Versace Dylan Blue Pour Femme

Voluptos, atrăgător și sexy, Versace Dylan Blue Pour Femme este unul dintre cele mai bune parfumuri Versace. Dylan Blue este potrivit pentru o femeie care caută un parfum semnătură care să-i reflecte prsonalitatea, dar și să-i îmbunătățească starea de spirit.

Compus de parfumierul Calice Becker, Dylan Blue este o odă adusă feminității, conceput pentru a fi la fel de versatil ca femeia care îl poartă. Dacă ești în căutarea unui parfum care să-ți confere un plus de eleganță, este posibil ca Dylan Blue să fie potrivit pentru tine.

Despre Versace Dylan Blue Pour Femme

Dylan Blue a fost lansat în anul 2017 și este o creație a parfumierului Calice Becker. Calice Becker a mai compus și alte parfumuri cunoscute, precum By Killian Rose Oud și Dior J’adore.

Donatella Versace a spus despre Dylan Blue că este „un parfum puternic, senzual, dar rafinat, potrivit pentru o femeie care este conștientă de propriile puteri”.

Există unele parfumuri care spun o poveste și unele care sunt pură alchimie. Pentru mine, Versace Dylan Blue se încadrează în cea de-a doua categorie. Am purtat recent acest parfum și am observat că are un miros de păduri și rășini, iar alteori miroase a câmp cu flori sălbatice.

Donatella Versace a vrut să scoată pe piață un parfum care să le arate femeilor că ele dețin puterea, așa că parfumierul Calice Becker a început să lucreze la crearea unui parfum care îi conferă încredere purtătorului. Așa a ieșit acest parfum senzual și elegant.

Dylan Blue Pour Femme – note de parfum

Dylan Blue

  • Note de vârf – trifoi, coacăze negre, măr verde
  • Note de mijloc – iasomie, trandafir, piersică
  • Note de bază – mosc, styrax, patchouli, elemente lemnoase

Versace Dylan Blue Pour Femme se deschide cu aroma inconfundabilă a unui măr suculent combinat cu un sorbet de coacăze negre. În inima parfumului există note de trandafir și iasomie. O aromă de piersică apare înainte ca parfumul să miroase a rășină și patchouli.

Sticla Versace Dylan Blue Pour Femme reflectă pasiunea lui Versace pentru mitologia greacă. Sticla are culoarea Mării Mediterane și este acoperită cu o placă aurie, care-i conferă un finisaj luxor.

Cum miroase Dylan Blue Pour Femme?

Dylan Blue Parfum

Dylan Blue Pour Femme este un parfum fructat, floral și fresh cu un miros delicat și senzual. Dacă-l vei examina mai atent, vei observa că notele lemnoase, aromate și verzi se simt destul de puternic. Dacă vrei să vezi cum se simte acest parfum pe pielea ta, mergi într-un magazin de parfumuri și încearcă-l!

Probează-l și vezi dacă se potrivește cu chimia corpului tău. Doar așa îți vei putea da seama dacă acest parfum miroase bine pe pielea ta și persistă suficient de mult. Longevitatea parfumului depinde și de factorii sezonieri, inclusiv temperatura și umiditatea.

Versace Dylan Blue Pour Femme este un parfum lemnos cu note ușoare de flori și fructe, potrivit pentru femeile care știu ce vor de la viață. Parfumul poate fi purtat atât într-o zi obișnuită, cât și la o ocazie deosebită. Dacă vrei să ieși în evidență și să le arăți tuturor că ești o femeie puternică, poartă parfumul Versace Dylan Blue Pour Femme.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu