Versace Blue Jeans

Blue Jeans a fost lansat în anul 1994 de casa Versace. Acest parfum oriental-lemnos este potrivit pentru bărbații moderni și curajoși. Impresionează prin notele sale vibrante, dar și prin aspectul tineresc. Pe ambalaj se pot vedea două culori, albastru și galben. Sticla parfumului vine într-o cutie din metal de culoare albastră.

Este suficient să pulverizezi parfumul o singură dată pe piele pentru a-ți da seama că are o aromă universală. Totuși are un miros plăcut și poate fi purtat cu ușurință.

Despre Versace Blue Jeans

Parfumul Blue Jeans amintește de starea de spirit plăcută pe care o avem cu toții în vacanța de vară. Notele de vârf includ lămâie, bergamotă, anaos și ienupăr care se fac simțită din primul moment în care parfumul este pulverizat. Inima este compusă din note florale care au o dulceață specifică.  Această dulceață o întâlnim și în Paco Rabanne One Million, un alt parfum apreciat de bărbați.

Pe măsură ce timpul trece se poate simți mirosul de garoafă, lavandă, flori de iasomie, mușcată, trandafiri, salvie și lăcrămioare – deși te-ai putea gândi că acest mix are un miros feminin, trebuie să știi că au fost folosite doar uleiuri esențiale nu și petale de flori.Versace Blue Jeans parfum pentru barbatiParfumul continuă să-și expună notele de iris, lemn de santal, boabe de tonka, ambra, mosc și patchouli. Versace Blue Jeans este parfumul ideal pentru bărbații care iubesc să îmbrace haine colorate. Când parfumul se usucă se poate simți aroma de vetiver combinată cu patchouli și lemn de santal. Peste acest amestec se așterne un mix de chihlimbar, boabe tonka și vanilie.

Versace Blue Jeans păreri pro și contra

Pro:

  • Are un preț accesibil;
  • Are un parfum relaxant și plăcut.

Contra:

  • Mulți bărbați consideră că designul sticlei este prea opulent.

Concluzie Versace Blue Jeans

Versace Blue Jeans a fost creat pentru a le demonstra bărbaților că notele florale nu sunt potrivite doar pentru parfumurile destinate femeilor. Vedeta acestui parfum este iasomia, o floare așezată pe fundal lemnos, dar atrăgător.

Această apă de toaletă persistă pe piele chiar și 10 ore și-i aduce purtătorului o mulțime de complimente. Notele de început sunt profunde, însă anasonul este cel mai ușor de identificat. Deși inima parfumului pare a fi specifică parfumurilor de damă, este destul de masculină.Versace Blue Jeans parfum de barbatiRecomand să citești și despre parfumul Versace Crystal Noir – vezi câte ore persistă pe piele și de unde poate fi achiziționat la un preț bun.

Notele lemnoase se simt destul de tare după ce parfumul se usucă, însă abia la final, moscul reușește să estompeze aroma puternică a vetiverului.

Versace Blue Jeans este un parfum fresh, masculin, potrivit pentru bărbații curajoși, care vor să încerce mereu ceva nou. Ceea ce este minunat la acest parfum este faptul că persistă foarte mult și nu trebuie reaplicat înainte de a ieși din casă.

Deși forma recipientului nu este foarte atrăgătoare, unii bărbați nu sunt deranjați de acest aspect. Pe ei îi interesează doar conținutul, nu și ambalajul. Așadar, important este ca parfumul să miroase bine și să persiste suficient de mult, încât să nu trebuiască reaplicat foarte des.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu