Amouage Lyric

Amouage Lyric Woman și Amouage Lyric Man sunt două parfumuri calitative, concepute pentru persoanele încrezătoare care vor să-ți exprime emoțiile și sentimentele. Ambele parfumuri sunt atrăgătoare și seducătoare, fiind potrivite pentru orice ocazie.

Vom analiza ambele parfumuri în rândurile următoare și vom începe cu Amouage Lyric Woman.

Despre Amouage Lyric Woman

Amouage Lyric Woman a fost lansat în anul 2008 ca un omagiu adus trandafirului. Acest parfum oriental floral are un miros seducător și este destinat femeilor care adoră produsele de lux.

Amouage Lyric Woman include note de bergamotă, cardamom picant, scorțișoară, ghimbir, trandafir, angelica, iasomie, ylang-ylang, mușcato, orris, mușchi de stejar, mosc, lemn, patchouli, vetiver, lemn de santal, vanilie, boabe de tonka și tămâie.

Lyric Woman este creat în jurul unei scheme florale centrale formate din trandafir, iasomie și ylang-ylang. Trandafirul folosit în acest parfum nu este unul de tip occidental, dulce, ci unul cu elemente fumurii. De asemenea, Lyric Woman mai conține și o mulțime de condimente (scorțișoară, ghimbir, cardamom) și citrice, de aceea se presupune că este un parfum amețitor.

Dacă dorești un parfum cu note orientale, încearcă Amouage Interlude Woman – include opoponax, ghimbir, chihlimbar și ambra.

Orice femeie care va purta acest parfum va ieși în evidență și va reuși să întoarce privirile celor din jur.

Descriere Amouage Lyric Man

Lyric Man a fost lansat tot în anul 2008. Chiar de la prima pulverizare, parfumul se deschide cu un miros bogat de flori (floare de portocal, angelică, trandafir). Trandafirul este cel mai puternic din acest buchet floral și se poate simți destul de tare.Amouage Lyric parfum femeiÎți recomand să citești și despre Amouage Imitation Man – deși este un parfum pentru bărbați, poate fi folosit și de femei.

Pe măsură ce parfumul se usucă, se poate simți mirosul de galban și nucșoară. Aceste note se simt destul de puțin, deoarece imediat apare în scenă șofranul, mai bogat și mai fin. Lemnul de santal și pinul se simt și ele, dar destul de slab.

Spre final, se simte tâmâia și vanilia, aceasta din urmă adăugând puțină dulceață parfumului, pentru a crea un echilibru perfect. Calitatea ingredientelor folosite este impresionantă, iar amestecul este destul de rafinat.

Cât persistă pe piele parfumurile Amouage Lyric?

Am încercat ambele parfumuri și pot să spun că persistă destul de mult pe pielea mea. Am pulverizat Lyric Woman la încheietura mâinii, dimineața, când am plecat la serviciu, iar după aproximativ 6 ore încă puteam simți parfumul.

Acest parfum pentru femei scoate în evidență puterea și pasiunea sexului frumos și poate fi folosit pe tot parcursul anului. Poate fi purtat ziua la serviciu sau la o întâlnire cu prietenii, dar și seara la o cină romantică în compania unui bărbat atrăgător.Amouage Lyric parfum pentru femeiDe asemenea, Lyric Man are un grad de persistență destul de ridicat. Acest parfum cu miros de trandafiri și condimente este potrivit pentru serile mai reci de primăvară. Pe pielea mea, persistă la fel de mult ca Amouage Lyric Woman.

Concluzie Amouage Lyric – își merită banii?

Parfumurile Lyric au un miros plăcut, peristă suficient de mult și sunt create din ingrediente de înaltă calitate. Ambele parfumuri sunt apreciate de oameni și completează perfect orice colecție de parfumuri.

Mirosul de trandafiri se simte destul de tare în ambele parfumuri, deci dacă ești o persoană ce iubește trandafirul, sigur vei aprecia parfumurile Amouage Lyric.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu