XJ 17/17 Elle Xerjoff

XJ 17/17 Elle Xerjoff este un parfum pentru femei lansat în 2007. Acest parfum floral oriental este o creație a lui Christian Rostain. De fiecare dată când miros acest parfum, mă duc cu gândul la Lolita Lempicka, pentru că mirosurile lor se aseamănă foarte bine.

Parfumul este perfect pentru femeile elegante și sofisticate care vor să iasă în evidență oriunde merg.

Despre XJ 17/17 Elle Xerjoff

XJ 17/17 Elle este o apă de parfum ce aduce un omagiu frumuseții naturale și eleganței feminine. Este un parfum fructat, dulce, pe care îl pot purta femeile în acele zile și nopți în care vor să iasă în evidență.

Dacă îți place acest parfum și îți permiți să-l cumperi, nu mai sta pe gânduri, deoarece te va face să întorci toate privirile. Folosind acest parfum ai garanția că nu treci neobservată prin locurile în care mergi.

Există și alte parfumuri care îți pot oferi o experienți similară, la jumătate de preț, dar dacă ai suficienți bani și vrei să-ți completezi colecția de parfumuri cu un parfum deosebit și modern, se merită să cumperi XJ 17/17 Elle. Într-adevăr, este un parfum scump, dar își merită banii.

Compoziția parfumului – note de parfum

  • Note de vârf – citrice, floare de portocal african, galbanum
  • Note de mijloc – iris, mesteacăn, note lemnoase, patchouli
  • Note de bază – benzoin, opoponax, chihlimbar, mosc

Parfumul se deschide cu un miros dulce și fructat de galbanum și seamănă ușor cu o acadea dulce pe care îți vine să o mănânci încontinuu. Nu am crezut niciodată că o să spun asta, dar XJ 17/17 Elle Xerjoff este genul de parfum pe care l-aș alege mereu deoarece are un miros extraordinar.

Nu mi se pare să se simte foarte tare floarea de portocal africană, irisul și mesteacănul. Ceea ce pot să spun este că XJ 17/17 Elle este un parfum dulce, modern și foarte plăcut, pe care majoritatea femeilor îl adoră.

Are un grad de persistență destul de ridicat și este perfect pentru acele nopți în care vrei să ieși în evidență și să fii observată de toți cei din jur.

XJ 17/17 Elle Xerjoff – designul sticlei

Xerjoff 17/17Sticla în care vine parfumul este înaltă și are baza destul de groasă. Capacul auriu are o formă ciudată, dar atrăgătoare, dând parfumului un aer misterior. Având un design plăcut, XJ 17/17 Elle completează perfect orice colecție de parfumuri.

Cu siguranță îți face plăcere să privești sticla de XJ 17/17 Elle Xerjoff de pe raftul de parfumuri.

Citește despre parfumul pentru femei Michael Kors Gorgeous și vezi cât persistă și când poate fi purtat.

Concluzie

Apa de parfum XJ 17/17 Elle Xerjoff pune în evidența frumusețea naturală și eleganța persoanelor de sex feminin. Parfumul are rolul de a completa perfect o ținută elegant și sofisticată purtată la un eveniment important.

De asemenea, parfumul XJ 17/17 Elle poate fi purtat și la birou sau la întâlnirile cu prietenii, nu doar la ocaziile speciale, deoarece are un miros plăcut, care nu este deloc deranjant pentru cei din jur.

Dacă vrei să-ți completezi colecția de parfumuri cu o apă de parfum interesantă, alege XJ 17/17 Elle Xerjoff. Totuși, ținând cont că prețul parfumului este destul de ridicat, ar fi bine să-l încerci înainte de a-l cumpăra.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu