Sospiro Opera apă de parfum unisex review

Sospiro Opera lansat în anul 2014 este un parfum oriental floral potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Creatorul acestui parfum încântător este Chris Maurice. Sospiro Opera te face să te gândești la lucrurile cu adevărat importante în viață: iubire, agonie și moarte.

Trecerea de la agonie la extaz este consacrată printr-un amestec de condimente și note fructate. Chiar dacă Sospiro Opera este un parfum unisex, are un caracter masculin ce sfidează feminitatea. Totuși, cei care l-au încercat susțin că notele sunt bine echilibrate, iar parfumul se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților. Dacă vrei să afli mai multe informații interesante despre acest parfum continuă să citești.

Despre Sospiro Opera

Sospiro Opera reușește să îmbine elementele de origine italiană sau mediteraneană cu o formă de artă clasică ce implică muzica și opera dramaturgică. Acest parfum unisex a fost creat de parfumierul talentat Chris Maurice. Cu mirosul său deosebit, Sospiro Opera îi transpune pe purtători în sala de teatru din Napoli, participând la spectacolul lui Andrea Bocelli.

Așa cum spectacolul se deschide într-un mod plăcut și călduros, și Sospiro Opera începe cu un miros ușor de trandafir turcesc și note fructate. În momentul în care se apropie punctul culminant, se pot simți notele de mijloc de ylang-ylang, nucșoară și piele. Sospiro Opera apa de parfumChris Maurice a adăugat note florale de ylang-ylang în acest parfum pentru a infuza un efect de pulbere în această compoziție masculină ce este dominată de note de piele și ambra.

Spre sfârșit încep să se simtă notele de mosc ce-i conferă parfumului o natură animalică. Notele de cedru, vetiver și patchouli nu sunt foarte puternice, deoarece joacă roluri secundare.

Un alt parfum care s-ar putea să fie pe placul tău este Sospiro Erba Puro – vezi cum miroase și cât costă.

Sospiro Opera persistă mult?

Sospiro Opera are o proiecție destul de puternică și se dovedește a fi destul de persistent. Este ideal pentru anotimpul rece, deoarece conține note orientale. Îl poți folosi seara, la un eveniment special, la o nuntă sau la o întâlnire importantă. De asemenea, parfumul poate fi folosit zilnic, la birou sau la ieșirile cu prietenii.

Deoarece conține doar ingrediente de cea mai bună calitate, este suficient să pulverizezi parfumul pe piele o singură dată pentru a te bucura de mirosul său încântător timp de cel puțin 6 ore.

Designul sticlei

Parfumul vine într-o sticlă cu un design destul de simplu, învelită în catifea neagră. Sospiro Opera parfum dama si barbatiCel care a proiectat designul sticlei a dorit să aducă un omagiu aripilor de fluturi. În momentul în care atingi aripile unui fluture, ai senzația că ai pus mâna pe o catifea moale.

În interiorul sticlei se ascunde un parfum cu o aromă nobilă creată prin combinarea unor ingrediente prețioase. Sticla de parfum este acoperită cu un capac placat cu aur.

Sospiro Opera vine într-o cutie elegantă de catifea neagră căptușită cu mătase mov de cea mai bună calitate.

Note de parfum

Sospiro Opera potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați are următoarele note de parfum:

  • Note de vârf – trandafir turcesc, note fructate
  • Note de mijloc – ylang-ylang, chihlimbar, piele și nucșoară
  • Note de bază – cedru de Virginia, patchouli, vetiver, vanilie și mosc

Citește și despre apa de parfum Guerlain L’Heure Bleue – vezi ce ingrediente conține și cum miroase.

Sospiro Opera Original vs Fake

Când cumperi un parfum de la un brand de renume, așa cum este Sospiro, trebuie să te asiguri că este original. Într-adevăr, parfumul Opera este destul de scump, însă își merită banii. Are un miros atât de plăcut, încât toți cei care trec pe lângă tine își doresc să afle cu ce parfum te-ai dat.

Poți găsi acest parfum atât în magazinele specializate, cât și pe internet, pe diferite site-uri care vând, pe lângă alte produse, și parfumuri originale. Ferește-te de site-urile care susțin că vând parfumul original la un preț foarte mic, pentru că sunt șanse mari să te alegi cu un produs contrafăcut.

Dacă găsești Sospiro Opera la 200-300 Ron nu te păcăli singur crezând că este original. Nimeni nu vinde un parfum atât de încântător la un preț atât de mic. Un parfum fake se va consuma mult mai repede deoarece nu persistă la fel de mult ca unul original.Sospiro Opera parfum de luxDeși vei plăti de 2-3 ori mai mult pentru parfumul original, vei observa că acesta persistă foarte mult și nu trebuie reaplicat des.

Sospiro Opera păreri

Am căutat pe internet păreri despre acest parfum și am observat că foarte multe persoane sunt încântate de el, motiv pentru care îl recomandă și altora să-l încerce. Majoritatea celor care l-au încercat susțin că este un parfum deosebit, elegant și puternic.

Încă nu am întâlnit nicio persoană care să-mi spună că nu este încantată de mirosul acestui parfum, însă asta nu înseamnă că Sospiro Opera este potrivit pentru toată lumea.

Totuși, nu cred că ar trebui să ținem cont de părerile celorlalți, pentru că un parfum poate mirosi minunat atunci când este purtat de o persoană, dar poate avea și un miros mai puțin plăcut atunci când este aplicat pe pielea altuia.

Până nu încerci parfumul pe pielea ta nu poți să-ți dai seama dacă este sau nu potrivit pentru tine.

Yves Saint Laurent este o apă de parfum pentru femei cu un miros profund și aromat – vezi de unde o poți cumpăra la un preț bun.

Sospiro Opera preț

Parfumul Sospiro Opera de 100 ml se vinde pe site-ul Emag la prețul de aproximativ 1200 Ron. Într-adevăr, prețul este destul de ridicat, însă parfumul își merită toți banii. Acest produs se mai găsește și pe Douglas, însă are un preț mai ridicat, de 1505 Ron.

Cel mai ieftin pare a fi pe Notino, aici o sticlă de 100 ml costă 1071 Ron. Înainte de a achiziționa Sospiro Opera mergi într-un magazin de parfumuri și testează-l. Abia după ce încerci parfumul pe pielea ta îți poți da seama dacă este potrivit pentru tine.

Dacă parfumul persistă și miroase bine, atunci îl poți achiziționa. Sigur nu îți dorești să plătești un preț atât de mare pe un parfum care se dovedește a nu fi potrivit pentru tine. Bineînțeles, îl poți vinde unei alte persoane, însă vei pierde o parte din bani, pentru că un produs care a fost deja desigilat, nu mai poate fi vândut la prețul de achiziție.

Așadar, asigură-te că parfumul este potrivit pentru tine înainte de a-l cumpăra.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu