Amouage Interlude Woman

Îmi place Amouage, casa de parfumuri care a creat undele dintre cele mai bune parfumuri. Amouage Gold nu este doar un parfum de calitate, ci este unul dintre cele mai luxoase parfumuri.

Amouage Interlude Woman include note de bergamotă, grapefruit, ghimbir, gălbenele, tămâie, tranadafir, floare de portocal, benzoin, iasomie, opoponax, nuci, cafea, kiwi, miere, imortela, pielărie, lemn de agar, ambra vanilie, chihlimbar, lemn de santal, boabe tonka și mosc.

Despre Amouage Interlude Woman

Amouage Interlude Woman este un parfum pentru femei, creat de Karine Vincon Spehner. Parfumul a fost lansat în 2012.

Vezi

Odată pulverizat pe piele, parfumul miroase a ghimbir. Apoi se simte bergamota, care mă duce cu gândul la ceaiul negru. Mi se pare că nota de bergamotă se simte mai tare mai târziu.

Amouage Interlude Woman parfum

Acesta este un parfum de toamnă, dar după părerea mea ar putea fi folosit și primăvara. Deși mulți îl consideră un parfum de zi, eu cred că ar putea fi purtat la fel de bine și seara.

Dulceața bergamotei și amărăciunea grapefruitul creează tensiuni turbulente, în timp ce trandafirul, tămâia, iasomia, floarea de portocal și lemnul de santal sunt mascate de o combinație de nuci, cafea, miere, kiwi și lemn de santal.

Sticla parfumului este colorată într-o nuanță fascinantă de albastru, cu decorațiuni placate cu aer, accentuate cu un cristal Swarovski albastru.

Aici

Parfumul este disponibil în sticluțe de 50 și 100 ml.

Am încercat majoritatea parfumurilor Amouage și consider că Interlude Woamn este cel mai îndrăznet.

Amouage Interlude Woman parfum Pentru Femei

Cum miroase Amouage Interlude Woman?

Chiar de la prima pulverizare îți poți da seama că acesta este un parfum incredibil de neobișnuit. O aromă florală unică, cum nu se găsește în niciun alt parfum se resimte imediat. Deși la început s-ar putea să nu fii atras de acest parfum, cu timpul vei vedea că este foarte plăcut.

Lemnul de agar este învăluit într-un nor cremos, moale și pufos de vanilie, benzoină și lemn de santal. Condimentele și fructele adaugă un strop de feminitate în plus acastui parfum.

Amouage Interlude Woman este un parfum care te atrage cu farmecul său neobișnuit.

Cât timp persistă Amouage Interlude Woman?

Acest parfum, la fel ca Amouage Gold, persistă mai mult de 12 ore. Asta înseamnă că-l poți folosi de fiecare dată când vrei să miroși bine. Nu va trebui să-ți faci griji că după câteva ore, mirosul va dispărea. Vei mirosi a parfum chiar și după ce vei ajunge acasă.

Amouage Interlude Woman parfum

Pulverizează parfumul la încheietura mâinii și în alte zone ale corpului în care se simte pulsul intens și vei simți mirosul parfumului mai mult timp!

Notele parfumului

Componetele parfumului Amouage Interlude Woman sunt împărțite în:

  • Note de vârf – bergamotă, ghimbir, grapefruit, gălbenele.
  • Note de mijloc – tămâie, trandafir, floare de portocal, iasomie, nuci, cafea, kiwi, lemn de santal, imortela, miere, opoponax.
  • Note de bază – vanilie, lichen, rasina benzoica, pielărie, ambra, boabe de tonka, mosc, lemn de agar, lemn de santal.

Dacă încerci acest parfum chiar și o sigură dată, ai mari șanse să te îndrăgostești de el. Personal, iubesc parfumul Amouage Interlude Woman și mi se pare cel mai bun parfum Amouage.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu