Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme este un parfum care a fost creat după ce a apărut varianta feminină Dolce & Gabbana Light Blue și care s-a bucurat de un real succes. Light Blue Pour Homme este un parfum proaspăt, fructat dar se aseamănă și cu alte parfumuri de pe piață.

Light Blue Pour Homme se incadrează în acea categorie aparte a parfumurilor „sport”, caracterizate de prospețime și igiena, perfecte pentru bărbatul activ.

Așadar, nu este de mirare că parfumul Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme este căt se poate de inofensiv. Mirosul este asemănător atât cu al unui deodorant, cât și cu al vreo altor zece parfumuri sport bărbătești, aflate pe piață.

Câteva lucruri despre Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme:

Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme În sticlă: Picant, lemnos, citric – arome comune în cazul apelor de toaletă cu miros inofensiv. Cu o tentă de deschidere ce conține lămâie, bergamotă, rozmarin și accente lemnoase, nu aș vedea cum aceste nuanțe ar atrage sau, de altfel, respinge atenția cuiva. Probabil majoritatea persoanelor vor presupune că purtați doar un deodorant bărbătesc obișnuit.

Aplicat: Același lucru – bergamotă, lămâie, rozmarin și câteva note lemnoase. Mirosul rămâne pentru câteva minute, timp în care aroma citrică se estompează, lăsând loc rozmarinului. Pe măsură ce se usucă, parfumul devine lemnos, păstrându-și caracterul tăios, proaspăt și pur. Putem spune că Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme este un parfum sport multifuncțional, cu o lipsă de distincție.

Desi parfumul nu este neplăcut, doar miroase…obișnuit. În orice caz, acesta nu este un aspect negativ. Dacă sunteți în căutarea unui parfum plăcut, inofensiv, ce poate fi purtat pe timpul verii, Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme este cea mai sigură alegere.

Extra: Dolce & Gabbana a fost fondată în anul 1985, ca o casă de modă de lux, în Italia. Light Blue este unul dintre cele mai populare parfumuri ale companiei, servind și ca sursă de inspirație pentru Light Blue Pour Homme. The One este un alt parfum Dolce & Gabbana, pe care l-ați putea recunoaște.

Designul Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme:

Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme sticlaSticla pentru parfumul Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme este cu o treaptă mai sus decât recipientul pentru originialul Light Blue. Cu toate că aspectul îmi amintește mai mult de un demachiant, decât de un parfum de lux, Light Blue Pour Homme are o formă mai interesantă.

Cu toate acestea, modelul este decent. Pulverizatorul funcționează adecvat, distribuind stropii într-un mod fin și uniform. Capacul este ușor de scos și de pus la loc, având o alunecare facilă.

Compoziția Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme:

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme face parte din categoria parfumurilor Picante-Fresh. Inspiră un aer mediteraneean și foarte fresh.

  • Note de bază: muschi, mosc, tămâie
  • Note inimă: piper, lemn de trandafir brazilian, rozmarin
  • Note vârf: mandarină siciliană, ienupăr, grapefruit, bergamotă

Concluzii Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme:

Ținând cont că am zis că miroase mai mult a deodorant, decât a parfum bărbătesc interesant, trebuie să menționez că Light Blue Pour Homme poate fi cumpărat și în variantă de stick deodorant – că tot vorbim de comoditate.

Atenție: Mostra de parfum menționată în această recenzie mi-a fost oferită gratuit, prin urmare, nu am primit nici o plată sau compensație pentru a scrie acest articol. Recenzia este bazată pe experiență mea și opiniile mele legate de produs.

Unde putem găsi Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme? Care este prețul acestui parfum?

Prețul parfumului Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme variază în funcție de ofertele magazinelor ce îl comercializează dar și de cantitatea acestuia. Pentru mai multe detalii legate de preț și oferte puteți consulta următoarele magazine online:

Info: Pe lângă parfum vă puteți bucura și de alte produse din gama Light Blue Pour Homme. Aici mă refer la deodorant (stick sau spray) iar dacă urmează ziua unui bărbat din viața dumneavoastră atunci puteți alege unul din seturile cadou  Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme ce conțin, pe lângă parfum, alte produse precum aftershave sau gel de duș.

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu