Creed Love in White

Creed Love in White este unul dintre acele parfumuri pentru care lumea se împarte în două grupuri – cei care îl iubesc și cei care îl urăsc. Este răspunsul suprem pentru parfumuri proaspete, al Creed.

Acest produs este atât de proaspăt și clar, încât îmi face ochii să lăcrimeze. Încadrat în categoria parfumurilor pentru femei, Creed Love in White vine într-o sticlă albă, drăguță, feminină, care reprezintă o femeie, nisipul și marea. Poate îmi place.

Câteva idei despre parfumul pentru femei Creed Love in White:

Creed Love in White În sticlă: Dulce, acvatic și oarecum înțepător. Cam ca apa cu zahăr, cu bucăți de sticlă și părți din metal contorsionat. Creed Love in White este puternic. Atât de puternic, încât prima inhalare mi-a intrat direct în nas și mi-a explodat în spatele capului.

Caracterul înțepător, care presupun că este coaja de citrice, este atât de puternic, încât a trecut de parfum fin, amintindu-mi de produse de curățat.

Aplicat: Acea notă înțepătoare nu se prea estompează nici la aplicare, dar simt și restul parfumului acum că este pe pielea mea. Este ca și cum cineva ar fi mărit volumul notei de iasomie, fiind foarte ascuțită, aproape stridentă pe măsură ce încearcă să fie mai presus decât lemnul de santal.

În tot acest timp, irisul își menține luminozitatea sa distinctă, adăugând prospețime. Trebuie să fie o notă acvatică în acest parfum, jur că pot să miros apa. Presupun că de aici provine imaginea oceanului, deși atât de mult din acest parfum este clar și proaspăt, încât îmi este greu să trec la ceva mai blând, de la aceste două concepte.

Uscarea ajută un pic, pe măsură ce notele ascuțite, împreună cu accentele florale încep să răcească și doar să șoptească. Pot să apreciez acest calm silențios al uscării, în timp ce acea vanilie cremoasă, delicată apare să îmblânzească santalul.

Extra: Creed Love in White îmi amintește de produsele de curățat. Nu într-un sens rău. Adică produsele de curățat conțin parfumuri menite să fie ofensive pentru cât mai puține persoane. Creed Love in Whiteeste atât de inofensiv.

Singurul lucrul pentru care pot să îl trag la răspundere este modul în care se lipește atât de aproape de piele, într-un mod personal și apropiat. Iar când sunt atât de aproape, parfumul este foarte puternic.

Designul Creed Love in White:

Creed Love in White sticlaSticla albă a Creed Love in White at trebui să reprezinte feminitate, oceanul și aerul proaspăt de ocean. Nu sunt sigur dacă agreez modelul sticlei sau conceptualizarea ei, dar este destul de plăcută vederii.

Compoziția Creed Love in White:

Familia de parfumuri: Fresh

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: ambră, vanilie, trandafir
  • Note inimă: magnolie, iris, iasomie, orez, trandafir
  • Note vârf: portocală

[/wpsm_list]

Unde putem găsi Creed Love in White? Cât costă?

Creed Love in White este disponibil în magazinele online iar prețul acestuia poate porni de la 450 Lei pentru 30 ml. Creed Love in White poate fi găsit și sub forma unor seturi cadou ce conțin, pe lângă parfum, gel de duș sau deostick. Pentru mai multe detalii despre preț puteți intra aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – vezi prețul aici
  • Elefant – vezi prețul aici
  • Aoro – vezi prețul aici

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]După ce totul a fost zis și făcut, Creed Love in White rămâne un parfum proaspăt, pătrunzător, cu o proiecție tare, stând relativ aproape de piele. Trebuie să mă apropii ca să pot să îl miros, dar când mă apropii, tind să primesc tot asaltul său în nas.