Prada La Femme

Prada La Femme este un parfum creat de Daniela Andrier. Acest elixir floral compus din acorduri de frangipani, tuberoză, ceară de albine, vanilie, vetiver și condimente vorbește despre inocența femeilor. Parfumul Prada La Femme este mix floral intim ce învăluie purtătoarea într-o aură fascinantă.

Despre Prada La Femme

Prada La Femme combină acorduri de ylang ylang și iris cu note florale moderne precum frangipani și tuberoză. Elixirul floral este o odă adusă senzualității care se formează din 8 ingrediente încântătoare. Deși cei care au făcut descrierea oficială a parfumului au spus că acesta se deschide cu un amestec de condimente și ceară de albine, în momentul în care este pulverizat pe piele, se simte o aromă de frangipani.

Pret special acum pe Notino pentru La Femme

În timp ce femeia privește dansul florilor din grădina tropicală, intră în joc tuberozele dulci ce sporesc aura florală a parfumului. În inima esenței se poate observa și floarea de ylang ylang care-i conferă parfumului o textură cremoasă și face trecerea spre baza vanilată.

Am putea spune că Prada La Femme trece destul de repede peste debutul promițător alcătuit din ceară de albine și condimente și se transformă într-un parfum oriental și cremos.Prada La Femme parfum pentru femeiChiar dacă aroma condimentelor este temperată rapid, se poate observa cum aceste creează un contrast atrăgător cu florile ce compun inima parfumului. În plus, nota de ceară de albine îi conferă esenței o natură dulce.

La baza parfumului stau două note care nu au prea multe lucruri în comun. Vanilia îi conferă parfumului o dulceață gurmandă, iar vetiverul creează o fundație robustă reușind astfel să tempereze excesul de vanilie.

La Femme evoluează într-un mod neașteptat și ridică în aer mirosul florilor de frangipani. Aceste flori cu un caracter exotic sunt combinate cu bulbii de ylang ylang pentru a crea un miros deosebit. Vanilia și tuberoza îi conferă parfumului un profil seducător.

Pareri despre parfumului Prada La Femme

Gucci Bloom – un parfum cu o compoziție florală lansat în 2017, dar foarte apreciat chiar și în ziua de azi.

Baza lemnoasă este temperată de vanilie și vetiver. Chiar dacă parfumul are tonuri dulci și vanilate, nu se încadrează în categoria esențelor gurmande. Prada La Femme este un parfum solar, senzual.

La Femme păreri pro și contra

Pro:

  • A fost creat pentru a completa trilogia parfumurilor feminine ale brandului Prada;
  • Compozitie mai reusita decât varianta masculina Prada L’Homme.

Contra:

  • Are un preț destul de mare

Dacă vrei să-ți achiziționezi acest parfum, îți recomand să-l încerci mai întâi. Mergi într-un magazin de specialitate și testează-l pe pielea ta. Dacă ești mulțumit de felul în care miroase și de gradul de persistență atunci îl poți achiziționa.Prada La Femme parfum dama

Prada La Femme – concluzie

Prada La Femme este un parfum sofisticat, ușor de purtat, potrivit pentru femeile care nu vor neapărat să iasă în evidență. Inima acestui elixir este compusă dintr-un buchet floral bine echilibrat care dă impresia de perfecțiune.

Lancome Tresor Midnight Rose este un parfum seducător ce se deschide cu note de zmeură și trandafir – vezi cum miroase și cât persistă pe piele.

Nota de vetiver îi conferă parfumului o doză de purtate, iar mixul de frangipani și tuberoză menține finisajul sexy creat de vanilie. Senzualul și seducătorul parfum Prada La Femme este gata să te ducă în orice moment într-o călătorie tropicală. Acest parfum este capabil să stimuleze simțurile femeii moderne.

Lasă un comentariu