Amouage Gold – parfum pentru femei recenzie

Casa de parfumuri Amouage a fost înființată în 1983 de către Sultanul Omanului. Parfumul Amouage Gold înfățișează luxul și opulența. Conține ingrediente tradiționale din Oman, dar este creat în stilul parfumurilor franțuzești.

Creatorul parfumului Amouage Gold, Guy Robert este un maestru al parfumurilor elegante. Acesta a mai creat parfumurile Hermes Equipage, Dobles și Caleche, Christian Dior Dororessence și Madame Rochas.

Vezi

Există o asemănare între Amouage Gold și Madame Rochas, având în vedere caracterul lor floral aldehidic.

Ce este Amouage Gold?

Amouage Gold este un parfum strălucitor, uimitor. Acest parfum clasic chiar merită lăudat. Personal, mi se pare un parfum senzual și feminin.

Sunt un mare fan al parfumurilor aldehidice. Lanvin’s Arpege și Chanel No.5 sunt doar 2 dintre parfumurile pe care le iubesc. Amouage Gold seamănă destul de mult cu aceste două parfumuri pe care tocmai le-am menționat.

Are un miros destul de puternic, care poate fi copleșitor uneori. Există un element de maturitate în acest parfum care ar putea face ca Amouage Gold să fie dificil de purtat de către persoanele tinere.

Citeste pareri

Amouage este unul dintre acele parfumuri pe care nu le poți uita niciodată. Acest parfum te invită să visezi.

Cine poate folosi parfumul Amouage Gold?

Apa de parfum Amouage Gold este potrivită pentru femeile care vor să se simtă superbe. Fiecare femeie care își dorește să aibă în colecția sa un parfum de lux ar trebui să-și achiziționeze acest parfum ce conține doar ingrediente de înaltă calitate.

Amouage Gold

Parfumul Amouage Gold poate fi purtat la o ocazie specială. Îl poți folosi atunci când te îmbraci într-o rochie de mătase sau satin și apari în lumina reflectoarelor. Îi vei face pe toți să-și întoarcă privirea spre tine!

Este suficient să miroși o singură dată acest parfum pentru a te îndrăgosti de el.

Compoziția parfumului

Notele de vârf ale parfumului sunt trandafir, lăcrămioare și tămâie, notele de mijloc sunt iasomia, rădăcină de iris și smirnă, iar notele de bază sunt mosc, mușchi de stejar, chihlimbar, lemn de santal, paciuli și cedru.

Florile folosite la crearea acestui parfum își combină parfumul dulce cu lemnul de santal.

Tot din categoria parfumurilor orientale din gama Amouage, recomand sa cititi despre Amouage Interlude. Totul despre note si persistenta acestuia.

După pulverizarea parfumului pe piele, s-ar putea să crezi că este un parfum greu, dar după doar câteva minute îți vei da seama că acesta este un parfum elegant și senzual.

Cât persistă Amouage Gold?

Parfumul Amouage persistă timp de cel puțin 12 ore. Este unul dintre acele parfumuri care trebuie purtate la ocaziile speciale. Când l-am folosit prima dată, l-am aplicat pe piele la 12.00, iar seara, după ce am făcut baie, încă îi puteam simți mirosul.

Amouage Gold

Acest parfum complex este o comoară pentru femeile care iubesc parfumurile de lux. Dacă îți permiți să-ți cumperi acest parfum, nu ezita, este suficient să-l miroși o singură dată pentru a înțelege de ce trebuie să-l ai.

Trebuie să recunoaștem că sunt puține parfumurile care rezistă mai mult de 12 ore, deci Amouage chiar trebuie apreciat.

La final, vreau să-ți dau un pont: pulverizează parfumul la încheietura mâinii sau în alte zone ale corpului în care pulsul se simte intens, pentru ca parfumul să persiste cât mai mult timp.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu