Nina Ricci Extra Rouge review

Nina Ricci Extra a lansat un nou parfum intens Nina Ricci Extra Rouge.

În 2006, Nina Ricci a lansat un parfum de basm. O aromă superbă marca Nina Ricci ambalată într-o sticlă revoluționară în formă de măr.

În 2019 a fost creat Nina Ricci Rouge. Rouge (roșu) culoare pasiuni, a curajului. Nina Ricci Rouge are note de citrice, zmeură și floare de ghimbir înconjurate de un amestec delicios de vanilie și caramel. Este un parfum ce creează dependență.

Citeste

Noul parfum Nina Ricci, Nina Ricci Extra Rouge este un parfum îndrăzneț, potrivit pentru femeile puternice, care vor să fie seducătoare.

Despre Nina Ricci Extra Rouge

Nina Ricci Extra Rouge este un parfum intens, tentant cu arome florale. Roșul efervescent al Nina Extra Rouge îi conferă parfumului un aspect ultramodern. Parfumul vine în celebra sticlă în formă de măr. Sticla roșie Nina este recunoscută la nivel internațional, deci nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Emanând o aromă florală orienală, Extra Rouge se deschide cu o notă de coacăz negru, care evidențiază prospețimea gustului zmeurii și puterea vibrantă a grapefruitului dulce-amărui.

Apoi parfumul continuă să-ți expune notele florale de bază, care amestecă aroma subtilă a bobocilor de trandafiri cu notele condimentate ușor de ceai.

Vezi

Parfumul Nina Ricci Extra Rouge a fost lansat în 2021 și este clasifciat ca fiind un parfum floral. Notele florale din inima parfumului se amestecă cu trandafir și ceai.

Acest parfum tentant și intens m-a cucerit din prima. L-am încercat de curând și pot să spun că am fost încântată de parfumul său. Mi se pare că este un parfum potrivit pentru femeile îndrăznețe, optimiste, care sunt gata să schimbe lumea.

Sticla sa este absolut superbă. Cred că o voi păstra chiar și după ce voi termina parfumul din interior. Primul gând pe care l-am văzut când am văzut sticla, a fost că parfumul miroase a măr caramelizat. Am fost surprinsă să văd că nu există niciun măr în compoziția produsului.

Compoziția parfumului

  • Note de vârf – grapefruit, coacăze negre, zmeură
  • Note de mijloc – ceai, boboc de trandafir
  • Note de bază – vanilie, praline

Ținând cont de compoziția sa, putem spune că Nina Ricci Extra Rouge este un parfum de zi, potrivit pentru orice sezon. Poate fi purtat în orice anotimp, indiferent dacă temperaturile sunt foarte ridicate sau foarte scăzute.

Extra Rouge se vrea a fi un parfum mai îndrăzneț și mai gurmant decât celelalte parfumuri Nina Ricci. Personalitatea puternică a parfumului este îmbuteliată într-o sticlă în formă de măr.

Concluzii Nina Ricci Extra Rouge

Extra Rouge este un parfum dulce, fructat ce poate fi purtat oricând și oriunde. Este simplu, dar puternic, iar acest lucru îl face să fie un parfum misterior și senzual. Are un miros plăcut, care nu pare să deranjeze pe nimeni.

O femeie ce poartă acest parfum încântător poate întoarce toate privirile celor din jur. Cu cât parfumul se usucă mai mult, cu atât se poate simți mai bine mirosul încântător de praline.

Din păcate, parfumul nu pare să persiste prea mult. Deși miroase incredibil de bine, mirosul dispare după aproximativ 4 ore, sau cel puțin asta s-a întâmplt în cazul meu.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu