la „Nina by Nina Ricci– Apă de Toaletă”

Lasă un comentariu