Versace Red Jeans

Versace Red Jeans este un parfum casual, destinat femeilor moderne, nonconformiste care vor să fie în centrul atenției.  Creat de parfumierul Jean-Pierre Bethouart, Red Jeans a fost lansat în anul 1994. Această esență se diferențiază de parfumurile elegante pe care le-a adus Gianni Versace în atenția publicului.

În momentul în care deschizi sticla, poți simți aroma de caise și piersici. Aceste două fructe sunt infuzate în esență de mosc. Ambalajul parfumului amintește de sticlele Coca-Cola, în timp ce nuanțele de roșu ne duc cu gândul la femeile tinere și îndrăznețe care iubesc vibrația orașului.

Despre Versace Red Jeans

Parfumul Versace Red Jeans are un miros aparte care te face să întorci capul și să întrebi despre ce esență este vorba. Având o aromă floral-fructată, acest parfum tineresc atrage atenție femeilor care vor să fie în centrul atenției.

Pulpa fructelor de piersică și caise par să danseze în infuzia obținută din boabe de coacăze. Tot acest decor dulce este luminat de petalele ale ale freziei. Debutul parfumului te duce cu gândul la o adolescentă care vrea să-și arate personalitatea.

Pareri ale clientilor despre parfumul Red Jeans

Pentru unii, Versace Red Jeans este un parfum clasic în timp ce pentru alții este doar o esență îndrăzneață. Totuși, am putea spune că acest parfum este destul de controversat, ori îți place din prima, ori îl urăști și nu vrei să-l mai miroși niciodată.

Recomand să citești despre Versace Crystal Noir – vezi cum miroase și câte ore persistă pe piele.Versace Red Jeans parfum de femeiRed Jeans este potrivit pentru femeile energice care nu respectă decât propriile lor reguli. Cele care se vor regăsi în această descriere, vor considera că Versace Red Jeans este parfumul perfect pentru ele.

Notele de mijloc ale parfumului le acoperă pe cele de vârf cu un sirop de trandafir, violete și lăcrămioare. Astfel, parfumul capătă o senzualitate aparte. Mai târziu, toate aceste arome par a fi atinse de un baton de vanilie și note de mosc, iar spectacolul de miresme devine din ce în ce mai clar.

Apogeul este atins în momentul în care petalele de trandafir se unesc cu piersicile suculente ca într-o îmbrățișare caldă. Versace Red Jeans este un parfum potrivit pentru o ținută casual, de care te poți bucura în orice moment al zilei.

Vezi ce reducere are Red Jeans acum pe Notino

Red Jeans are o persistență moderată și o aromă seducătoare. Sticla în care este îmbuteliat parfumul amintește de sticlele de Coca-Cola.

Versace Red Jeans păreri pro și contra

Pro:

  • Un parfum potrivit pentru publicul tânăr care își respectă propriile reguli;
  • Debutul puternic al parfumului devine din ce în ce mai elegant, pe măsură ce se usucă pe piele.

Contra:

  • Persistență moderată.

Versace Red Jeans concluzie

Versace Red Jeans parfum pentru femeiVersace Red Jeans este un parfum clasic și atemporal compus din note de frezie, nufăr, trandafir, caise, piersică, vanilie, iasomie și mosc. Această esență puternică are o aromă curată și delicată.

Versace Versense este o apă de toaletă cu un miros fin și plăcut – vezi de unde poți cumpăra parfumul la un preț bun.

Red Jeans este precum un nectar de caise combinat cu suc de piersici. Coacăzele se amestecă într-un buchet de trandafiri, violete și frezie, iar la final toate ingredientele se scurg într-un recipient cu lemn de santal.

Aroma de ylang-ylang se intensifică datorită moscului de la baza parfumului. Întregul decor este acoperit cu vanilie, nota principală a parfumului.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu