Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million este un parfum pe care ori îl iubești, ori îl urăști. Doar ca să vă atenționez, în cazul meu, îl urăsc. A fost lăudat pentru longevitatea sa și personalitatea dulce și lemnoasă. Dar tot ce miros sunt citrice și lemn.

La inceputul lui 2017, am cumparat Paco Rabanne 1 Million de aici cu o reducere foarte buna si transport gratuit. Probabil la momentul actual, era cea mai buna oferta din Romania. Adaug si faptul parfumul a fost testat, este original, iar data de fabricare daca imi aduc bine aminte, la momentul achizitionarii a fost cu vreo 8 luni in urma.

Vezi diferenta de pret dintre 50 ml, 100ml si 200ml

La majoritatea parfumurilor exista acest fenoment. Daca ati mai avut Paco Rabanne 1 Million, sau il vreti pentru cineva care foloseste acest parfum in mod frecvent, este o idee buna sa achizitionati o varianta mai mare deoarece pretul este considerabil mai avantajos.

Despre cum miroase Paco Rabanne 1 Million:

Paco Rabanne 1 Million În sticlă: O notă ușoară, plăcută și oarecum dulce de citrice, amestecate cu accente liniștitoare, pure, de mirodenii.

Aplicat: Probabil că am avut mâna prea grea cu acest produs, dar este greu să îmi imaginez că aș fi putut să greșesc așa. Am pulverizat puțin pe mână, mi-a plăcut accentul dulce de mirodenii și am plecat de la tejghea, gândindu-mă că este o întorsătură interesantă pentru un lichid care a ieșit dintr-un lingou de aur.

Apoi, lemnul a început să se întețească și să continue să devină din ce în ce mai puternic, până a ajuns în punctul în care a acaparat totul, transformând stadiul de mijloc în lemn ascuțit, sintetic, aromat, cu o ambră siropoasă persistentă. Acest lichid îmi amintește de Versace Versense, căruia i-a fost adăugat un pic de aromă.

Am încercat să aștept să se estompeze, dar a durat ore și ore, până când, eventual, a trebuit să fac un duș. Până și în acel punct, Paco Rabanne 1 Million încă era detectabil. Acest parfum este foarte puternic, cu o proiecție imensă, o longevitate fantastică, atrăgând atenția celorlalți – deși nasul meu l-a cam respins. Uscarea este dificilă de identificat, datorită procesului prin care parfumul a trecut deja. Cred că simt mai mult lemn, amestecat cu ambra dulce.

Extra: Paco Rabanne 1 Million a câștigat trei premii pentru parfumuri în 2009 și, judecând după cum l-am purtat, cred că am niște piele crăpată sau ceva, pentru că nu pot să mă obișnuiesc cu el. A fost o întreagă dezordine pentru mine. Un parfum bărbătesc, care a exagerat cu notele lemnoase și a adăugat un pic de mirodenii dulci pentru a încercat să își dea seama ce este cu adevărat.

Designul Paco Rabanne 1 Million:

Paco Rabanne 1 Million sticlaDesignul este bătător la ochi și de prost gust, și nu îi pasă! Paco Rabanne 1 Million este o sticlă placata cu aur, în formă de lingou, pe care l-ai fi găsit în versiunea de desene animate a Fort Knox. Este o sticlă destul de grea și masivă, se simte un pic prea greoaie, dar cred că acest aspect este menit să te facă să te simți de un milion de dolari.

Compoziția Paco Rabanne 1 Million:

Familia de parfumuri: Aromate Lemnoase

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: ambră, lemn, patchouli
  • Note inimă: trandafir, note ascuțite, scorțișoară, piele
  • Note vârf: portocală, mentă, grapefruit

[/wpsm_list]

Unde putem găsi Paco Rabanne 1 Million original? Cât costă?

Parfumul pentru bărbați Paco Rabanne 1 Million este foarte căutat, cumpărat și apreciat de bărbați ceea ce îl face să fie prezent și pe piața neagră. Trebuie să aveți grijă de unde cumparați parfumul, să fie un magazin de încredere și sa nu achizitionați un parfum contrafăcut.

De obicei, parfumurile contrafăcute sunt mai ieftine și diferă puțin și aspectul ambalajului. În magazinele online prețul unui Paco Rabanne 1 Million 50ml pornește de la aproximativ 200 Lei. Sunt disponibile și alte variante de produse marca Paco Rabanne 1 Million precum gel de duș, aftershave balsam, deostick, deospray, aftershave hidratant sau aftershave clasic dar găsiți și seturi cadou.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Poate sunt un pic prea dură cu Paco Rabanne 1 Million. Poate îi acord încă o şansă cândva, dar nu văd atracția sa acum. Cine știe, poate mi-am dat cu prea mult.

[wpsm_button color=”orange” size=”big” link=”http://bit.ly/2pgEWpT” icon=”check-circle” class=”” rel=”nofollow”]Vezi reducerea la Paco Rabanne 1 Million[/wpsm_button]