Marc Jacobs Daisy review – merită cumpărat?

Marc Jacobs Daisy este unul dintre parfumurile preferate ale femeilor. Zilele trecute m-am trezind schimbând posturile de radio căutând o altfel de melodie, diferită de cele standard din top 40. Ascultând melodiile pop pe care le aud peste tot, am realizat că muzica și parfumurile au multe în comun: dulceața, armonia, elementele atrăgătoare și tendința de a reflecta stilul actual.

Un exemplu perfect care descrie cel mai bine asemănările dintre muzică și parfumuri este Marc Jacobs Daisy, un parfum bine făcut, dar care nu este foarte apreciat, probabil pentru că mirosul său a putut fi simțit înainte în Dolce & Gabbana Light Blue.

Despre Marc Jacobs Daisy

Inițial, Daisy a fost lansat în 2007, în versiunea apă de toaletă. Creat de parfumierul Alberto Morillas, acest parfum explorează aroma chihlimbarului și a mărului verde (note pe care le întâlnim și în Light Blue). Parfumul se deschide cu note de grapefruit și măr verde.

Recomand să citești despre Gucci Flora, un parfum floral, fresh, pentru femei, ce vine într-o sticlă drăguță cu o fundiță neagră.

Dulceața fructelor de pădure roșii înmoaie mirosul puternic și proaspăt al acestor fructe. Chihlimbarul uscat, redat clar precum cristalele de zahăr, susține compoziția parfumului și îi conferă un miros bogat.

Când parfumul se usucă, se pot simți notele de vanilie, lemn de cedru și mosc. Daisy este un parfum modern, jucăuș, nu unul sobru.

Marc Jacobs Daisy include note de grapefruit, frunze de violete, căpșuni, gardenie, iasomie, violete, mosc, vanilie și lemn alb.

În timp ce apa de toaletă din 2007 este fructată, apa de parfum lansată în 2008 este florală. Aceasta din urmă are accente puternice de iasomie și gardenie. Frunzele verzi de violete persistă chiar și atunci când parfumul se usucă. Acestea au rolul de a atenuează duleața caramelizată resimțită în apa de toaletă.

Am putea spune că apa de parfum din 2008 are o aură mai sofisticată. Nu putem spune același lucru și despre versiunea lansată în 2011, Daisy Eau So Fresh.

Marc Jacobs Daisy este un parfum mai bun decât Daisy Eau So Fresh?

Daisy Eau So Fresh, lansat pentru a atage fetele mai tinere, încearcă să mulțumească pe toată lumea. Chihlimbarul nu mai este atât de clar, notele verzi sunt mai ușoare, iar accentul cade pe notele de caramel care pot fi găsite în aproape fiecare parfum floral gurmand de pe piață.

Totuși, Morillas nu permite ca Eau So Fresh să devină un parfum complet banal. Perele verzi și zmeura din deschidere, fac ca parfumul să fie unul delicius, în timp ce acordul floral pur îi conferă o delicatețe drăguță. Multe femei chiar sunt atrase de acest parfum și îl folosesc de ani de zile.

Marc Jacobs Eau So Fresh conține note de grapefruit, pere, zmeură, floare de măr, trandafir sălbatic, vioete, lemn de cedru, mosc, caramel și prună.

Deși nu consider că Eau So Fresh este foarte convingător, se remarcă prin natura sa sofisticată, pe care nu o întâlnim la majoritatea parfumurilor lansate pentru adolescenți. Nu pot nega că Daisy este un parfum atrăgător, însă eu prefer parfumurile mai puternice, care au puterea de a-mi îmbunătăți starea de spirit.

Dacă vrei să cumperi acest parfum, îți recomand să-l încerci pe pielea ta mai întâi.

Parfumurile Marc Jacobs Daisy ne încântat cu mirosul lor plăcut încă din 2007. Toate parfumurile sunt minunate și conțin ingrediente de cea mai bună calitate. Deoarece există atât de multe parfumuri plăcute, s-ar putea să fie dificil să alegi unul singur.

În rândurile de mai jos vom analiza cele mai bune 5 parfumuri Marc Jacobs Daisy pentru a-ți fi mai ușor să-l alegi pe cel potrivit pentru tine.

Cele mai bune parfumuri Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy clasic

Parfumul Marc Jacobs Daisy este destinat femeilor sofisticate, seducătoare. Lansat în 2007, Daisy a rămas un parfum clasic, fresh, potrivit pentru femeile tinere.

După pulverizare, grapefruitul și violetele își dezvăluie aroma, înainte de a se așeza pe o bază de mosc cu note calde de lemn. Notele de mijloc ale parfumului sunt gardenia, violete și iasomie, iar notele de bază includ mosc și vanilie.

Dacă ai un buget redus, s-ar putea să vrei să încerci un parfum care miroase ca Marc Jacobs Daisy dar are un preț mai mic. Eve Truth de la Avon și Marks and Spencer’s Butterfly sunt două parfumuri care seamnănă puțin cu Marc Jacobs Daisy.

Recomand să citești despre Amouage Gold și vezi cum miroase și cât persistă – crezi că-și merită banii?

Însă, longevitatea ridicată a parfumului face ca Marc Jacobs Daisy să merite fiecare bănuț.

Daisy Eau So Fresh 

Lansat în 2011, Marc Jacobs Eau So Fresh, înlocuiește notele florale din originalul Daisy cu note mai fresh și mai acrișoare. După pulverizare parfumul este destul de intens, dar se estompează rapid și devine ușor dulce. Când parfumul se usucă, este inofensiv, deci poate fi folosit chiar și la birou.

Notele de vârf sunt grapefruit, note verzi, căpșuni și pere. Inima parfumului este compusă din iasomie, trandafir, litchi, violete și floare de măr, iar baza conține lemn de cedru, prune și mosc.

Daisy Eau So Fresh Twinkle

Parfumul Eau So Fresh Twinkle are un miros proaspăt de flori de primăvară. Este un parfum plăcut, ușor lemnos la început, dar apoi se transformă într-un parfum de violete, ușor dulce datorită fructelor de pădure.

Notele de vârf includ fructe de pădure roșii și violete. Inima parfumului este compusă din mai multe violete și flori albe, iar baza conține cedru, prună și mosc.

Daisy Dream Eau De Toilette

Daisy Deam, lansat în 2014, combină note florale și fructate pentru a crea un miros deosebit. La prima pulverizare, murele și perele își dezvăluie aroma, apoi dispar și fac loc notelor de litchi și glicină. Deși la început parfumul este intens, acesta nu este deloc copleșitor.

Unul dintre parfumurile mele preferate este Chanel Allure – parfum dulce, feminin, cu note de vanilie. Citește mai multe despre el și vezi dacă este potrivit pentru tine.

De fapt, Daisy Dream este un parfum cu longevitate slabă. Notele de vârf ale parfumului sunt mure, pere și grapefruit, notele de mijloc includ glicină, iasomie și litchi, iar baza este compusă din lemn de cedru, mosc și nucă de cocos.

Daisy Love Eau De Toilette

Parfumul Daisy Love a fost creat pentru femeile tinere. Lansat în anul 2018, parfumul a cucerit inimile multor femei, deoarece are un miros dulce, plăcut. Daisy Love este un parfum ușor, ce poate fi purtat la diferite ocazii.

Parfumul se deschide cu note de mure, iar pe măsură ce se usucă începe să se simtă mirosul de margarete.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu