Twilight – Apă de Toaletă

Am avut dubioasa onoare sa fiu in stare sa miros parful Twilight (parfum inspirat din cartea si filmul cu acelasi nume). A fost mai degraba un moment ciudat in viata mea, pentru ca initial m-am gandiit ca ma insult pe mine insami sa miros un parfum inspirat din lucruri ireale, dar iata ca si-a raspandit adierea catre mine.

Informații despre parfumul Twilight:

twilight1Acum nu era ca si cum ma gandeam ca miros rau. Cateva parfumuri modern realizate (in special parfumurile celebritatilor si cele care au la baza cultura pop) pot sa contina ceva care sa le faca sa fie considerate ca fiind “cu un miros intepator”. Pur si simplu nu l-am cumparat in hypermarket. Din fericire, nu mi-au placut cartile care ma excludeau din orice altceva.

In afara de faptul ca, ocazional, personal am rasfoit cu degetul unul dintre romanele din serie, am evitat in mare masura acest fenomen Twilight. Dar, hei, sansa de a mirosi un fenomen al culturii pop. Cine sunt eu sa refuz?

In flacon: accentul se pune pe manichiura, strazi plouate din Oregon, acesta este parfumul care ar trebui sa reprezinte ceea ce reprezinta mirosul Bellei pentru Edward. Reactia mea initiala? Acest sentiment imi aminteste de liceu.

Levantica este nota predominanta in acest parfumul Twilight si am detectat de asemenea si nota de frezie curata, dulce si efervescenta. Desi este mai mult decat acele doua note florale. Simt ceva lemnos si foarte, foarte usor amar. Cedru, putin cedru prin el. Gandit intr-o dimensiune mica.

Aplicat: Okay, am pulverizat o singura data si iata cum este. Initial este o explozie de sclipire de lavanda verde si amareala. Amareala lui trece intr-adevar pe masura ce frezia intra in prim plan sa isi faca prezenta. Levantica este placuta ca roua, o nota clara, care isi face treaba pana in momentul in care intra in rol frezia cu alunecarea ei strigatoare.

Acesta este un parfum curat si rece ca un dus de primavara in padure. Ceea ce cred ca face potrivita imaginatia data de catre filmele si cartile realizate. Pe masura ce parfumul se usuca, levantica paraseste fundalul, lasand sa iasa ceea ce cred sigur ca este un fel de nota de mosc. Am pierdut urma cedrului cu exceptia unei mici parti verzi.twilight

Peste un timp dupa acesta, simt florile verzi dulci si curate. Grupul celor patru miresme sunt cele mai inocente pentru oameni. Dupa ultima uscare se simte dulce si aburinda, acum putin invizibila, lavanda. Nu tocmai o intreaga evolutie, ci doar o durata de viata previzibila si intr-adevar nu emana orice nou motiv de parfum. Dar este un pas inainte peste ceea ce m-am ganditi ca ar fi.

In plus: aparent, parfumurile au fost vandute doar in magazinele cu noutati si au fost cu adevarat populare. Acum inteleg de ce oamenilor le place parfumul Twilight. Este cu adevarat inocent, foarte purtabil, si are cu adevarat o mireasma de levantica adevarata.

Prea putin exista altceva mai interesant dupa ce se usuca si nu este de mirare ca doar doua note de parfum au vrut sa evidentieze. Acest lucru nu o sa propulseze parfumul Twilight in salile aurite in care le place sa stea cele de la Guerlin si Caron dar este manevrabil.

Designul parfumului Twilight:

twilight_ricciIn regula, sa vorbim despre sticla parfumului.. Sticla parfumului Twilight este destul de mult rupta si inspirata din sticla parfumului Nina de la Nina Ricci.

Diferenta este ca aceasta sticla este usor mai inchisa si exista o propozitie scrisa pe aceasta. Constructia sticlei in sine este putin mai precara ca cea de la Nina. Frunzele mici de argint pe sticla de parfum Twilight au fost putin pierdute. Si pe sticla Nina sticla este nesudata si neteda.

Pe sticla parfumului Twilight este evident si clar unde se imbina cele doua jumatati de sticla. Este o copie flagranta, cu alte cuvinte. La inceputul anului 2009, Nina Ricci a deschis o serie de procese asupra designului sticlei. Nu a fost de mirare ca au facut asta.

Niciun cuvant despre cum va merge mai departe, dar sunt sigur ca nu va fi o suspendare murdara, iar daca va fi sa fie asa, atunci sunt de acord.

Este un parfum floral-proaspăt

Care este prețul parfumului Twilight? Unde îl putem găsi?

Prețul parfumului Twilight variază de la un magazin la altul și de ofertele acestuia. Mai este o variantă a parfumului Twilight – Twilight Immortal pe care o puteți găsi în magazinele online. Pentru mai multe detalii referitoare la prețul, ofertele și cantitatea parfmului puteți găsi aici:

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu