Lolita Lempicka Si Lolita – Eau de Parfum

Parfumurile Lolita Lempicka au un anume element al sticlei, care mă atrage. Nici Lolita Lempicka Si Lolita nu este diferit. Deși m-a atras cu modelul sticlei, nu pot să spun că mi-a păsat prea mult de parfumul în sine.

Despre cum miroase parfumul Lolita Lempicka Si Lolita:

În sticlă: Florale aromate. Destul de interesant pentru o lansare modernă și chiar îmi place caracterul aromat.

Aplicat: Piperul roz din acest parfum este destul de puternic și infuzează parfumul Lolita Lempicka Si Lolita cu o calitate aromată, pe tot parcursul. Apare și o idee de cuișoare, sau poate scorțișoară, dar nu sunt sigură.

Cu siguranță amestecul de mirodenii conține ceva mai mult decât piper roz. Parfumul Lolita Lempicka Si Lolita se îndreaptă către stadiul sau de mijloc mirosind a florale dulci aromate, cu un accent de cremozitate.

Destul de fascinant, dar nu m-am decis încă, dacă îmi place sau nu. În timp ce stadiul de mijloc continuă, încep să simt un balon neplăcut, venind din adâncuri.

Poate este patchouli-ul, cum am crezut inițial, dar patchouli-ul nu face ceea ce miros. Așa că am cercetat acest lucru și, spre surprinderea mea, Sephora mi-a dat răspunsul.

Lolita Lempicka Si Lolita conține o micșunea galbenă, care îi conferă un miros aromat, dulce și ierbos. Nu îmi place în acest context. Uscarea este marcată de această mireasmă ierboasa, aromată și dulce, amestecată cu o ambra caldă și cu boabe de tonka. Pentru mine, încălzirea de la final face această iarbă dulce să miroasă și mai neplăcut.

Extra: Lolita Lempicka Si Lolita a avut o campanie publicitară foarte frumoasă, în culori vivide, cu o prezentare splendidă a ambalajului și a reclamei. A avut și un pic de eroticism inutil și o idee de exces, dar, per total, campania a fost foarte frumoasă și drăguță.

Compoziția Lolita Lempicka Si Lolita:

Familia de parfumuri: Aromate Florale

  • Note bază: ambră, boabe tonka, rășină, patchouli
  • Note inimă: heliotrop, măzăriche, garoafă
  • Note vârf: mandarină, bergamotă, piper roz

Unde găsim Lolita Lempicka Si Lolita? Cât costă?

Parfumul Lolita Lempicka Si Lolita îl putem găsi în magazinele online la un preț foarte bun. De exemplu, varianta de 50 ml costă aproximativ 120 Lei. Puteți alege intre variantele de 50 ml, 30, ml, 80 ml sau dacp doriți să îl testați puteți cumpăra eșantionul de 1 ml.

De asemenea, dacă Lolita Lempicka Si Lolita se potrivește gustului dumneavoastră puteți alege și crema de duș, lapte de corp, deospray sau apa de toaletă.

Info: Lolita Lempicka Si Lolita a avut o deschidere frumoasă și un început splendid al stadiului de mijloc. Mi-aș fi dorit că acea micșunea galbenă să nu fi intrat în amestec și să fi stricat totul pentru mine.

Dar aveți în vedere că deși urăsc mirosul dulce din acest parfum, altcuiva s-ar putea să îi placă. Așa că încercați-l să vedeți dacă este pe placul vostru. Este un parfum bine făcut, chiar și dacă nu a funcționat bine pentru mine.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu