Chanel Sycomore

Chanel Sycomore este un membru al liniei Chanel Les Exclusifs, unde casa de parfumuri tinde să fie puțin mai artistică, decât la lansările obișnuite. Un parfum cu adevarat exclusivist, exact asa cum obisnuieste casa Chanel.

Câteva detalii despre Chanel Sycomore:

În sticlă: În primul rând, Sycomore este vetiver. Un vetiver proaspăt, în loc de iarba uscată obișnuită pe care o primesc de obicei. Este și puțin lemnos, și, în același timp, afumat.

Aplicat: Vetiverul iese la iveală primul, apoi i se alătura lemnul de santal și tabacul. Acest parfum conține atât pudră și curat, cât și un miros umed și afumat. Îmi amintește de copilăria mea și de mirosul lemnului de foc, după o furtună.

Este mult mai parfumat decât memoria mea cu ploaie și lemn de foc, dar este o aproximare foarte plăcută și un concept apropiat. Mă duce cu gândul la vremurile mai ușoare și chiar îmi place. Parfumul este centrat în jurul vetiverului, cu lemn de santal aromat și cu puțin lemn umed, proaspăt. Foarte bine executat. Și longevitatea este fantastică.

Extra: Chanel Sycomore a fost compus de Christopher Sheldrake (Ambre Sultan al Serge Lutens și Daim Blond al Serge Lutens) și Jacques Polge (Chanel Chance și Egoiste).

Designul Chanel Sycomore:

Este modelat asemeni celorlalți membrii ai liniei Chanel Les Exclusifs – un dreptunghi masiv, din sticlă, cu o etichetă simplă. Este ușor de recunoscut, fiind un model Chanel, simplu și elegant. Are și un dop magnetic, așa că m-a convins.

Compoziția Chanel Sycomore:

Familia de parfumuri: Lemnoase (vezi mai multe din această categorie)

Note: Vetiver, lemn de santal, aldehide, tabac, violetă.

Info: Dacă Chanel Sycomore menține memoriile vii, atunci probabil că merită o sticlă mare. Pentru mine, toate Les Exclusifs par a fi reușite, iar Sycomore este cel de succes de până acum, datorită amintirilor pe care mi le răscolește.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu