Prada Infusion d’Homme – Apă de Toaletă

Infusion d’Homme face parte din seria infuziilor Prada, care include unul dintre favoritele mele, Infusion d’Iris. Această serie de parfumuri clare și ușoare, deși nu este cunoscută pentru longevitatea sa sau pentru etanșare, conține parfumuri superbe, curate și suple.

Câteva aspecte legate de Prada Infusion d’Homme:

Prada Infusion d’Homme În sticlă: Prada Infusion d’Homme miroase proaspăt și clar, puțin aromat, dar în principiu doar proaspăt și clar – ca un săpun. Un săpun cu miros plăcut, dar obișnuit.

Aplicat: Neroli și uscăciune, pentru moment, apoi Infusion d’Homme îți trimite direct săpunul. Acest parfum are o oarecare textură pudrată, care rămâne împreună cu săpunul, marcând acel miros curat, proaspăt.

Prada Infusion d’Homme face un lucru – te face să gândești că porți un săpun în jurul gâtului. Este un săpun plăcut, totuși. În stadiul de mijloc, devine ceva mai ascuțit și foarte, foarte puțin dulce, înainte să se întoarcă doar la săpun.

Cred că piramida de note prezentată pentru Prada Infusion d’Homme este doar de formă, deoarece singurele note pe care le-am observat, au fost pudra și neroliul. Săpunul rămâne cu tine, fără a pleca vreodată cu adevărat, nici măcar la uscare, când Infusion d’Homme devine puțin mai pudrat.

Extra: Deși se presupune că este un parfum masculin, Prada Infusion d’Homme este mai mult unisex. Oricum nu văd cum un parfum care miroase a săpun și curățenie ar putea avea un gen.

Apectul flaconului Prada Infusion d’Homme:

Prada Infusion d’Homme sticlaPuteți să îmi spuneți că sunt nebună după uniformitate, dar iubesc modul în care aceste infuzii sunt îmbuteliate în același mod, având culori variate și teme oarecum diferite.

Prada Infusion d’Homme este îmbuteliat exact ca parfumul pentru femei Infusion d’Iris, fiind de culoare bej, in loc de verde deschis. Simplu, elegant, ar arata bine pe un raft – dacă mi-aș fi ținut parfumurile pe raft.

Compoziția Prada Infusion d’Homme:

Familia de parfumuri: Curate și proaspete

  • Note bază: benzoin
  • Note mijloc: iris, cedru, galbanum, vetiver
  • Note vârf: aromă de mandarine, portocală, extras din portocală amară

Prețul Prada Infusion d’Homme și unde poate fi găsit original:

Prada Infusion d’Homme este disponibil în magazinele online iar prețul acestuia este diferit în funcție de cantitatea produsului și ofertele curente. Lista magazinelor ce comercializează acest parfum și prețurile acestuia le puteți vedea aici:

Info: Prada Infusion d’Homme îmi amintește un pic de copilărie, de blocuri în stilul francez colonial, cu sârmă de rufe atârnând printre ele; de o zi pe balconul de piatră, jucându-mă cu un săpun care invocă mirosul acestui parfum, în timp ce vecina de jos gătea cina și striga la copii.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu