Chanel Platinum Egoiste

Platinum Egoiste este binecunoscutul parfum bărbătesc Chanel, despre care se spune că transmite încredere. Nu pot să spun că afișează atâta încredere, atât cât este un parfum plăcut, profesional și calitativ. Este tare, dar nu țipător, este plăcut, dar nu plictisitor și rezistă până la sfârșitul timpului. Chanel Platinum Egoiste este curat, aromatic, asemeni unui săpun, fiind atât de versatil încât vă îndeamnă să găsiți o ocazie unde nu se poate purta.

Cum miroase parfumul pentru bărbați Chanel Platinum Egoiste:

Chanel Platinum Egoiste În sticlă: Mirodenii direct în nas. Ajutor. Prima mea reacție a fost să mă gândesc că miroase familiar. Mi-a luat câteva momente, dar am realizat. Wow, miroase ca săpunul sau șamponul logodnicului meu.

Aplicat: Aromatice care se amestecă pentru a creea acel miros de săpun și șampon masculin. Este ca d’Homme al Prada, dar construit un pic mai țipător și mai bine. Este curat, proaspăt, destul de asemănător cu Acqua di Gio, dar mult mai scump și sofisticat, cât și plăcut și abordabil.

Pe măsură ce Chanel Platinum Egoiste se maturează, se transformă într-un parfum de lămâie și mirodenii, care se estompează într-o inimă florală agreabilă și puțin abrazivă, cu o atingere aqua plăcută. Uscarea constă în note ușoare și vioaie, de cedru și mosc. Trebuie să așteptați ore întregi că să vă apropiați de uscare.

Ca în cazul multor parfumuri Chanel, mirosul stă pe piele pentru un timp îndelungat. Acest lucru face Chanel Platinum Egoiste să fie un parfum perfect pentru birou, deoarece nu trebuie să va faceți griji că trebuie împrospătat. Nu trebuie să folosiți prea mult produs; cu toate că, parfumul miroase plăcut, sofisticat și abordabil, este de asemenea și foarte puternic.

Extra: Chanel Platinum Egoiste este acuzat uneori că este plictisitor sau prea scump, datorită asemănării sale cu Acqua di Gio și alte parfumuri tipice aqua. Totuși, deoarece are acel aspect sofisticat subtil, nu pot să miros Acqua di Gio în acesta. Iar în privința prețului prea ridicat? Aș vrea să arăt cu degetul Virgin Island Water sau Green Irish Tweed ale Creed, dacă vorbim de acest argument.

Chanel Platinum Egoiste este încadrat în aceeași emoție ca Acqua di Gio. Pentru mine, Egoiste are ceva în plus. Miroase mai bine, mai scump și mai bine făcut. Cu toate acestea, dacă pentru voi miroase ca un alt parfum, nu îl cumpărați. În ceea ce mă privește, îl ador.

Designul Chanel Platinum Egoiste:

Chanel Platinum Egoiste flaconVine într-o sticlă frumos construită, în formă dreptunghiulară, cu dop de metal. Are acea senzație de greutate, ca majoritatea sticlelor Chanel. Simplu, elegant, deloc de prost gust sau exagerat. Doar minimalist și frumos.

Compoziția Chanel Platinum Egoiste:

Familia de parfumuri: Aromatice fresh

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: vetiver, cedru
  • Note mijloc: salvie, geranium, galbanum
  • Note vârf: rozmarin, lavandă, ghimbir

[/wpsm_list]

Unde găsim Chanel Platinum Egoiste? Ce preț are acesta?

Chanel Platinum Egoiste este disponibil într-o gamă largă de produse cum ar fi deostick, deospray, gel de duș, aftershave emulsie și aftershave (clasic). În funcție de ofertele magazinelor vă puteți bucura și de seturi cadou care cu siguranță vor fi apreciate de bărbați. Prețul pentru Chanel Platinum Egoiste 50 ml este de aproximativ 280 Lei însă diferă în funcție de magazin.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro: vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant: vezi mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]