Bleu de Chanel – Apă de Toaletă

Bleu de Chanel este unul din noile parfumuri ale casei Chanel. Dacă ați urmărit ieșirile pe piață ale parfumurilor Chanel, poate ați observat că au făcut câțiva pași înapoi de la stilul lor clasic și au ajuns ceva mai obișnuiți, potriviți pentru piața de mase. Bleu de Chanel este doar o altă indicație a acestui fapt.

Cum miroase parfumul pentru bărbați Bleu de Chanel?

În sticlBleu de Chanelă: Miroase asemănător Cool Water al Davidoff. De asemenea, miroase ca Dancing Waters al Bath and Body Works’.

Aici gasesti pretul si reducerile pentru Bleu Chanel

Cât suntem în această discuție, haideți să adăugăm și un pic de Lacoste Essential. Da, tocmai am comparat Chanel cu Essential, Cool Water și Bath and Body Works.

Aplicat: Adevărul este că  face un sigur lucru foarte, foarte bine. Combină fiecare bază aqua a parfumurilor sport pentru bărbați, pentru a forma acest amalgam al parfumului sport pentru bărbați. Dacă sunteți în posesia unei sticle de Bleu de Chanel, ați putea să înlocuiți fiecare sticlă de parfum aqua sport pentru bărbați, pe care o aveți.

Vezi cat persista parfumul Bleu de Chanel (recenzii clienti care au cumparat)

Este atât de generic. Bleu de Chanel se deschide cu o notă aqua dulce, ascuțită, clară, care îmi amintește imediat de Dancing Waters, Cool Water și Essential, toate la un loc. Lăsați-l să se usuce un pic și va evolua într-un amestec de Dolce and Gabanna Light Blue pour Homme și Acqua di Gio.

Într-adevăr, are un stadiu de mijloc de mirodenii, proaspăt, lemnos, cu un fundal aromatic. Destul de echilibrat. Ultimul act constă într-o bază lemnoasă, cu citrice adăugate doar de formă. În particular, nu este fascinant, dar este destul de ușor de purtat.

Extra: Este destul de greu de crezut că Bleu de Chanel provine de la aceeași casă care a lansat și No. 5, No. 22, No. 19, Coco, Coromandel, Sycamore. Dar vremurile s-au schimbat și, în timp ce mulți parfumieri vor fi dezamăgiți de Bleu de Chanel, acest produs este o dovadă a timpului curent.

Sper că Chanel are succes în a vinde Bleu de Chanel. Sper că atrage noi iubitori de parfumuri, dar că păstrează și clasicele, lansând niște parfumuri care amintesc de istoria sa lungă și sofisticată.

Aspectul sticlei Bleu de Chanel:

Bleu de Chanel flaconBleu de Chanel este îmbuteliat într-o sticlă dreptunghiulara luxuriantă, din material pigmentat, cu un capac de metal care amintește de linia lor de parfumuri Les Exclusifs. Sincer, partea mea preferata a acestui parfum este capacul. Îmi plac foarte mult magneții, ce pot să spun?

Calitatea ambalajului este excelentă, fapt ce ar trebui așteptat de la Chanel, iar design-ul este simplu dar foarte plăcut.

Compoziția Bleu de Chanel:

Familia de parfumuri: Fresh Aromatice

  • Note vârf: mentă, citrice, piper
  • Note mijloc: grapefruit, iasomie, mușcată, vetiver, Galeopsis, landanum
  • Note bază: lemn de santal, patchouli, cedru, ghimbir

Cât costă Bleu de Chanel? Unde îl găsim?

Parfumul pentru bărbați Bleu de Chanel se găseste în toate magazinele online cât și în parfumerii însă trebuie să aveți grijă la parfumurile contrafăcute și fiți siguri că magazinul de la care doriți să cumpărați Bleu de Chanel vinde produse originale. Prețul unui Bleu de Chanel Eau de Toilette 50 ml este de aproximativ 300 Lei.

Bleu de Chanel este disponibil atât în varianta de apă de toaletă cât și apă de parfum, aftershave, cremă pentru bărbierit, deostick, gel de duș sau mini apă de toaletă. Mai multe detalii despre oferte și prețuri puteți vedea aici:

  • eMAG – detalii despre preț aici:
  • Elefant – detalii despre preț aici:
  • Aoro – detalii despre preț aici:

Notă: Știu că mulți iubitori de parfumuri urăsc Bleu de Chanel în acest moment. Nu îi învinuiesc. Sunt la fel de dezamăgită de acest produs ca și ei. Dar sub dezamăgire, Bleu de Chanel este un parfum plăcut, bine-amestecat.

Chiar combină o proporție bună din parfumurile aqua sport pentru bărbați pentru a creea un miros coerent, cu o compoziție bună. Recomand persoanelor aflate în căutarea unui parfum sport, cu note acvatice, să miroasă Bleu de Chanel. Este un miros bun, cu toate că nu miroase cum ar trebui să miroasă un Chanel.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Un comentariu la „Bleu de Chanel – Apă de Toaletă”

Lasă un comentariu