Astazi, vreau sa vorbesc despre o alta aparitie de la Paco Rabanne. De aceasta data, este vorba de o alta abordare a gamei “1 Million” , o abordare numita “Prive”. “Paco Rabanne 1 Million Prive” a fost lansat anul trecut ca un produs secundar si retine unele dintre elementele originale ale produsului original “1 Million”, doar ca au mers intr-o directie putin diferita.

Ca de obicei, o sa vorbesc despre modul in care miroase, despre cum se comporta, despre momentele in care ar trebui sa fie purtat si daca consider daca ar trebui sau nu sa fie purtat.

Printre note se numara: boabe tonka, mar, scortisoara, smirna, mandarine si tutun

Despre parfumul Paco Rabanne 1 Million Prive

Parfumul “Prive” este un produs secundar al apei originale de colonie foarte populare, “1 Million”. Mie  chiar imi place cu adevarat “1 Million” si, prin urmare, eram foarte entuziasmat sa vad cum au schimbat lucrurile cu Prive”. Imediat, a inceput sa imi placa acest lucru.

Nota de scortisoara este mai puternica decat originalul si se amesteca cu marul pentru a ii oferi o dulceata care nu este ca de bomboane ca la “1 Million”, care tinde sa aiba aceea deschidere de guma de mestecat cu aroma de struguri.

Dupa parerea mea, Prive are o aroma de sos de mere cu scortisoara la inceput. Prive este, totusi, mai intunecat si se simte mai matur decat originalul. Apoi, mai e putina aroma de citrice, oferita de catre mandarine.

Prive se simte de parca Paco Rabanne a luat elemente de la original si apoi a folosit unele ingrediente de la Armani Code Profumo, dupa care a adaugat niste smirna si tutun pentru a rotunji lucrurile.

Boabele tonka, marul si mandarinele sunt cu toate note pre care Prive le are in comun cu Code Profumo, ceea ce face ca aceste doua parfumuri sa para inrudite.

Iubesc Code Profumo si chiar imi place 1 Million, deci Prive este exact un lucru pe care l-as aprecia. Boabele tonka ii ofera acea aroma de vanilie cremoasa care este prezenta in Code Profumo.

Cum se simte parfumul Paco Rabanne 1 Million Prive?

Pe masura ce se usuca, Paco Rabanne 1 Million Prive devine mai mult un amestec de scortisoara si de tutun dulce, care este chiar dragut.

In materie de proiectare, Prive face o treaba foarte buna. As putea spune ca nu este la fel de greoi si intens ca originalul 1 Million, dar este cu mult peste medie in aceasta privinta.

Nu este un parfum care sa ceara mult in materia de aplicare ca sa poata fi eficient. Longeviv, tine foarte mult si 9- 10 ore par sa fie norma. Prive nu este la fel de bun ca si originalul, dar este totusi foarte bun.

Imi place acest parfum pentru vremea mai rece. Nu stiu cum s-ar comporta pe caldura, dar nu cred ca ar fi in mediul lui. M-as putea vedea purtand acest parfum la birou sau la scoala in mod casual, dar cred ca este creat pentru viata de noapte.

Prive pare o selectie excelenta pentru o intalnire sau pur si simplu ca sa te duci la bar. Pare pur si simplu sa iti atraga atentia.

Paco Rabanne 1 Million Prive: concluzii si pareri

Per total, as recomanda 1 Million Prive? Da, imi place foarte mult. Code Profumo si 1 Million erau doua dintre cele mai folosite parfumuri in timpul iernii, impreuna cu Man in Black.

Vazand cate lucruri similare impartaseste cu primele doua, mi-ar fi foarte greu sa nu imi placa. Daca nu iti plac parfumurile dulci, calde, care sunt destinate pentru vremea rece…atunci ai putea sa iti doresti sa eviti aceasta colonie.

Totusi, eu cred ca este un alt hit de la Paco Rabanne si ar putea, de fapt, sa devina preferatul meu de la acest designer.