Creed Virgin Island Water – parfum unisex

Când vine vorba cumpararea un produs la preț intreg, Creed este una dintre acele case de parfumuri incadrată in categoria “Meh, nu stiu”. Taxează ca o casă de parfumuri de nișă. Imi plac majoritatea lucrurilor oferite de ei, dar, de asemenea sunt întoarsă din drum și de către preț, și de către faptul ca au mirosuri asemanatoare parfumurilor mai ieftine. Creed Virgin Island Water suferă si el de acest “Oh, este frumos, dar miroase ca…”.

Informații despre Creed Virgin Island Water:

Creed Virgin Island Water În sticlă: Cocos cu rom si lămâie verde. Nota de rom este ajutată mult de către baza de alcool a Creed Virgin Island Water, făcând mirosul mai autentic. Creed Virgin Island Water este clar, texturat, curat, cu un tratament puțin floral, de ghimbir.

Aplicat: Romul este prezent peste tot, ca mai apoi să se dea la o parte, pentru a lăsa loc cocosului si lămâii verzi. Multe persoane au observat asemănarea dintre Creed Virgin Island Water si Coconut Lime Verbena a Body Works. Nu învinovățesc aceste persoane, este primul lucru la care m-am gândit și eu când am mirosit acest parfum.

Deși, sunt câteva diferențe subtile între cele două. Cea mai proeminentă este simplicitatea și lipsa caracterului alcoolic al Coconut Lime Verbena, in comparație cu Creed Virgin Island Water. Cel din urmă are note mai proeminente de lămâie verde, un caracter mai puțin agresiv al notei de cocos si apoi mai este si acel rom, care ii lipsește lui Coconut Lime Verbena.

În completarea romului si a purității lămâii verzi și a cocosului, Creed Virgin Island Water are de asemenea și o evoluție unde cealaltă parte a sa, de Bath and Body Works, rămâne unidimensională. Pe măsură ce mirosul îmbătrânește, ghimbirul iese la iveală, adăugând un caracter de mirodenie si conferind un element exotic.

Hibiscusul si iasomia ajută si ele la separarea Creed Virgin Island Water, adăugând sofisticare parfumului, in timp ce uscarea începe să arate un pic de putere florală. Pe măsură ce mă apropii de uscare, după câteva ore, singurul lucru care nu poate fi spus despre Creed Virgin Island Water este că ajunge fad. Măcar uscarea a fost plăcută, constând în arome de clare, bogate de cocos si rom.

Extra: Creed este o casă de parfumuri fondată in anii 1760, in Londra, de către James Henry Creed, fiind condusă tot de către aceeași familie și astăzi, sub îndrumarea lui Oliver Creed. Există câteva speculații în ceea ce privește clientela, dar nu sunt o cunoscătoare avidă a istoriei Creed și nici nu îmi afectează preferința in privința parfumurilor scoase pe piață, așa că fac ceva bun, având in vedere cât de mulți fani au.

Despre designul Creed Virgin Island Water:

Creed Virgin Island Water sticlaMajoritatea parfumurilor Creed vin in sticle similare. Am o mostra chiar de la Creed, care arată cât se poate de generic, plină cu ceva bun. Sunt și sub formă de flacoane de sticlă, și sprayuri, care arată la fel in funcție de genul căruia îi este destinat parfumul. Nu am văzut sau ținut o sticlă Creed, așa ca nu pot sa vă spun despre calitatea ambalajului.

Tot ce pot să zic este ca nu sunt o mare fană a sticlelor de spray cu aspect simplu, deși flacoanele sunt elegante și funcționale.

Compoziția Creed Virgin Island Water:

Familia de parfumuri: Fresh

  • Note vârf: cocos, bergamotă, limette, mandarină
  • Note de mijloc: iasomie, Ylang-Ylang, ghimbir, hibiscus
  • Note bază: rom, mosc, trestie de zahăr

Detalii despre prețul Creed Virgin Island Water și de unde poate fi cumpărat:

Creed Virgin Island Water este disponibil în magazinele online iar prețul acestuia poate ajunge la 650 Lei pentru 75ml. Prețul poate sa difere în funcție de magazin și de promoțiile oferite de acesta. Pentru că Creed Virgin Island Water este un parfum scump aveți mare grija la parfumurile contrafăcute. Parfumuri originale și prețurile acestora puteți găsi aici:

Info: Se ajunge la o singură întrebare: merită să dai cei o sută și ceva de dolari pe o sticlă de Creed Virgin Island Water, când majoritatea persoanelor nu pot face diferența intre lichidul de o sută de dolari și cel ce zece dolari al Bath and Body Works?

Încercați-le pe amândouă, mai întâi. Parfumul este o experiență personală și nasul unora nu poate detecta fiecare notă din miros. Dacă puteți să diferențiați între cele două și vă place Creed Virgin Island Water mai mult, cumpărați-l, dacă simțiți că merită.

Dacă nu puteți să simțiți diferența și vă plac amândouă, probabil că este mai bine sa alegeți Coconut Lime Verbena și să economisiți o sumă semnificativă.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu