Versace Bright Crystal – Apă de Toaletă

Versace Bright Crystal este unul din aceste parfumuri de designer, adresat consumatorilor mai tineri. Satisface acea nevoie de dulce, ușor de purtat, floral, a consumatorilor, care sunt în căutarea unui produs tineresc și accesibil.

Despre parfumul Versace Bright Crystal:

Versace Bright Crystal În sticlă: O prezență destul de puternică a grapefruitului verde și a rodiei acre. Floralele încearcă din răsputeri să iasă în evidență în deschidere, dar notele de top ale acestui parfum sunt destul de bidimensionale.

Aplicat: Deschiderea de fructe te atrage, în timp ce parfumul de fructe și inima de florale ușoare te țin aproape. Parfumul se deschide cu un grapefruit/yuzu, împreună cu o explozie a rodiei, înainte să sape în stadiul de mijloc, une te așteaptă un amestec de florale clare, diafane.

Magnolia, în mod special, este inclusă foarte bine, fiind luxuriantă și plăcută, dar nu țipătoare. Este destulă pentru a te face să mirosi curat și floral. Acastă notă, amestecată cu lotusul feminin și bujorul lustruit, dau naștere uneia dintre cele mai iubite îmbinări de florale din parfumerie. Uscarea Versace Bright Crystal constă în ambră verde, racoroasă, care îmi amintește un pic de rășină, împreună cu o adiere plăcută de lemn și mosc.

Extra: Cred că în acest caz, cuvântul zilei este “curat”. Versace Bright Crystal este ușor de abordat, plăcut și nu va face lumea să roiască în jurul tău. Este ușor să îl iubești. Îmi place destul de mult. Nu este cea mai interesantă compoziție, dar trebuie să fiți de acord că Versace chiar a făcut o treabă bună în a lansa un parfum tineresc și curat.

Designul Versace Bright Crystal:

Versace Bright Crystal sticlaOk, nu sunt o fană a sticlei. Culoarea este plăcută, dar formă sticlei este simplă. Iar acel capac gigantic, în forma unei bijuterii, este un pic prea mult pentru mine. Deși face sticla să iasă în evidență, în opinia mea, este exagerat.

Compoziția Versace Bright Crystal:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note vârf: rodie, acorduri de gheață, yuzu
  • Note inimă: bujor, lotus, magnolie
  • Note bază: ambră, mosc, lemn

Detalii despre prețul Versace Bright Crystal și unde se găsește:

Parfumul pentru femei Versace Bright Crystal se poate găsi și în magazinele online dar ți în parfumerii. Prețul pentru Versace Bright Crystal 30 ml pornește de la 130 Lei dar în parfumerii poate să depășească 180 Lei pentru aceeași cantitate. O idee bună este eșantionul de 5 ml, potrivit pentru a fi testat sau pentru a fi purtat în poșetă, al cărui preț este de aproximativ 15 Lei.

  • eMAG – vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – vezi mai multe detalii despre preț aici:

Info: Versace Bright Crystal este o alegere bună pentru birou sau pentru lifturi. Este unul din acele parfumuri care trebuie încadrat în rândul inofensivelor, și nimic mai mult. Totuși, este unul dintre inofensivele bune, spre deosebire de alte parfumuri de pe piață.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu