Armani My Way – cât persistă acest parfum? Are un miros plăcut?

Armani My Way este un parfum feminin, simplu și foarte drăguț. În momentul în care am citit numele acestui parfum, am știut că va fi unul dintre preferatele mele.

Sticla parfumului este sticla clasică a parfumurilor Armani: sticlă pătrată, rotunjită, cu un capac bleumaren și auriu. Parfumul în sine are o nuanță roz-roșie. Designul pare să aducă un omagiu stilurilor mai vechi. Mie personal mi se pare foarte eleganta si perfecta pentru a fi facuta cadou.

Despre Armani My Way

Armani My Way este unul dintre acele parfumuri minunate care se simt foarte bine pe piele. Cred că a fost lansat ca parfum de primăvară, dar mi se pare totuși mai potrivit pentru lunile de toamnă. Cu toate acestea, sunt de părere ca un parfum care te poate face să te simți bine, poate fi purtat oriunde și oricând.

Acest parfum are note de floare de portocal și bergamotă. Are acel miros puternic de citrice. Notele de lemn de cedru, vanilie și mușchi alb completează perfect acest parfum.

Totuși trebuie să recunosc că deși mi-a plăcut din primul moment în care i-am citit numele, în momentul în care am aflat că parfumul Armany My Way conține vanilie, am cam ezitat, dar acum pot să spun că îl iubesc. Mirosul de vanilie nu este suficient de puternic pentru a domina și umbri celelalte note.

Armani-My-Way

Notele de floare de portocal și bergamotă captează toată atenția. Parfumul persistă pe piele timp de 5-6 ore, deci sigur te vei face remarcată oriunde vei merge.

Caracteristici

 • Note – bergamotă, floare de portocal, tuberoză, iasomie, vanilie, mosc, cedru
 • Culoare – bubblegum pink
 • Similar cu – Givenchi L’Interdit, Giorgio Armani Si Fiori, Salvatore Ferragamo Signorina Misterior
 • Potrivit pentru – primăvară și toamnă

Dacă îți place tuberoza și iasomia sigur acest parfum va fi pe placul tău. Așa cum spuneam mai sus, acest parfum are și note de bergamot, floare de portocal, vanilie, mosc alb și lemn de cedru, dar pentru mine domină notele florale.

 

Deoarece are o ușoară nuanță fructată, ese un parfum dulce, dar nu prea dulce. Cu sigurantă, Armani My Way este un parfum care îmbunătățește starea de spirit.

Lansat în 2020, Giorgio Armani My Way este un parfum floral. Dacă ești genul de femeie care caută să un parfum dulce, proaspăt, atunci vei aprecia acest parfum.

Acest parfum floral a fost așteptat cu nerăbdare de femeile care iubesc parfumurile florale, de vară.

Parfumul Armani My Way arată fantastic și emană un tip de eleganță care este în concordanță cu parfumul în sine. Capacul în formă de ou arată ca unul dintre acele ouă Faberge scumpe pe care le poți găsi în magazinele din Londra, cum ar fi Harrods. Fundul gros al sticlei, face ca parfumul să se simtă greu în mâinile tale.

Parfumul este disponibil în sticle de 30ml, 50 ml, 90 ml și 150 ml. De asemenea, acest parfum este disponibil și într-un flacon de 150 ml ce poate fi achiziționat pentru reumplerea sticlelor.

Note de parfum Armani My Way

Nu vei fi dezamăgită după ce vei deschide această sticlă de parfum atât de luxoasă. Notele de vârf ale acestui parfum sunt floarea de portocal (care tinde să persiste destul de mult) și bergamota.

 

Notele de mijloc sunt tuberoza și iasomia, iar notele de bază ale parfumului sunt moscul alb, vanilia și cedrul.

Tuberuza este nota principală a acestui parfum, așa că dacă nu-ți place mirosul intens de tuberoză, My Way nu este potrivit pentru tine.

În schimb, Femeile care iubesc mirosul de tuberoză, vor aprecia acest parfum. My Way este o alegere excelentă pentru orice femeie care dorește să aibă un parfum fresh.

Combinația dintre flori de portocal și bergamotă este unică pentru Armani. Vei vedea că acest parfum miroase a bergamotă, timp de cel puțin 30 de minute după ce-l vei pulveriza pe piele. Lucrurile însă tind să se schimbe, pe măsură ce timpul trece, iar tuberoza devine foarte intensă.

În acest parfum este folosită vanilia Madagascar (una dintre puținele tipuri de vanilie naturală rămase) care îi conferă acestuia o dulceață elegantă.

Trebuie să menționăm că acest parfum este dulce ca un fruct, nu dulce ca zahărul. Dulceața acestui parfum nu imită zahărul. Drept urmare, poți folosi acest parfum când mergi la birou, la un eveniment important sau când ieși la cină cu partenerul tău.

Cât persistă Armani My Way?

Se știe că parfumurile Armani persistă mult. My Way este tipul de parfum care persistă aproximativ 6 ore, motiv pentru care multe femei aleg să-l cumpere. Deși nu este cel mai ieftin parfum Armani, My Way își merită banii. Poți să-l porți toată ziua, fără a-l reaplica pe piele.

Din acest motiv, multe femei îl folosesc când merg la serviciu, pentru a se asigura că miros bine întreaga zi.

Avantajele și dezavantajele parfumului Armani My Way

La fel ca orice alt parfum, și Armani My Way are avantaje și dezavantaje:

Avantaje:

 • Miroase a parfum floral cu tuberoză
 • Este extrem de feminim și elegant, chiar dacă nu este cel mai complex parfum
 • Are un miros fresh, potrivit pentru orice vârstă
 • Poate fi purtat oriunde, inclusiv la birou
 • Persistă mult, o caracteristică importantă a unui parfum de primăvară-vară pentru femei

Dezavantaje

 • Parfum centrat pe tuberoză
 • Nu este cea mai originală combinație de note
 • Note de bergamotă persistă mult
Concluzie

Parfumul Armani My Way a fost creat pentru femeile ce doresc să exploreze lumea. Are o sticlă carismatică ce atrage atenția tuturor doamnelor.

Păreri Parfumuri Notino – sunt originale? Persistă? La ce trebuie să ne uităm cand cumpărăm?

Dacă analizezi bine sticla parfumului îți vei da seama că aceasta seamănă cu sticla parfumurilor Armani prive. Acestea din urmă au o sticlă cilindrică cu un capac ce se aseamănă cu o piatră pe care este așezat un inel.

Toate ingredientele care se găsesc în compoziția acestui parfum provin de la plante cultivate pe terenuri pe care nu prea s-au folosit pesticide, producătorii încercând astfel să susțină micii producători. De exemplu, floarea de tuberoză este culeasă manual din India, în timp ce vanilia de Madagascar este obținută printr-un program ce sprijină comunitățile locale.

Consider că orice femeie frumoasă, care are încredere în ea, ar trebui să poarte acest parfum. Va reuși să se facă remarcată în orice loc în care merge. În plus, va primi multe complimente de la bărbații care vor aprecia și ei mirosul plăcut al parfumului Armani My Way.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu