Paco Rabanne Black XS – Pentru Ea

După cele două eșecuri ale mele cu Paco Rabanne, a trebuit să mă întreb de ce tot mă întorc la acest brand, chiar dacă nimic din ceea ce scot pe piață, nu mă interesează. Paco Rabanne Black XS are un trandafir enorm pe sticlă, ceea ce m-a făcut să fiu puțin bănuitoare în privința a ce urmează să primesc.

Cum miroase Paco Rabanne Black XS ?

În sticlă: Un parfum puțin lemnos și cremos, cu flori presărate deasupra și cu niște fructe de pădure acrișoare.

Aplicat: La aplicare, aproape miroase ca o masă de Crăciun. Știți voi, acel miros de mirodenii, cu un pic de merișoare? Aproape imediat, apare și dulceața, care creează o petrecere plăcută. Trebuie să recunosc, este puțin ciudat să simt ca și cum ar fi Crăciunul, în iulie, dar hey, este fascinant!

Dar Paco Rabanne Black XS se descotorosește rapid de bucuria festivă și se îndreaptă spre stadiul de mijloc cu un floral banal și cu o notă cremoasă, bogată de cacao, care adaugă un aspect mai interesant întregului parfum.

Deocamdată sunt plăcut impresionată cu nota de cacao, dar sunt puțin plictisită de stadiul de mijloc de florale, care nu prea vine cu nimic nou sau interesant.

Simt și mai mult lemn în uscare, cu nota de cacao încă prezentă și cu acea dulceață persistentă. Paco Rabanne Black XS are câteva lipsuri în câteva departamente, originalitatea fiind unul dintre ele. Din păcate, per total, nu sunt atât de impresionată de acest parfum.

Extra: Cu siguranță Paco Rabanne Black XS nu este făcut pentru mine, adresându-se unei audiențe tinere, cu gusturi specifice. Îmi place să îi numesc demograficul Flowerbomb.

Designul Paco Rabanne Black XS:

Sticla Paco Rabanne Black XS este destul de frumoasă, până ajungi la trandafirul imens de pe sticlă, apoi totul se concentrează pe acest lucru.

Presupun că pe asta se axau și presupun că demograficul menționat ar aprecia modelul care, pentru mine, nu este potrivit.

Compoziția Paco Rabanne Black XS:

Familia de parfumuri: Florale Gurmande

  • Note bază: lemn, patchouli, vanilie
  • Note inimă: cacao, Veratrum, violetă
  • Note vârf: afine, piper, tamarind
Unde găsim Paco Rabanne Black XS? Ce preț are?

Parfumul pentru femei Paco Rabanne Black XS este un parfum cu un preț mic, pentru orice buzunar. Pentru varianta de 50 ml prețul este de aproximativ 170 Lei în magazinele online pentru că în parfumerii prețurile sunt întotdeauna mai mari.

Există și o gamă variată de alte produse marca Black XS precum – lapte de corp, gel de duș, deospray dar și câteva variante de seturi cadou potrivite pentru femeile dragi din viața voastră.

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Nu am avut o reacție prea rea la Black XS. A fost decent, dar, după cum am spus, nu are nimic original sau interesant. Cu siguranță este purtabil, dar deloc artistic.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu