Ralph Lauren Romance

Ralph Lauren Romance este un parfum sofisticat care le face pe femei să se simtă feminine și îndrăznețe, dar și delicate și jucăușe în același timp. Creat și lansat în anul 1998 de Ralph Lauren, Romance a cucerit inimie bărbaților și femeilor din întreaga lume.

Dacă vrei să cumperi acest parfum, citește mai întâi acest articol, deoarece în rândurile de mai jos vei găsi multe informații importante despre Ralph Lauren Romance.

Despre Ralph Lauren Romance

Ralph Lauren Romance a fost creat de maestrul parfumier Harry Fremons. Acest parfum floral este considerat unul dintre cele mai bune parfumuri pentru femei Ralph Lauren.

Notele de vârf ale parfumului includ ghimbir, mușețel, lichi, gălbenele și frezie galbenă. Notele de inimă ale acestui parfum romantic includ floare de lotus, violete și crin, iar baza parfumului este creată din note de stejar, patchouli, mosc și lemn exotic.

Chiar nu ai cum să dai greș dacă porți acest parfum la o întâlnire romantică. Notele sale se completează atât de bine, încât creează un parfum despre care mulți utilizatori susțin că miroase a iubire adevărată.Ralph Lauren Romance parfum femeiCitește despre Michael Kors Gorgeous pentru femei și vezi cum miroase și de ce este atât de popular.

Dacă ieși la o primă întâlnire cu un bărbat pe care vrei să-l cucerești, poartă acest parfum.

Ralph Lauren Romance – design

Parfumul vine într-o sticlă simplă, dar elegantă și clasică. Cutia de culoare roz deschis cu o dungă argintie este foarte drăguță. Pe partea din față a cutiei este imprimat numele parfumului, cu litere argintii.

Parfumul propriu-zis este transparent și are un miros deosebit. Poți să-l cumperi atât pentru tine, cât și pentru o persoană specială din viața ta. Cu un astfel de cadou nu ai cum să dai greș!

Este persistent Ralph Lauren Romance?

Parfumul Romance persistă foarte mult și nu dispare după câteva ore. Pur și simplu parfumul se lipește de tine. În primele 15 minute poți simți explozia de note florale, care este plăcută, dar nu prea puternică. Mirosul începe să se estompeze după aceea într-un buchet floral mai puțin intens, dar la fel de plăcut.

Notele de patchouli și mosc se combină perfect cu notele de trandafir și gălbenele și creează un parfum romantic.

Ralph Lauren Polo Cologne Intense este un parfum seducător, rafinat – vezi cât de mult persistă și când poate fi purtat.

Acest parfum este perfect pentru femeile de afaceri care doresc să ia prânzul cu prietenii, să bea un cocktail seara în oraș sau să participe la o întâlnire de afaceri.Ralph Lauren Romance parfumDeși este un parfum apreciat mai mult de femeile cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, sunt și femei peste 30 de ani care se îndrăgostesc de Romance.

Unde poate fi purtat Ralph Lauren Romance?

Romance este recomandat pentru ținuta de seară, dar este excelent pentru orice ocazie specială. Parfumul poate fi purtat atât la serviciu, cât și la o întâlnire cu prietenii. Cu siguranță vei primi complimente când vei folosi acest parfum, deorece atrage oamenii.

Probabil multe femei folosesc Ralph Lauren Romance drept parfum semnătură. Este un amestec perfect de flori și citrice care se reunesc într-un mod atât de grațios.

Am încercat multe parfumuri, dar acesta mi se pare foarte diferit de restul. Îmi place că este versatil și poate fi purtat la diferite evenimente.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu