Versace Crystal Noir review – câte ore persistă?

Lansat în 2004, Versace Crystal Noir este un parfum sexy, creat pentru femeia îndrăzneață. Crystal Noir este un parfum atrăgător, dar ușor, cu note de vârf de coacăze negre și smochin. Datorită naturii ușoare și florale, acest parfum este perfect pentru primăvară și vară.

Parfumul magic, pur și senzual în același timp, este foarte feminin și persistă mult timp, aproximativ 6 ore.

AICI

Potrivit Donatella Versace, Crystal Noir este o esență rară, senzuală și delicată. Una dintre notele de mijloc ale parfumului este misterioasa gardenia, o floare senzuală, luminoasă, reprodusă prin tehnologia „headspace”. Chihlimbarul și moscul de la bază, fac parfumul misterior, distinct și foarte senzual.

Despre Versace Crystal Noir

Parfumul Versace Crystal Noir a fost creat de Anoine Lie în 2004. Este remarcabil faptul că deși parfumul este pe piață de foarte mulți ani, este încă foarte căutat. Parfumul vine înr-o sticlă purpurile pe care este scris numele său. Sticla este încoronată de un dop supradimensionat, dar foarte elegant.

Citeste

Revenind la parfum, acesta este cald, senzual, misterios – cu siguranță un parfum de seară. Acest parfum mă face să-mi doresc să merg pe o plajă împreună cu o persoană specială, însă doar după ce soarele a apus deja.

Parfumul Versace Bright Crystal este creat pentru femeile mai tinere – vezi cum miroase și cât persistă pe piele.

Compoziția parfumului

Parfumul se deschide cu un buchet floral puternic cu note de citrice care dispar destul de repede. Parfumul începe să-și dezvluie notele profunde, pâmântești de mosc și chihlimbar.

Citește și despre Versace Versense, un parfum fresh cu note de mandarină, iasomie și narcise.

Notele florale nu sunt notele clasice de iasomie și trandafir, ci sunt note cu mirosuri mai întunecate. Deși buchetul de flori face ca mirosul parfumului să fie mai puțin intens, acesta devine din ce în ce mai misterios. În centrul parfumului se află notele de chihlimbar care sunt atât de puternice, încât cu siguranță nu vor fi pe placul tuturor.

Există, de asemenea, un indiciu de nucă de cocos în acest amestec, care face ca Crystal Noir să pară un parfum exotic. Nu teîngrijora, deoarece mirosul de nucă de cocos nu este pronunțat, ci se simte foarte ușor, doar pentru a aminti că este undeva în acel amestec de note.

Notele de mosc și chihlimbar ale acestui parfum, îmi amintesc de Bvlgari Black, dar, din fericire, Versace Crystal Noir conține și un amestec de flori, care îl face mai plăcut și mai exotic.

Parfumul persistă aproximativ 6 ore, dar ar fi bine să mergi într-un magazin și să-l încerci pe pielea ta înainte de a-l cumpăra.

Versace Crystal Noir – păreri pro și contra

Pro:

  • Un parfum exotic, unic
  • Longevitate mare
  • În ciuda notelor florale inițiale, parfumul miroase ușor a mosc
  • Un parfum de seară, dar care poate fi purtat și în timpul zilei, la plajă sau la o petrecere

Contra:

  • Notele de chihlimbar care pot fi atrăgătoare pentru un bărbat, s-ar putea să nu fie pe gustul multor femei
  • Parfumul nu vine într-o sticlă potrivită pentru călătorii

Parfumul Versace Crystal Noir are un miros unic, ușor, care te surprinde plăcut. Dacă ești în căutarea unui nou parfum de vară, Versace Crystal Noir ar putea fi o opțiune bună, dar amintește-ți că ar fi bine să-l încerci înainte de a-l cumpăra.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu