Creed Royal Oud – EDP Unisex

Creed Royal Oud a fost întotdeauna popular în rândul parfumiștilor. Totuși, mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu el. Dar cum aș fi putut să amân această recenzie?

Lumea iubește oud-ul. Unele companii au linii întregi de parfumuri dedicate oud-ului. Oare cum rezistă Creed Royal Oud competiției? Eh.

Cum miroase Creed Royal Oud?

În sticlă: Cu siguranță este oud. Un oud dens și cald, cu o lemnozitate florală și mirodenii persistente.

Aplicat: Ok, uitați care este problema cu Creed Royal Oud pe mine. Se deschide cu o explozie imensă de mirodenii. Adică, mirodeniile sunt puțin prea puternice și acaparatoare, încât nasului meu îi este greu să se ajusteze și să simtă restul parfumului.

În timp ce mirodeniile se așează puțin, simt un oud murdar, dens și cald, împreună cu o notă de lemn. Lemnul mă distrage, pentru că pot să jur că simt o notă de cedru care amenință să acapareze totul și să mă distragă de la bogăția fină a oud-ului.

Creed Royal Oud este o creatură ciudată, dar cam plictisitoare. Este ciudat pentru că folosește oud-ul în progresie, dar celelalte note din parfum par a fi mai puternice și încearcă să copleșească oud-ul. Este plictisitor pentru că miroase ca un parfum bărbătesc cu lemn aromat și o idee de murdar.

Extra: Pentru nasul meu, oud-ul are acea calitate murdară, densă și foarte rășinoasă. Cu toate acestea, oud-ul este imposibil de descris, datorită numărului mare de tipuri și mirosurile lor diferite. Pot fi murdare, dense, profunde, calde, dulci, lipicioae.

De asemenea, depinde ce oud vă place să mirosiți și dacă este un oud sintetic sau natural. Este un ingredient talentat, care, folosit cum trebuie, aduce parfumul la un nivel superior.

Designul Creed Royal Oud:

Sticla are o formă și un model similare cu alte parfumuri Creed. O sticlă grea, frumoasă. Un exterior simplu, fără alte înfloriri. Culorile se îmbină într-un mod plăcut, iar atenția este îndreptată către parfum și nu către sticlă (mă uit la tine, Agonist; deși iubesc sticlele Agonist, în general).

Este doar o sticlă Creed, cu un aspect clasic, care îmbină foarte bine funcția și forma.

Compoziția Creed Royal Oud:

Familia de parfumuri: Orientale

  • Note vârf: bergamotă, piper roz, lămâie
  • Note inimă: cedru, angelica, galbanum
  • Note bază: lemn de santal, mosc, agar

Unde găsesc Creed Royal Oud? Cât costă?

Creed Royal Oud, la fel ca toate celelalte parfumuri de la Creed, are un preț destul de mare, din punctul meu de vedere. Nu toată lumea își poate permite să cheltuie 1200 – 1400 Lei pe un parfum. Creed Royal Oud poate fi găsit în două variante – 75 ml și 120 ml iar dacă vreți să îl testați găsiți eșantioanele de 2 ml și 2,5 ml.

  • Elefant – oferte și preț aici:
  • Emag – oferte și preț aici:
  • Aoro – oferte și preț aici:

Info: Nu știu cum ar trebui să reacționez în privința Creed Royal Oud, dar pot doar să spun că Amouage a executat mai bine acest concept. Luați un Attar dacă vreți ceva care să se axeze puțin mai mult pe oud. Sau luați Royal Oud dacă încă nu sunteți siguri că vă place această nota, dar vreți un parfum încrezător, care conține un oud subtil.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu