Ralph Lauren Polo Blue

Parfumul Ralph Lauren Polo Blue a fost lansat în anul 2002. Acest parfum este aromat, proaspăt, plăcut și a fost creat pentru a continua tradiția parfumurilor de calitate Ralph Lauren.

După ce vei citi acest articol vei ști care sunt notele acestui parfum, unde poate fi purtat și cui i se potrivește.

Despre Ralph Lauren Polo Blue

Ralph Lauren Polo Blue a fost creat de maeștrii parfumieri Carlos Benaim și Christoppe Laudamiel. Christoppe Laudamiel a creat parfumuri de renume pentru cele mai bune companii.

Ralph Lauren Polo Blue este un parfum pentru bărbați, care amintește de apă mării. Aroma sa inițială de parfum proaspăt este dată de notele de castravete și pepene galben.

Pe măsură ce parfumul se usucă, se simt notele de mușcată și salvie, iar la final, când parfumul s-a uscat complet se pot simți notele de mosc, piele de căprioară și patchouli.

Pret avantajos la Polo Blue pe Notino

Man Wood Neroli Bvlgari este un alt parfum fresh, sexy, potrivit pentru anotimpul cald.

Acest parfum este perfect pentru tânărul care dorește să facă o impesie bună. Poate fi purtat în orice moment al zilei și este potrivit mai ales pentru primăvară și vară.Ralph Lauren Polo Blue parfum de barbati

Note de parfum

Parfumul se deschide cu o aromă de pepene proaspăt, castravete și coajă de clementină. Acest trio răcoritor dă impresia că Ralph Lauren Polo Blue este un parfum ușor.

Parfumul inițial se estompează ușor, pentru a permite notei de mușcată să apară în prim plan. Nota de mușcată este urmată apoi de un parfum ușor de salvie și busuioc.

În cele din urmă, notele de patchouli, mușchi de stejar și chihlimbar alb se amestecă pentru a crea baza acestui parfum.

Principalele note cheie ale acestui parfum sunt busuioc, salvie, castravete și patchouli. Aceste note sunt cele mai notabile, fiind un pic mai puternice decât notele de bază.

Busuiocul și salvia creează mirosul care se simte la început, când parfumul abia este pulverizat pe piele. Aceste note sunt urmate îndeaproape de castravete și patchouli.

Ralph Lauren Polo Blue – design

Parfumul Polo Blue vine într-o sticlă albastră simplă, dar distinctă, cu nuanțe de violet. Logo-ul Polo este imprimat pe partea din față a sticlei. Pulverizatorul este delicat și emite o ceață delicată.

Pareri despre parfumul Polo Blue de la Ralph Lauren

Cutia în care vine sticla cu parfum este, de asemenea, elegantă. Sigla parfumului, numele și chenarul sunt argintii și creează un aspect uimitor. Este suficient să privești ambalajul  pentru a-ți da seama cât de elegant și masculin este parfumul din interior.

Unde poate fi purtat parfumul Ralph Lauren Polo Blue?

Ralph Lauren Polo Blue parfum barbatescPolo Blue nu este are un parfum copleșitor, așa că se va epuiza odată cu trecerea orelor. Polo Blue este potrivit pentru bărbații care caută un parfum răcoritor și simplu.

Este ideal pentru o persoană care vrea să miroasă frumos atunci când merge la o întâlnire cu prietenii, familia sau chiar la o întâlnire de afaceri. De asemenea, acest parfum poate fi purtat și la o cină alături de o femeie frumoasă.

Un parfum similar este Davidoff Cool Water, care are un miros acvatic, pe care mulți îl iubesc. Nu este identic cu Polo Blue, dar are un miros asemănător și costă mai puțin.

Lasă un comentariu