Calvin Klein Sheer Beauty

Calvin Klein a lansat mai multe parfumuri destinate femeilor moderne, însă a ignorat categorie din care fac parte femeile mai mature, trecute de vârsta de 40 de ani. Asta până când s-a hotărât să scoată pe piață parfumul Calvin Klein Sheer Beauty. Acest parfum vorbește despre încrederea, puritatea și înțelepciunea femeilor cu experiență de viață, care știu ce vor și își stabilesc mereu obiective clare.

Această esență este inclusă în categoria parfumurilor florale. Conține o combinație de note dulci și ușor agresive, care sunt temperate de acorduri de mosc.

Despre Calvin Klein Sheer Beauty

Parfumul Calvin Klein Sheer Beauty se deschide cu un mix de piersici, bergamotă și fructe de pădure. Aceste note încântătoare îi onferă parfumului o dulceață aparte ce persistă timp de câteva minute. Mirosul notelor de vârf este temperat de acordurile care creează inima parfumului, și anume crin, iasomie și bukor.

După ce parfumul se usucă pe piele, aroma acestor note este învăluită în mrejele moscului. De asemenea, tot acum intră în joc lemnul de santal și floare de vanilie ce-i conferă parfumului un caracter cremos și captivant.

Calvin Klein Sheer Beauty se adresează femeilor care nu se feresc să arate cât sunt de delicate și de feminine.

Citește și despre Calvin Klein Obsession for Women – face parte din categoria parfumurilor orientale și a fost lansat în 1985.Calvin Klein Sheer Beauty parfum femeiÎn ceea ce privește recipientul în care vine parfumul, acesta are un design elegant. Sticla transparentă lasă să se vadă nuanța roz a parfumului. Aceasta este accesorizată cu un capac transparent și modern.

Sheer Beauty poate fi purtat atât ziua, cât și noaptea, deoarece este făcut să contureze frumusețea femeii moderne, preocupate de aspectul său fizic. Acest parfum vorbește într-o manieră sofisticată despre femeia provocatoare și sexy, plină de senzualitate.

Sheer Beauty – păreri pro și contra

Pro:

  • Are o compoziție floral-fructată ce include note atent selecționate;
  • Parfumul are o eleganță aparte și nu pare să se demodeze vreodată;
  • Are un miros fin și vine într-un recipient creat într-un mod delicat.

Contra:

  • Mirosul parfumului diferă în funcție de sezon și de temperaturile de afară.

Calvin Klein Sheer Beauty – concluzie

Sheer Beauty este un parfum ce emană încredere. Se imprimă perfect în pielea fină și tandră a femeii moderne și o înconjoară cu arome florale de bujori, iasomie și crin. Parfumul se deschide cu note de piersică și bergamotă și continuă apoi cu acorduri de crin joz.

La baza parfumului stau notele de santal, mosc și vanilie care fac din Sheer Beauty un parfum dulce și feminin. Această esență se face remarcată prin mixul proaspăt de note pe care îl conține. Piersicile se simt de la început până când parfumul se usucă pe pielea fină.Calvin Klein Sheer Beauty parfum dama

Calvin Klein Euphoria este unul dintre cele mai apreciate parfumuri din țara noastră – vezi cum miroase și câte persistă pe piele.

De asemenea, se poate simți și aroma de citrice, în special cea de bergamotă. Toate aceste note distincte, fac din Calvin Klein Sheer Beauty un parfum perfect pentru femeile trecute de 40 de ani care, vor în continuare să-și exploreze senzualitatea și să se facă remarcate.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu