Paco Rabanne 1 Million – Apă de Toaletă

Paco Rabanne 1 Million este un parfum pe care ori îl iubești, ori îl urăști. Doar ca să vă atenționez, în cazul meu, îl urăsc. A fost lăudat pentru longevitatea sa și personalitatea dulce și lemnoasă. Dar tot ce miros sunt citrice și lemn.

La inceputul lui 2017, cu o reducere foarte buna si transport gratuit. Probabil la momentul actual, era cea mai buna oferta din Romania. Adaug si faptul parfumul a fost testat, este original, iar data de fabricare daca imi aduc bine aminte, la momentul achizitionarii a fost cu vreo 8 luni in urma.

Vezi

La majoritatea parfumurilor exista acest fenoment. Daca ati mai avut Paco Rabanne 1 Million, sau il vreti pentru cineva care foloseste acest parfum in mod frecvent, este o idee buna sa achizitionati o varianta mai mare deoarece pretul este considerabil mai avantajos.

Despre cum miroase 1 Million:

În sticlă: O notă ușoară, plăcută și oarecum dulce de citrice, amestecate cu accente liniștitoare, pure, de mirodenii.

Aplicat: Probabil că am avut mâna prea grea cu acest produs, dar este greu să îmi imaginez că aș fi putut să greșesc așa. Am pulverizat puțin pe mână, mi-a plăcut accentul dulce de mirodenii și am plecat de la tejghea, gândindu-mă că este o întorsătură interesantă pentru un lichid care a ieșit dintr-un lingou de aur.

Paco Rabanne 1 Million Parfumuri

Apoi, lemnul a început să se întețească și să continue să devină din ce în ce mai puternic, până a ajuns în punctul în care a acaparat totul, transformând stadiul de mijloc în lemn ascuțit, sintetic, aromat, cu o ambră siropoasă persistentă. Acest lichid îmi amintește de Versace Versense, căruia i-a fost adăugat un pic de aromă.

Am încercat să aștept să se estompeze, dar a durat ore și ore, până când, eventual, a trebuit să fac un duș. Până și în acel punct, Paco Rabanne 1 Million încă era detectabil.

Acest parfum este foarte puternic, cu o proiecție imensă, o longevitate fantastică, atrăgând atenția celorlalți – deși nasul meu l-a cam respins. Uscarea este dificilă de identificat, datorită procesului prin care parfumul a trecut deja. Cred că simt mai mult lemn, amestecat cu ambra dulce.

Extra: Paco Rabanne 1 Million a câștigat trei premii pentru parfumuri în 2009 și, judecând după cum l-am purtat, cred că am niște piele crăpată sau ceva, pentru că nu pot să mă obișnuiesc cu el. A fost o întreagă dezordine pentru mine.

Paco Rabanne 1 Million Parfumuri

 

Un parfum bărbătesc, care a exagerat cu notele lemnoase și a adăugat un pic de mirodenii dulci pentru a încercat să își dea seama ce este cu adevărat.

Designul Paco Rabanne 1 Million:

Designul este bătător la ochi și de prost gust, și nu îi pasă! Paco Rabanne 1 Million este o sticlă placata cu aur, în formă de lingou, pe care l-ai fi găsit în versiunea de desene animate a Fort Knox.

Este o sticlă destul de grea și masivă, se simte un pic prea greoaie, dar cred că acest aspect este menit să te facă să te simți de un milion de dolari.

Compoziția Paco Rabanne 1 Million:

Familia de parfumuri: Aromate Lemnoase

  • Note bază: ambră, lemn, patchouli
  • Note inimă: trandafir, note ascuțite, scorțișoară, piele
  • Note vârf: portocală, mentă, grapefruit

Unde putem găsi Paco Rabanne 1 Million original? Cât costă?

Parfumul pentru bărbați Paco Rabanne 1 Million este foarte căutat, cumpărat și apreciat de bărbați ceea ce îl face să fie prezent și pe piața neagră. Trebuie să aveți grijă de unde cumparați parfumul, să fie un magazin de încredere și sa nu achizitionați un parfum contrafăcut.

Paco Rabanne 1 Million Fake vs Real

De obicei, parfumurile contrafăcute sunt mai ieftine și diferă puțin și aspectul ambalajului. În magazinele online prețul unui Paco Rabanne 1 Million 50ml pornește de la aproximativ 200 Lei. Sunt disponibile și alte variante de produse marca Paco Rabanne 1 Million precum gel de duș, aftershave balsam, deostick, deospray, aftershave hidratant sau aftershave clasic dar găsiți și seturi cadou.

  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Poate sunt un pic prea dură cu Paco Rabanne 1 Million. Poate îi acord încă o şansă cândva, dar nu văd atracția sa acum. Cine știe, poate mi-am dat cu prea mult.

Paco Rabanne 1 Million Parfum

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

3 comentarii la „Paco Rabanne 1 Million – Apă de Toaletă”

Lasă un comentariu