Creed Aventus – parfum pentru bărbați

Deși Creed a abordat un concept tropical cu Creed Aventus, nu sare imediat în piscina fructelor tropicale, ci abordează și câteva elemente sofisticate. Aventus este cel mai bine vandut parfum al brandului Creed si este special creat pentru barbatii puternici care urmaresc culmile succesului.

Daca ar fi sa facem o analiza pentru „Aventus” observam ca si numele este destinat celor care isi doresc succes si putere iar Creed Aventus va ofera un impuls si siguranta – A – „from” iar Ventus – „the wind”.

Ce inseamna asta? Ca este perfect pentru barbatii care se lasa condusi de dorinta puterii, faimei si alearga mereu spre succes si spre o viata bine traita.

Despre Creed Aventus:

În sticlă: Deschidere de fructe, cu un fundal de piele afumată și un accent pământos.

Aplicat: Fructe, aproape tropicale și probabil ajutate să meargă în această direcție de nota de ananas. Deschiderea miroase asemeni unui parfum feminin, cu o masculinitate ascunsă care iese la iveală mirosind a fructe proaspete și a catran.

Catranul are acel miros de fum – uneori de plastic – care, dacă nu este amestecat îndeajuns de bine, nu mi se pare prea atrăgător.

Creed Aventus face o treabă bună în a dirija acest element, în așa fel încât să îmbunătățească parfumul, în loc să îl descompună. În timpul stadiului de mijloc, simt un floral cu miros pământos ascuțit, care persistă în parfum până la uscare, când se estompează cu puțină vanilie dulce.

Extra: Dacă va temeați de celelalte parfumuri Creed, în special de cele cu miros un pic prea clasic precum Creed Virgin Island Water, atunci Aventus probabil că este un parfum Creed bun pentru începători.

Atât proiecția sa, cât și potența, sunt excelente, fiind un parfum ușor de purtat. Cu toate acestea, este o îndepărtare de la ceea ce Creed obișnuia să fie. Dar, fără îndoială, rămâne un parfum competent.

Designul Creed Aventus:

Modelul recipientului este asemănător cu al altor sticle Creed. Casele de nișă tind să mențină un design destul de uniform; nici Creed nu face diferență. Sticla are o greutate bună, fiind ușor de folosit și ținut.

Este puțin ascuțită, cu elemente de sticlă clară, combinate cu tratamente negre și de metal.

Compoziția Creed Aventus:

Familia de parfumuri: Chypre Modern de Fructe (vezi mai multe)

  • Note bază: vanilie, mosc, chihlimbar, mușchi
  • Note inimă: iasomie, mesteacăn, patchouli, trandafir
  • Note vârf: măr (exemplu DKNY Be Delicious), bergamotă, coacăze negre, ananas

Prețul și disponibilitatea parfumului Creed Aventus:

Parfumurile Creed sunt, în genral, parfumuri destul de scumpe, iar Creed Aventus nu iese din această schemă. Prețul pentru Creed Aventus 30 ml este de aproximativ 420 Lei. Sunt disponibile și alte variante precum cea de 75 ml, 120 ml sau 250 ml. Aceasta din urmă costă aproximativ 1400 Lei.

Dacă doriți să testați produsul înainte de a-l cumpăra aveți la dispoziție esantioanele de 2ml și 2,5 ml al căror preț este de aproximativ 30 Lei. În cazul în care îl cumpărați pentru a-l face cadou cuiva puteți completă setul cu afteshave, săpun solid parfumat sau ulei de corp.

  • Elefant – detalii și promoții aici:
  • Emag – detalii și promoții aici:
  • Aoro – detalii și promoții aici:

Info:  Nu sunt o mare fană a Creed Aventus pe piele mea, dar este un parfum distractiv, care începe puțin feminin, după care se avântă într-un miros masculin. Este jucăuș, dar și sofisticat.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu