Dolce & Gabanna Light Blue – Apă de toaletă

Parfumul Dolce & Gabanna Light Blue pentru femei este unul cu o aromă plăcută, fresh dar în același timp discret. Nu este un parfum care să fie simțit de la distanță, cu un miros pătrunzător ci din contră. Are un miros fin, curat și plăcut.

Dolce & Gabbana sunt maeștrii mirosurilor inofensive. De aceea, Dolce & Gabanna Light Blue este considerat unul dintre cele mai populare și cele mai ușor de purtat parfumuri inofensive.

Obișnuiam să simț acest miros peste tot, când toată lumea avea o sticlă din acest parfum. Pe timpul acela, părea că una din zece persoane purta Light Blue. Acum, se pare că această etapă a trecut și lumea opteaza pentru parfumuri cu nuanțe de fructe.

Câteva aspecte legate de Dolce & Gabanna Light Blue pentru femei:

În sticlă: Proaspăt, cu accent de citrice și note de cedru. Simt mirosul acru și înviorator de măr. Mai mult, mirosul în sticlă pare a fi puțin apos. Este imaculat, proaspăt, ca un gel de duș sau un șampon; sau chiar ca o băutură alcoolica bine făcută.

 Light Blue Parfum

Aplicat: Mojito. Miroase a Mojito! Mărul, împreună cu lămâia verde, creează o combinație agreabilă ce îmi păcălește nasul. Simt măr, lămâie verde, mentă și rom; mirosuri subtile de acru și dulce.

Nu știu de ce acest lucru mă face atât de fericită, dar baza de alcool a parfumului Light Blue își face treaba cu această combinație între notele apoase și de citrice.

Este ca și cum aș fi vărsat un Mojito pe mine și am decis că sunt prea ocupată să mă spăl. După acea explozie inițială de Mojito, Light Blue se îndreaptă către nuanța sa lemnoasă. Cedrul iese la iveală, îmbinându-se cu aroma de citrice.

Dolce & Gabbana Light Blue Parfum

Apoi, dezastrul lovește – notele de lămâie se strecoară și dărâma totul. Încep să observ o tendință a lămâii de a distruge parfumurile de pe pielea mea. Oricât aș încerca, acum nu pot să miros altceva decât această lămâie stupidă.

Din când în când, acel miros de măr verde se întețește, încercând a se face cunoscut. După uscare, note lemnoase și de mosc reies din Light Blue pentru femei, atenuându-se și reieșind din mirosul tare și respingător de lămâie, care eventual se estompează complet. Când acest miros se estompează, nu mai rămâne nimic de apreciat.

Light Blue Intense Parfum

Extra: Am avut un deodorant stick Dolce & Gabanna Light Blue cândva. Mirosea mult mai mult a Mojito decât parfumul. De aceea, datorită prospețimii produsului, era plăcut să mă trezesc dimineața. Ca să nu mai vorbim despre privirile aruncate de către persoanele care credeau am băut înainte de muncă.

Designul parfumului pentru femei Dolce & Gabanna Light Blue:

Recipientul Light Blue este un dreptungi mare, cu aspect de sticlă înghețată. Capacul este de asemenea dreptunghiular, făcut din plastic albastru.

Sticla este un pic ciudat de ținut în mână, dar este maniabilă. Nu este nimic captivant în acest concept. Sunt sute de parfumuri pe piață, care adoptă modelul de sticlă dreptughiulara.

Compoziție Dolce & Gabanna Light Blue:

Categoria din care face parte parfumul pentru femei Dolce & Gabanna Light Blue este cea a parfumurilor fresh. Se simte foarte bine notele de lămâie și măr ceea ce îl face plăcut și ușor de suportat.

  • Note de bază: cedru, mosc, ambră
  • Note inimă: trandafir, bambus, iasomie
  • Note vârf: lămâie, măr, clopoțel

Concluzii Dolce & Gabanna Light Blue:

Daca sunteti căutarea unui parfum cu miros unic, interesant, va sfatuiesc sa nu folositi Light Blue.

Dolce & Gabbana Light Blue Parfum

Perioada in care Dolce & Gabanna Light Blue a fost interesant s-a incheiat in momentul in care toata lumea a inceput sa il poarte. Cu toate acestea, nu este un parfum neplăcut. Este versatil, inofensiv, adecvat de purtat la birou.

Cât costă Dolce & Gabanna Light Blue? De unde îl pot cumpăra?

Prețul parfumului pentru femei Dolce & Gabanna Light Blue variază în funcție de cantitatea acestuia și de ofertele curente ale magazinului ce îl comercializează. Puteți vedea prețurile și ofertele magazinelor aici:

Info: Dolce & Gabanna Light Blue nu este disponibil doar sub formă de parfum ci vă puteți bucura de același miros proaspăt folosind și celelalte produse precum deostick, cremă de corp, gel de duș sau deospray.

Dolce & Gabbana Light Blue Parfum

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Un comentariu la „Dolce & Gabanna Light Blue – Apă de toaletă”

Lasă un comentariu