Lalique Encre Noire

În 2006, Lalique și-a lansat linia de parfumuri Encre Noire. Primul parfum Encre Noir a fost creat de Nathalie Lorson, un pionier în lumea parfumurilor. Este un parfum dramatic, elegant, creat pentru bărbații care vor să miroasă bine oriunde merg.

Parfumul vine într-un cutie asemănătoare unui cub negru, cu o textură ușor lemnoasă. Numele și marca parfumului apar pe fiecare parte a cutiei.

După ce deschizi cutia, poți vedea sticla care are un design impresionant. Sticla este tot în formă de cub și are deasupra un capac mare din lemn. Sticla netedă, neagră și solidă este destul de grea. Capacul însă, este ușor, și nu trebuie să depui prea mult efort pentru a-l îndepărta.

Despre Lalique Encre Noir

Lalique Encre Noir este un parfum elegant, intens, ce se simte puternic chiar de la prima pulverizare. Personal, recomand să nu apeși pe duza de pulverizare decât o singură dată. Aplicat în exces, parfumul ar putea deveni copleșitor.

Nu încerca să ghicești mirosul parfumului imediat, așteaptă să se amestece mai întâi cu piele. Encre Noire este unul dintre parfumurile cu cele mai minunate arome lemnoase de pe piață, deci sunt mari șanse să-ți placă.

Dacă te-ai uita la compoziția sa minimalistă, probabil te-ai întreba de unde vine acest parfum rafinat, masculin. Notele de vârf, ce includ chiparos și vetiver, creează un parfum aromatic minunat.Lalique Encre Noire parfum barbatiCând parfumul se usucă, notele de bază de lemn de cașmir și mos se amestecă pentru a crea un miros unic.

Prima dată când am încercat acest parfum, nu mi-a plăcut foarte mult. Cu toate acestea, după ce parfumul s-a uscat, am constatat că va deveni unul dintre preferatele mele. Encre Noire nu poate fi înlocuit cu niciun alt parfum, deoarece are un miros lemnos unic.

Lalique Encre Noire este persistent?

Longevitatea lui Encre Noire este influențată de felul în care evoluează parfumul pe piele. Pe măsură ce notele de vârf își pierd aroma, parfumul devine mai puțin intens și se estompează odată cu trecerea timpului.

După un timp, parfumul poate părea puțin cam slab, dar totuși continuă să emane un miros elegant, așa că persistă întreaga zi.

Givenchy Gentleman Eau de Toilette Intense – parfumul cu bergamotă și cardamom ce descrie perfect bărbatul modern. Vezi cum miroase și cât de mult persistă.

Unde poate fi purtat Lalique Encre Noire?

Parfumul este perfect pentru lunile mai reci ale anului, așadar îl poți purta toamna, iarna și primăvara. Este un parfum excelent atât pentru zi, cât și pentru noapte și poate fi purtat la diferite ocazii.

Chiar dacă are un miros distinct, miroase minunate și este perfect pentru ieșirile în oraș cu prietenii, întâlnirile romantice sau alte evenimente importante. Dacă vei folosi acest parfum când vei ieși în oraș cu noua iubită, sigur o vei face să vină mai aproape de tine.Lalique Encre Noire parfum barbatescOricine dorește să adauge un parfum elegant în colecția sa, fără a cheltui prea mulți bani, ar trebui să ia în considerare acest parfum. Deși este un parfum de zi cu zi, poate oferă un strop de eleganță oricărei ținute.

Bărbații care caută un parfum masculin care să aibă un miros plăcut și să poate fi folosit atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, ar putea alege Lalique Encre Noire – parfumul perfect pentru aproape orice ocazie.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu