Versace Eros Pour Femme

Versace Eros Pour Femme întruchipează puterea femeilor. Acesta nu este un parfum floral delicat, ci este un parfum bogat și complex, plin de citrice, fructe și flori exotice, patchouli și mosc. Este unul dintre acele parfumuri de lux, super sexy care pot fi purtate pe timp de zi, dar totuși sunt mai potrivite pentru noapte.

Îți recomand să porți acest parfum pe timp de zi, doar dacă mergi la un eveniment deosebit, la care trebuie să te faci remarcată.

Despre Versace Eros Pour Femme

Versace Eros Pour Femme este un parfum ușor, proaspăt, perfect pentru vară. Are fructe proaspete, flori feminine și note sexy și bogate la bază. Versace Eros Pour Femme este un parfum fructat-floral-lemnos umplut cu un cocktail de fructe proaspete și flori fine.

Parfumul a fost lansat în anul 2016. Dacă te întrebi cum miroase acest parfum, află că are o aromă de citrice și de flori parfumate. Examinând parfumul mai atens, vei vedea că odată ce se așază pe piele, dezvăluie amestecul de frezie, iasomie și magnolie.

Pe baza combinației de note, Versace Eros Pour Femme este clasificat ca fiind un parfum floral fructat. Dacă acest parfum pare a avea un miros plăcut, pe gustul tău, ar fi bine să-l cumperi, dar doar după ce îl încerci.

Versace Eros Pour Femme

Parfumul pentru femei Versace Versense este foarte apreciat – veci cum miroase și dacă este potrivit pentru tine.

Înainte de a cumpăra acest parfum, mergi într-un magazin și pulverizează-l pe piele pentru a vedea dacă se potrivește cu chimia corpului tău. Astfel, vei ști din prima dacă parfumul are un miros plăcut și persistă suficient de mult.

Compoziția parfumului

  • Note de vârf – calone, lămâie, mandarină, zmeură, coacăze albe
  • Note de mijloc – frezie, iasomie, magnolie, floare de citrice
  • Note de bază – mosc, patchouli, elemente lemnoase, ambroxan

Parfumul se deschide cu note de lâmâie, coacăze, mandarină și zmeură,. Pe măsură ce se așază pe piele, parfumul dezvăluie mirosul florilor de iasomie, frezie și magnolie. Mirosul final al parfumului este dat acordurile de mosc, elementele lemnoase și patchouli.

Versace Bright Crystal este un parfum extrem de apreciat de catre femei insa este potrivit mai mult pentru seara.

Pentru cine este potrivit Versace Eros Pour Femme?

Versace Eros Pour Femme este un parfum potrivit pentru femeile care vor să fie în lumina reflectoarelor, care nu se feresc să fie în centrul atenției. Acest parfum romantic și sălbatic deopotrivă, descrie perfect rafinamentul brandului Versace.

Parfum Versace Eros Pour Femme

Parfumul este alegerea perfectă pentru femeile care vor să poarte un parfum seducător atunci când ies în oraș cu un nou iubit. De asemenea, Eros Pour Homme este un parfum perfect pentru femeile ce vor să primească complimente. Toate femeile, indiferent de vârstă pot purta acest parfum Versace.

Acest parfum s-ar putea să nu fie tocmai potrivit pentru mersul la birou, așa că ar fi bine să-ți îndrepți atenția spre un alt parfum pe care să-l folosești la serviciu.

Însă Versace Eros Pour Femme, este excelent pentru ieșirile în oraș, fie la o cină romantică, fie la un eveniment deosebit. Notele acestui parfum sunt atrăgătoare și-i fac pe cei din jur să-și întoarce privirile și să te complimenteze.

Dacă vrei să ieși în evidență și să re faci remarcată, îmbracă-te într-o rochie sexy și poartă acest parfum încântător. Nu doar bărbații, ci și femeile vor întoarce capul după tine.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu