Amouage Imitation Man – apă de parfum pentru bărbați

Amouage Imitation Man fost lansat în 2018. Acesta este un parfum cu note de piele pentru bărbați creat de Leslie Girard. Parfumul evoluează plăcut pe piele.

Este un parfum uscat, ușor dur și amar. Personal, apreciez acest parfum și le recomand atât bărbaților, cât și femeilor să-l încerce.

Parfumierul care a creat acest parfum, Leslie Girard este un reprezentant al tinerei generații de parfumieri, care lucrează din 2012 la Robertet – celebra companie situată în Grasse, care prduce esențe de parfumuri. În portofoliul său, se găsește, printre altele, un parfum creat pentru marca de mașini Audi, folosit pentru parfumarea interiorului celor mai luxoase mașini.

Despre Amouage Imitation Man

Amouage Imitation Man este, în opinia mea, un parfum reușit. Acest parfum recreează atmosfera multiculturală a unei străzi aglomerate din New York.

Strada pe care oamenii din întreaga lume merg sau aleargă. Strada este întotdeauna plină de viață, indiferent de oră sau anotimp, deoarece pe ea pășesc zi de zi oameni cu suflete colorate îmbrăcați în haine de diferite culori.

Acest parfum se deschide cu note de nucșoară, lămâie și piper negru, dar după câteva clipe se pot simți notele de mijloc, de violete și iris. După câteva ore se pot simți notele de bază precum pielărie, vetiver, paciuli și castoreum înfășurate într-un nor balsamic de smirnă.

Amouage Imitation Man parfum barbati

Deși este un parfum pentru bărbați, Amouage Imitation Man poate fi purtat, fără nicio problemă, și de femei. În acest parfum au fost folosite tămâia și smirna pentru a crea haos. Aceste două ingrediente se joacă cu timpul.

Când poate fi purtat Amouage Imitation Man?

Cred că acest parfum poate fi purtat tot anul, indiferent dacă este toamnă, iarnă, primăvară sau vară. De asemenea, poate fi purtat atât ziua cât și noaptea. Unii însă consideră că acest parfum poate fi purtat doar toamna și primăvara.

Un parfum foarte interesant ca si compozitie, pentru femei, este Amouage Interlude Woman. Poate fi cadoul perfect pentru cineva drag, este persistent si foarte apreciat.

Amouage Imitation Man a fost primul parfum Amouage pe care l-am cumpărat. Am primit un eșantion în urmă cu câțiva ani, când parfumul abia se lansase.

Am pulverizat pe o bucată de hârtie și i-am putut simți mirosul în fiecare zi. Știam că vreau să încerc acest parfum, așa că imediat ce am strâns câțiva bănuți mi l-am cumpărat. Nu regret nicio secundă alegerea făcută.

Deoarece este un parfum Amouage, este de înaltă calitate și persistă mult timp. Pot să spun că pielea mea încă mirosea a Amouage Imitation Man chiar și după 14 ore.

Amouage Imitation Man parfum barbati

Am observat că parfumul rămâne chiar și după ce mă spăl. Pe haine persistă chiar și zile întregi. Are un miros unic, chiar nu am mai simțit niciodată acest miros la un alt parfum.

Compoziția parfumului

  • Note de vârf – lămâie, nucșoară, piper negru.
  • Note de mijloc – trandafir, iris, violete.
  • Note de bază – smirnă, piele, vetiver, patchouli, castoreum.

Deși numele nu este foarte original, parfumul este unic și diferit. Îl recomand tuturor, cu excepția celor care nu apreciază mirosul trandafirilor și violetelor. Cu siguranță, nu este pe placul tuturor, dar are farmecul lui și chiar merită încercat.

Chiar dacă poate fi purtat și de femei, Amouage Imitation Man rămâne un parfum masculin, soft și puternic în același timp.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu