Prada Luna Rossa Black

Prada este una dintre cele mai cunoscute case de modă din întreaga lume. Brandul a fost înființat de frații Prada, în anul 1913 care s-au concentrat pe produse din piele. Prada le oferă clienților diferite produse de lux, inclusiv parfumuri pentru femei și bărbați. Prada Luna Rossa Black este un parfum de calitate, potrivit pentru bărbații iubesc produsele de lux.

Luna Rossa Black are un miros seducător și te duce cu gândul la miliardarii bogați care își petrec weekendul pe un iaht scump și elegant. Acest parfum este elegant și sofisticat și reușește să aducă un zâmbet cald pe buzele bărbaților.

Cei care-l vor folosi, vor primi o mulțime de complimente din partea femeilor care știu să aprecieze un parfum de lux.

Despre Prada Luna Rossa Black

Luna Rossa Black a fost creat de Daniela Andrier și lansat de Prada în anul 2018. Creatoarea parfumului a dorit să păstreze prospețimea sportivă într-un acord dinamic și seducător. Chiar de la prima pulverizare, purtătorul poate simți mirosul de citrice și condimente, precum bergamotă și aglică.

Deși aglica este o floare, are o aromă piperată, destul de picantă. Parfumul se deschide într-o notă proaspătă ce ascunde căldura și dulceața sa.

Verifica cat costa acum Prada Luna Rossa Black

Notele de mijloc de patchouli, temperează dulceața parfumului. Datorită moscului din compoziția sa, Luna Rossa Black devine un parfum neted. Baza parfumului este gurmandă și orientală.

Montale White Musk – vezi ce ingrediente conține acest parfum fresh unisex.Prada Luna Rossa Black parfum pentru bărbațiLuna Rossa Black este un parfum pentru bărbații curajoși, siguri pe ei, care sunt pregătiți în orice secundă pentru noi provocări. Debutează cu note senzuale, iar pe măsură ce se usucă, se pot simți acordurile de patchouli și bergamotă. Finalul parfumului scoate la iveală notele de mosc și cumarină.

Luna Rossa Black – păreri pro și contra

Pro:

  • Prada este un brand de renume, apreciat de mulți bărbați;
  • Mirosul parfumului îi conferă purtătorului mai multă încredere în el;
  • Deoarece conține esențe puternice, persistă pe pielea între 12 și 24 de ore;
  • Este un parfum luxos si ii poti vedea pretul aici

Contra:

  • Unii bărbați consideră că Prada Luna Rossa Black este un parfum prea matur.

Prada Luna Rossa Black – concluzie

Prada Luna Rossa Black este un parfum masculin și senzual cu un miros proaspăt și picant. Este perfect pentru bărbații care sunt atrași de lux și opulență. Persoanele de sex masculin care iubesc să petreacă pe un iaht luxos alături de cei mai importanță oameni ai societății, vor aprecia parfumul Prada Luna Rossa Black.Prada Luna Rossa Black parfum bărbațiLuna Rossa Black scoate în evidență legătura dintre omul creativ și natura descătușată. Pulverizând parfumul pe piele, poți avea parte de o experiență olfactivă înviorătoare.

Paco Rabanne 1 Million este un parfum aromat-lemnos cu note de lemn, patchouli, mentă și ambra – vezi de unde îl poți achiziționa la un preț bun.

Acest parfum oriental lemnos are o compoziție dinamică și poate fi purtat atât ziua, cât și noaptea. Deoarece persistă foarte mult timp pe piele, nu trebuie reaplicat după câteva ore. Bărbații curajoși, care nu se dau în spate de la noi provocări și sunt gata să înfrunte orice pericol, vor aprecia parfumul lemnos oriental Luna Rossa Black.

Lasă un comentariu