Ralph Lauren Polo Black

În 2005, Ralph Lauren a lansat parfumul Polo Black pentru bărbați. La fel ca alte parfumuri Polo, și acesta are un parfum proaspăt, cu note lemnoase. Este o altă variantă a parfumului popular Polo Blue cu note acvatice. Dar, spre deosebire de alte parfumuri, Polo Black ș-a păstrat popularitatea de-a lungul anilor.

După ce vei citi acest articol vei ști cum miroase parfumul, dar și când ar trebui să-l porți. De asemenea, îți vei putea da seama dacă Polo Black merită adăugat la colecția ta de parfumuri.

Despre Ralph Lauren Polo Black

Polo Black, produs de Ralph Laurent a fost creat ca o completare a liniei de îmbrăcăminte Black Label. Maestrul parfumier Pierre Negrin a creat acest parfum puternic pentru bărbați.

PROMOTIE pentru parfumul Ralph Lauren Polo Black

Născut în Grasse, în sudul Franței, Pierre Negrin a crescut printre plantele aromatice folosite de casele de parfumuri din întreaga lume. Bunicii lui erau negustori și vindeau produse, ierburi și flori pentru producătorii de parfumuri.

Pierre Negrin a lucrat cu parfumieri din Franța și Mexic, iar acum lucrează și cu parfumieri din Statele Unite. În 2008, a devenit membru al Firmenich’s New York Fine Fragrance Center.

Notele parfumului

Parfum Polo BlackCând deschizi o sticlă de parfum Polo Black, una dintre primele note pe care o simți este mango, un fruct ce îi conferă parfumului o aromă ușoară, tropicală. Apoi, vei începe să simți notele condimentate, lemnoase, de salvie și patchouli.

Sunt prezente și ale note citrice, în principal mandarină. Am observat că, deși parfumul este mai dulce, unele note îl împiedică să devină copleșitor. Când parfumul se usucă, apar treptat notele de lemn de santal și boabe de tonka.

Vezi cat persista Polo Black pe piele

Deși notele lemnoase apar în prim-plan pe măsură ce parfumul se așază pe piele, parfumul nu își pierde aroma proaspătă, citrică.

Pentru ca este din aceeasi categorie s-ar putea să-ți placă și parfumul pentru bărbați Luna Rossa Ocean Prada – este fresh și are un miros plăcut de citrice.

Ralph Lauren Polo Black design

Polo BlackAmbalajul parfumului se potrivește cu numele său. Parfumul vine într-o cutie neagră, elegantă, pe care este scris numele acestuia, în relief. Sticla elegantă este concepută pe gustul bărbaților, este neagră și are în mijloc sigla parfumului.

Aplicatorul mic facilitează aplicarea cantității corecte de parfum și emite o ceață ușoară. Cu designul său elegant, dar simplu, parfumul atrage atenția pe raftul din baie sau din dormitor.

Cât persistă parfumul?

Parfumul pentru bărbați Polo Black are o longevitate moderată, persistă aproximativ 6 ore. Amestecul de note citrice și lemnoase, face din Polo Black un parfum excelent pentru muncă, dar și pentru o ieșire cu prietenii.

Spre deosebire de alte parfumuri tropicale pentru bărbați, concepute pentru a fi purtate pe vremea caldă, Polo Black este ideal pentru toate anotimpurile. Parfumul este potrivit atât pentru întâlnirea cu prietenii, cât și pentru antrenamentul de forță.

Fiind un parfum subtil, poate fi purtat și la locul de muncă. Mango și alte note citrice sunt temperate de lemnul de santal și salvie pentru a împiedica parfumul să devină copleșitor pentru ceilalți.

Citește și despre Ralph Lauren Polo Cologne Intense și vezi dacă persistă mai mult decât Polo Black.

Polo Black – pareri

Ralph Lauren Polo Black este un parfum bărbătesc proaspăt și fructat care a rămas la modă, încă din 2005, de când a apărut pe piață. Este un parfum ușor și nu devine copleșitor nici dacă este aplicat în exces.

Notele lemnoase se simt mai tare după ce parfumul se usucă, dar nu se pierd nici nuanțele de citrice tropicale.

Acest parfum a fost creat pentru bărbații mai tineri care doreau un parfum proaspăt, asemănător cu Polo Blue, dar fără note acvatice. Parfumul poate fi folosit însă de bărbații de toate vârstele.

Chiar dacă a fost lansat în 2005, popularitatea sa nu a scăzut de-a lungul timpului. Nu este deloc dificil să găsești acest parfum în magazin. Dacă nu l-ai mai folosit până acum, ai putea încerca o sticlă mică, de 40 ml. Pentru cei care iubesc deja acest parfum, există și varianta de 200 ml.

Parfumuri similare cu Ralph Lauren Polo Black

Suntem tentați să comparăm Polo Black cu Polo Blue, însă aceste două parfumuri Ralph Lauren, sunt total diferite. Au fost create de parfumieri diferiți, fiecare având o viziune unică.

Un parfum pentru bărbați care se aseamănă puțin cu Polo Black este Polo Double Black. A fost creat de Ellen Molner și are note de vârf de mango și piper. Nucșoara și boabele de cafea compun inima parfumului, iar cardamomul și fructele de ienupăr stau la baza acestuia.

Chiar dacă Polo Double Black are un miros tropical, lemnos, se simte lipsa lemnului de santal. Cei care doresc un parfum ușor, dar profund în același timp ar trebui să rămână la Polo Black.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu