Rihanna Nude

După ce piese de debut Pon De Replay a pus-o pe hartă, Rihanna a devenit un superstar. Rihanna nu s-a mulțumit doar să cânte, așa că a decis să-și creeze propriul brand de produse de înfrumusețare. În 2012, Rihanna a lansat cel de-al treilea parfum, Rihanna Nude, din colecția sa de 11 parfumuri.

Pentru a crea parfumul Nude, Rihannna a colaborat cu legendarul parfumier Harry Fremont din Firmenich. Parfumul Nude are un miros cald, ușor fructat și floral.

Ce a inspirat-o pe Rihanna să creeze parfumul Nude?

Rihanna a spus că a dorit să creeze un parfum dulce, sexy pe care femeile să-l poată purta la orice ocazie. Parfumul Nude se ptorivește cu personalitatea Rihannei. Cântăreața a vrut să scoată pe piață un parfum care să completeze parfumul natural al pielii.

Acest parfum nu dispare rapid, ci este menit să dureze ore întregi. Se pare că parfumul poate persista și peste noapte. Așadar, dacă îl folosești, poți mirosi la fel de bine și dimineața când te trezești dacă îl aplici pe piele seara, înainte de culcare.

Armany My Way este un parfum foarte bun, fructat si fresh in acelasi timp si este perfect pentru a fi purtat in orice moment al zilei. Este unul din cele mai bune parfumuri pentru a fi facute cadou – vezi caracteristicile parfumului și cât persistă pe piele.

Rihanna Nude – note de parfum

Rihanna Nude are un miros floral fructat. Notele de vârf includ guava, pere și mandarină și creează un amestec tropical delicios. Guava și para se disting foarte bine la început, dar apoi, pe măsură ce parfumul se instalează, intră în joc notele de mijloc: iasomie, floare de portocal și gardenie.

Aceste flori albe echilibrază notele de vârf fructate creând un parfum ușor și proaspăt. Notele de bază includ lemn de santal, orhidee și mosc.Rihanna Nude parfum

Rihanna Nude – design

Parfumul Nude este subtil, dar ambalajul său este provocator. Ambajalul o afișează pe Rihanna îmbrăcată sumar, deci nu mai există nicio îndoială că acesta este un parfum intim destinat întâlnirilor romantice.

O panglică într-o nuanță nude este prezentă pe sticla înaltă, în formă de toc ce expune parfumul transparent. Designul natural, curat și simplu se potrivește cu esența parfumului sexy și subtil.

Parfumul vine în patru dimensiuni: 15 ml, 30 ml, 50 ml și 100 ml.

Rihanna Nude – persistă mult?

Nude este un parfum feminin cu un miros floral, dulce și cremos. Find fabricat din uleiuri de înaltă calitate, parfumul persistă pe piele între 6 și 8 ore. Rihanna susține chiar că parfumul ei poate persista și o noapte întreagă. Acest parfum poate fi purtat pe tot parcursul anului, dar este mai potrivit pentru primăvară și vară.

Este un parfum tineresc, potrivit pentru fetele adolescente și pentru femeile care au până în 25 de ani.Rihanna Nude parfum pentru femeiDacă în genera îți plac parfumurilor fructate-florale, atunci Rihanna Nude s-ar putea să fie pe placul tău. Poți să-l porți când ieși seara în oraș sau când mergi la o întâlnire romantică.

Rihanne Nude este foarte asemănător cu parfumul Lolita Lempicka. Ambele parfumuri au note de bază similare: mosc, vanilie, boabe de tonka și vetiver. Notele de vârf ale parfumului Lolita Lempika sunt iedera și anasonul, iar notele de mijloc sunt lemn dulce, violet, amarise și amarena.

Lolita Lempicka este un parfum feminin, unic. Atât Rihanna Nude, cât și Lolita Lempicka îți completează mirosul pielii și îți conferă un miros deosebit.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu