Lolita Lempicka – Eau de Parfum

Lolita Lempicka apa de parfum pentru femeile ce vor sa cucereasca. Cred că ceva în legătură cu merele mă atrage. Deși ați crede că o sticlă de mere ar fi puțin ridicolă, designurile Lolita Lempicka au avut întotdeauna aceste forme fascinante, cu texturi și linii interesante pe ele. Sticla Lolita Lempicka m-a atras, în timp ce parfumul m-a ținut pe aproape.

Câteva aspecte legate de parfumul pentru femei Lolita Lempicka:

În sticlă: Dulce și aromat, cu o calitate aproape lemnoasă. Pot să miros lemnul dulce, împreună cu o notă proaspătă, de fructe, în vârf.

Vezi cat costa acum parfumul Lolita Lempicka

Aplicat: Pot să miros mărul în deschiderea acestui parfum. Jur că pot. Nu îmi păsa că nu este inclus în note, este chiar acolo, sub nasul meu. Un măr mare, automat. Apoi dispare în câteva secunde, ca mai apoi să fie înlocuit cu această aroma verde, dulce, a anasonului.

Pe măsură ce parfumul îmbătrânește, se transformă într-o mirodenie de vanilie, cu acea dulceața estompată a lemnului dulce. Cu toate că acest produs conține multe note gurmande, parfumul, în întregime, nu îmi pare imediat a fi un gurmand.

Trebuie mai întâi să se stabilească în notele sale de inimă, până ajungi să vezi de unde vine. Parfumul se usucă într-un accent dulce, fin, de vanilie.

Poti sa citesti pareri despre Lolita Lempicka aici

Extra: Lolita Lempicka este o casă de modă a Josiane Maryse Pividal, care a adoptat pseudonimul Lolita Lempicka.

Designul Lolita:

Mai mult în formă de măr decât al sticlei Nina by Nina Ricci. Sticla Lolita Lempicka este un măr mov, cu modele de linii în formă unei frunze și a unor vârtejuri, în auriu și culori mute.

Modelul este excentric, tineresc, ca un basm, cu un pulverizator asemănător cozii fine și delicate a unui măr. Deoarece este atât de fîn și delicat, aș fi preferat ca pulverizatorul să fi fost făcut dintr-un material mai rezistent, dar funcționează bine pentru ceea ce este.

Compoziția Lolita Lempicka:

Familia de parfumuri: Aromate gurmande

  • Note bază: mosc, vetiver, praline, tonka, vanilie
  • Note inimă: iris, violeta, Amaryllis, lemn dulce
  • Note vârf: iederă, cireș, anason
Unde putem găsi Lolita Lempicka? Ce preț are acesta?

Prețul parfumului Lolita Lempicka poate fi diferit în funcție de ofertele curente, cantitatea produsului sau magazinul ce îl comercializează.

Lolita Lempicka este un cadou frumos pentru doamne și domnișoare mai ales că sunt și seturi ce conțin, pe lângă apa de parfum, cremă de corp sau gel de dus.

Toate aceste produse au un miros puternic și intens, asemănător parfumului. Pentru mai multe detalii legate de preț și oferte puteți intra aici:

  • eMAG – vezi prețul aici
  • Elefant – vezi prețul aici
  • Notino – vezi prețul aici

Info: Nu îmi place prea mult mirosul lemnului dulce. Cu toate acestea, Lolita Lempicka mă face să îl accept, amestecându-l cu alte note.

Este unul dintre gurmandele mai bine făcute, de pe piață. Deși uneori este comparat cu Angel al Thierry Mugler, eu nu văd legătură, deoarece Lolita Lempicka este mai uscat și mai puțin dulce pentru nasul meu.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu