Sospiro Purple Accento

Sospiro este un brand de parfumuri creat de Sergio Momo, fondatorul Xerjoff. Acesta a dorit să creeze o colecție de parfumuri italiene inspirate din muzica clasică. Parfumurile Sospiro sunt create de parfumieri precum Chris Maurice, Laura Santander și Christian Carbonnel. Sospiro Purple Accento a fost lansat în anul 2016.

Acest parfum unisex, potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei are un miros fructos-floral. Este un parfum clasic, din colecția Bespoke Crystal, cu o proiecție și longevitate peste medie.

Despre Sospiro Purple Accento

Sospiro Purple Accento este un parfum ce combină vechiul cu noul. Casa de parfumuri Sospiro creează esențe de lux, pline de culoare ce stimulează creativitatea purtătorului. În compoziția parfumului Purple Accento au fost introduse note florale italiene.

Sticla în care este închisă esența este decorată cu cristale Swarovski. Această apă de parfum ar trebui să se găsească în colecțiile tuturor celor care iubesc parfumurile fine.

Purple Accento este un parfum sofisticat cu o aură elegantă ce poate fi simțită de la început până la sfârșit. Parfumul debutează cu note citrice, urmate de acorduri dulci de ananas.

Lancome Tresor Midnight Rose este un parfum asemanator cu Accento, puternic si intens dar trebuie sa vezi si ce note de parfum conține și cum miroase.Sospiro Purple Accento parfum unisexInima parfumului este compusă din note florale și condimentate, precum iasomie, piper roz și stânjenel. La final, se poate simți amestecul de ambra, vanilie și mosc. Aceste note cremoase se îmbină perfect cu acordurile de lemn de agar, patchouli și vetiver.

Parfumul vine într-o sticlă superbă și poate fi oferit cadou tuturor celor care apreciază bunul gust. Tot din gama celor de la Sospiro, merita incercat parfumul Sospiro Erba Pura un parfum foarte persistent si puternic, care te va face sa stralucesti ori de cate ori il vei purta.

Sospiro Purple Accento păreri pro și contra

Pro:

  • Purple Accento este un parfum sofisticat nu note florale și fructate;
  • Vine într-o sticlă superbă, decorată cu cristale Swarovski;
  • Persistența și longevitatea sa sunt peste medie.

Contra:

  • Este un parfum de nișă ce se vinde la un preț ridicat;
  • Când este pulverizat în exces, devine deranjant pentru persoanele din jur.

Este posibil ca acest parfum să-ți fi atras deja atenția. Nu te grăbi să-l cumperi până nu-l testezi pe pielea ta. Mergi într-un magazin de parfumuri, încearcă produsul și așteaptă câteva ore pentru a vedea cum miroase și cât persistă pe pielea ta.

Sospiro Purple Accento – design

Sospiro Purple Accento este un parfum rafinat cu o notă erotică. Sticla în care vine parfumul este decorată cu cristale Swarovski, iar acest lucru spune multe despre calitatea esenței. Purple Accento te cucerește chiar de la prima pulverizare cu mirosul său deosebit.Sospiro Purple Accento parfum Acest parfum este precum o simfonie olfactivă, iar toți iubitorii de arome unice ar trebui să-l adauge în colecția lor. Sospiro Purple Accento este ca un pat confortabil, tapițat cu mătase și decorat cu cristale. Sticla de parfum este ambalată într-o cutie neagră, luxoasă, ce atrage toate privirile.

Parfumuri originale vs. parfumuri replică – vezi care este diferența dintre ele, pentru a fi informat pe viitor.

Sospiro Purple Accento persistă mult timp pe piele, deci nu va trebui să-l reaplici des. Această capodoperă cu o proiecție și o longevitate peste medie poate fi purtată atât de femei, cât și de bărbați. Dacă iubești parfumurile ine și sofisticate, probabil Sospiro Purple Accento este exact ceea ce-ți trebuie.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu