Luna Rossa Ocean Prada

Luna Rossa Ocean Prada a fost lansat în 2021. Datorită combinației de note parfumate, acest parfum este clasificat ca fiind lemnos aromatic. Parfumul se deschide cu aromă de bergamotă. După ce se usucă, parfumul miroase a caramel și vetiver.

Acesta este un parfum curat, fresh, pentru bărbați. Compoziția masculină este extrem de elegantă și este destinată bărbatului aventurier modern care este gata să înfrunte chiar și cele mai înalte valuri pentru a ajunge acolo unde îți dorește. Un bărbat care știe ce vrea de la viață.

Despre Luna Rossa Ocean Prada

Parfumul pentru bărbați Luna Rossa Ocean Prada are un miros plăcut de citrice. Odată pulverizat pe piele, parfumul se deschide cu note amare și acre de citrice care ascund o esență a sentimentelor plăcute, purificatoare.

Notele de mijloc ale parfumului se simt și ele după ceva timp, iar spre final, va rămâne mirosul de caramel și vetiver. Dacă Luna Rossa Ocean Prada pare a fi pe placul tău îl poți încerca.

Cel mai bine ar fi să-l probezi înainte de a-l cumpăra pentru a vedea dacă se potrivește cu chimia pielii tale. S-ar putea să-ți dai seama din prima dacă acest parfum persistă suficient de mult pe pielea ta și dacă este potrivit pentru tine.

Îți recomand să-l pulverizezi la încheietura mâinii, pe gât sau în spatele urechilor.

Compoziția parfumului – caracteristici

  • Note de vârf – bergamotă
  • Note de mijloc – iris
  • Note de bază – caramel, vetiver

Datorită ingredientelor din compoziția sa, Luna Rossa Ocean Prada este un parfum aromat și senzual. Bărbatul care va purta acest parfum, va putea cuceri orice femeie, aș putea spune.

Acest parfum este potrivit pentru bărbații puternici, aventurieri și carismatici. Deoarece a fost lansat de curând, parfumul nu a ajuns în mâinilor prea multor bărbați. Așadar, dacă îl vei folosi, s-ar putea să fii singurul din grupul tău de prieteni care va miros a caramel și vetiver.

Purtând un astfel de parfum, s-ar putea să întorci toate privirile și să primești o mulțime de complimente.

Chiar și femeile care iubesc mirosul de caramel ar putea încerca acest parfum. Multe femei folosesc parfumuri de bărbați, pentru că li se par mai intense și mai puternice decât cele de damă.

Concluzie Luna Rossa Ocean Prada

Luna Rossa Ocean Prada reprezinta curajul bărbatului de a încerca lucruri și experiențe noi. Parfumul este destinat aventurierului contemporan care are curajul să înfrunte chiar și cele mai înalte valuri.

Pentru o notă de rafinament, creatorul acestui parfum a combinat caramelul cu vetiverul. Spre deosebire de parfumul original Luna Rossa care are la bază o notă de lavandă, Luna Rossa Ocean are o notă de iris delicată. Prospețimea parfumului este dată de bergamota din deschidere.

Designul sticlei este inspirat de bărcile cu pânze moderne. Parfumul este disponibil sub formă de apă de toaletă în variante de 50 și 100 ml.

Dacă ți-a plăcut originalul Luna Rossa, sunt mari șanse să-ți placă și noua versiune, Ocean. Probabil te-ai aștepta să aibă note oceanice, dar, de fapt, acest parfum are note de citrice și caramel. Sigur vor fi surprinși de mirosul acestui parfum încântător.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu