Prada Infusion D’Iris – Eau de Parfum

Prada Infusion D’Iris este cu siguranță un parfum loial numelui, tăria și longevitatea sa fiind printre cele mai bune în rândul infuziilor. Prada Infusion D’Iris este destul de slab, cu o viață oarecum tristă. Nu este de mirare că poate fi găsit și sub forma unei ape de toaletă de 200 ml.

Deși la început mi s-a părut amuzant faptul că există o sticlă de parfum atât de mare, am realizat ceva. Nu mă voi mai amuza la cantitatea de frumusețe trecătoare Prada Infusion D’Iris aparent conținută într-un bidon.

Câteva lucruri despre Prada Infusion D’Iris:

Prada Infusion D’Iris În sticlă: Verde, cu o calitate oarecum pământoasă. Arome citrice închise așternute peste nuanțe pământoase, păduratice. Prada Infusion D’Iris conține accente florale foarte plăcute, foarte clare, produsul intrând imediat pe teritoriul florilor. Îmi place joaca aceasta între nuanțele de prospețime și pământ, cea din urmă fiind des folosită într-un mod mai dens.

Aplicat: La început, reiese un accent foarte amar, care te face să ai rezerve în privința aromei de fructe a produsului. Nu este nici o urmă de fructe în Prada Infusion D’Iris – îți spune direct că este gata de acțiune.

Nuanțele florale reies imediat, împreună cu cele lemnoase și de rășini, îmbinându-se ca un cântec încă din timpul aplicării. Pe măsură ce Prada Infusion D’Iris stă pe piele, amarul se estompează puțin, lăsând florile și restul parfumurilor să își îndeplinească rolul, în timp ce se uniformizează într-o interpretare alb-verzuie ușoară.

Extra: irisul este o floare bulbară. Ca majoritatea florilor ieșite din bulb, aceasta are un miros foarte slab, sau chiar nici un miros. Sunt unele specii de iris care au flori parfumate, deși majoritatea petalelor de iris nu au nici un miros.

Atunci cum de auzim de persoane care pot să simtă parfumul de iris, iubind notele olfactive ale acestei flori? Este posibil să fie vorba de irisul absolut. Asemeni multora ingrediente naturale din industria parfumeriei, Irisul absolut extras natural este extrem de scump. Irisul absolut provine, mai degrabă, din rizomii plantei, decât din petale, așa cum multă lume ar fi presupus.

Mulți ar fi surprinși să descopere că petalele multor flori, printre care și ale bătrânului iris, nu au miros. Atunci cum se extrage parfumul din rizomii irisului? Sunt iradiați, după care bunătătile sunt extrase. Iradiația accelerează procesul de imbătranire al rizomilor, cu pentru a extrage fierul. Practic, iradiația face extracția mai rapidă.

De fapt, mult mai rapidă, întrucât procesul natural de îmbătrânire al rizomilor poate dura ani, în timp ce iradiația durează doar o săptămâna. Pentru ipohondriaci, nu puteți face cancer sau să fiți radiați, doar prin simpla purtare a parfumului extras din iris. De asemenea, nu veți putea să deveniți nici super eroi. Știu. Îmi pare rău.

Designul Prada Infusion D’Iris:

Prada Infusion D’Iris sticlaPrada Infusion D’Iris este prezentat într-o sticlă dreptungiulară înaltă, cu logo-ul Prada inscripționat pe o plăcuță. Capacul este o combinație între plastic și metal, înconjurat de o bandă verde de hârtie cu textură. Simplu, ușor, nimic ostentativ sau complicat. Sticla este pe gustul meu, deoarece sunt minimalistă.

Pulverizatorul este de asemenea foarte bun, distribuind o ceață uniformă și fină, fără a împrăștia prea mult parfum. Deși, în acest caz, poate ar fi trebuit să facă acest lucru.

Compoziție Prada Infusion D’Iris:

Familia de parfumuri: Fresh florale

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: cedru, vetiver, tămâie, benzoin
  • Note inimă: iris, galbanum, lute
  • Note vârf: portocală, estras de portocală amară, flori de portocal, mandarină

[/wpsm_list]

Care este prețul parfumului Prada Infusion D’Iris? Unde îl putem găsi?

Prețul parfumului Prada Infusion D’Iris diferă de la un magazin la altul și în funcție de ofertele acestora. De asemenea, cantitatea produsului influentează prețul acestuia. Pentru mai multe detalii despre prețul parfumului Prada Infusion D’Iris puteți intra aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMag – vezi prețul aici
  • Elefant – vezi prețul aici
  • Aoro – vezi prețul aici

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”red”]Info:[/wpsm_highlight] Iată un alt atribut surpriză al parfumurilor și al ingredientelor lor costisitoare. Deși ingredientele conținute în aceste produse sunt destul de scumpe, majoritatea costului plătit de un consumator pentru un parfum nu este reinvestit în materialele necesare creării parfumului.

Conform lui Luca Turin, în The Secret of Scent (Secretul Parfumului), aproximativ 3% din cost intră în componentele și construcția parfumului. Restul de 97%? Ambalaj, profit și publicitate. Așa continuă și dușmănia mea cu sticla asemănătoare unei cărămizi a Burberry Brit’s.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu