Ralph Lauren Polo Cologne Intense

Ralph Lauren Polo Cologne Intense este un parfum pentru bărbați lansat în 2021. Notele de vârf din acest parfum sunt mentă, busuioc și grapefruit, notele de mijloc sunt cimbru, frunze violet și salvie, iar notele de bază sunt patchouli, ambroxan și vetiver.

Despre Ralph Lauren Polo Cologne Intense

Acest parfum poate cuceri pe oricine datorită combinației de ingrediente din compoziția sa. Are o aromă naturală de plante proaspete.

Parfumul Polo Cologne Intense este întruchiparea seducției, încrederii și masculinității. Parfumul Polo atemporal și iconic este reinventat și creat cu o notă modernă. Un parfum pentru bărbați cu amestec de graperuit proaspăt, salvie răcoritoare și patchouli.

Ralph Lauren Polo Cologne Intense combină perfect eleganța cu rafinamentul. Acest parfum masculin este elegant și atemporal, dar totuși modern și incitant. Poate fi purtat de orice bărbat care are grijă să arate bine și să miroase bine de fiecare dată când iese din casă.

Acest parfum seamănă cu Ralph Lauren Polo Eau de Toilette, dar este mai fresh și mai aromat decât predecesorul său. Personal, îmi place mai mult Cologne Intense.

Ralph Lauren Polo Green Cologne Intense Parfum

Deși acesta este un parfum unisex, chiar și femeile îl pot folosi. L-aș recomanda tuturor celor care iubesc tonurile citrice și pământești în parfum. Chiar am câteva prietene care folosesc acest parfum și nu par dispuse să renunțe la el prea curând.

Compoziția parfumului

Notele de vârf ale parfumului Polo Cologne Intense sunt busuiocul, grapefruitul și menta, notele de mijloc sunt salvia, frunzele violet și cimbru, iar notele de bază sunt patchouli, ambroxan și vetiver.

După ce vei aplica parfumul pe piele vei simți amestecul de grapefruit proaspăt, salvie răcoritoare și mentă care va crea o senzație revigorantă, deoarece notele de vârf se resimt primele.

Abia după ce dispar notele de vârf vei simți aroma salviei, a frunzelor violete și a cimbrișorului. Aceste note persistă aproximativ 2-3 ore. În cele din urmă se simte mirosul de patchouli, ambroxan și vetiver. Acestea persistă cel mai mult și se simt chiar și dupa câteva ore bune.

Cât persistă parfumul pe piele?

Acest parfum persistă destul de mult aș putea spune. Am pulverizat parfumul la încheietura mâinii în jurul orei 10 și am putut să-i miros tonurile pământești chiar și seara, după ce am plecat de la serviciu. Chiar am fost surprins să descopăr că acest parfum persistă atât de mult.

Unul din parfumurile preferate este Amouage Imitation Man despre care merita sa citesti. Persista mult si e perfect pentru zi si seara.

Cred că aș putea să-l folosesc zi de zi, indiferent dacă merg la birou, la teatru, la un meci de fotbal sau o întâlnire cu prietenii.

Ralph Lauren Polo Green Cologne Intense

Pentru a spori longevitatea oricărui parfum, asigură-te că-l aplici direct pe acele punctele de pe corp unde se simte pulsul – în special la încheieturi, gât și piept.

Dacă dorești să faci o impresie bună și să-ți impresionezi colegii când mergi la serviciu, încearcă acest parfum. Poate fi purtat, de asemenea, și la evenimente și ocazii speciale organizate în orice perioadă a anului.

Poate va fi pe placul tau Bvlgari Wood Neroli – un parfum fresh si racoritor dar in acelasi timp persistent.

Are un miros plăcut și persistă mult, tocmai de aceea, pot să spun că acest parfum m-a cucerit din prima. Îl recomand tuturor celor care adoră parfumurile cu tonuri citrice și pământești.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu