Calvin Klein Euphoria – Eau de Parfum

Calvin Klein Euphoria este unul dintre parfumurile care conform statisticilor este un topul preferintelor la noi in tara. Ce-i drept, pretul este decent, iar calitatile parfumului il fac sa aiba un raport calitate/pret excelent, deci nu ma mira deloc rezultatele statisticior.

Știu, articolele despre parfumurile Calvin Klein au lipsit de pe acest blog pentru o vreme și iată de ce: nu prea m-a atras nimic din linia lor – nici de reprezentanții parfumurilor Calvin Klein, Obsession și CK One.

Dar tot vedeam Calvin Klein Euphoria pe la magazine și l-am mirosit de câteva ori, după care am decis să îl analizez un pic, pentru că știu că multe persoane iubesc CK. Intr-un final am ajusn sa-l si achizitionez, prinsesem o oferta foarte buna la aceast parfumerie.

Câteva informații despre Calvin Klein Euphoria:

În sticlă: Măr sintetic, dulce, fructe de pădure în vârf. În nasul meu, zahărul nu se amestecă bine cu rodia și nici cu fructele de pădure, transformând lucrurile în ceva asemănător unei fabrici de sirop de tuse.

Calvin Klein Euphoria Real si Fake

Aplicat: În deschidere, fructe de pădure dulci, siropoase și un măr sintetic ostentativ, care sapă până ajung în stadiul de mijloc, cu aceiaşi calitate siropoasă.

Stadiul de mijloc este marcat de o serie de florale banale, a căror dulceață și claritate încearcă să curețe mizeria de zahăr din deschidere, dar tot ce simt sunt florale de zahăr; mai exact, violete de zahăr, care încearcă tot ce pot să facă, sprijinindu-se pe o notă diafană, clară și curată, făcând că totul să fie și mai respingător.

Cred că mi-ar fi plăcut stadiul de mijloc al Calvin Klein Euphoria mult mai mult, dacă avea doar floralele. Îndepărtați dulceața fructelor din deschidere și vedeți cum decurg lucrurile.

Dar, deși suntem la capitolul dulce, stadiul de final al Calvin Klein Euphoria se îndreaptă într-un final floral cald și lemnos. De fapt, acest parfum are o închidere chiar frumoasă.

Extra: Știu că multora le place Calvin Klein Euphoria, dar nu a făcut nimic pentru mine. Deși dulceața nu a ajuns la un nivel prea siropos, mi s-a părut că zahărul din acest parfum a fost, în mare masă, inutil.

Designul sticlei Calvin Klein Euphoria:

Sticla Calvin Klein Euphoria pare să se răstoarne întotdeauna, de fiecare data când mă apropii de ea. Sticla este de un albastru mov, fiind de o formă abstractă, asemănătoare unei frunze.

Calvin Klein Euphoria Essence

Dopul este un dreptunghi înalt, de metal, care iese din frunză. Modelul este interesant, dar înălțimea dopului chiar mă enervează.

Compoziția Calvin Klein Euphoria:

Familia de parfumuri: Floral – Fructate

 • Note bază: mosc, violetă, chihlimbar, mahon, tonuri de cremă
 • Note mijloc: orhidee, lotus
 • Note vârf: tonuri verzi, rodie, curmal japonez
Unde găsim Calvin Klein Euphoria? Cât costă?

Parfumul Calvin Klein Euphoria poate fi găsit în mai multe variante – 50 ml, 100 ml și 30 ml dar și sub forma unor eșantioane de 1 și 5 ml, foarte bune pentru a testa parfumul.

Prețul unui Calvin Klein Euphoria 30 ml este de aproximativ 120 Lei, un preț foarte bun, disponibil în magazinele online. Seturile cadou conțin apă de parfum și rimel sau lapte de corp. Puteți cumpăra aceste produse și separat.

 • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
 • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
 • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

parfum Calvin Klein Euphoria 2

Info: Calvin Klein Euphoria nu este rău, dacă ai în vedere elementele stadiului de mijloc și uscarea. Este un parfum destul de bun, dacă poți să treci peste zahăr.

Doar că zahărul din acest parfum mi s-a părut, în mod special, iritant, pentru că nu ar fi trebuit să fie aici. Sau poate sunt doar înverșunată că nu a funcționat pe mine, la fel de bine cum am sperat.

5 comentarii la „Calvin Klein Euphoria – Eau de Parfum”

 1. Buna seara. Spuneti-mi va rog de unde pot cumpara Calvin Klein Euphoria din Romania si sa fie 100% original. As vrea sa aiba un certificat de autenticitate sau ceva daca se poate.

  Nu e vreo fita sau ceva, insa la sfarsitul lui Ianuarie merg la cineva in Franta si as vrea sa-i fac cadou acest parfum. Calvin Klein Euphoria este un parfum pe care persoana respectiva il foloseste de foarte multi ani si si-ar da seama insant daca ar fi contrafacut si chiar nu vreau sa ma fac de rusine.

  Răspunde
  • De ce nu il iei din aeroport de la duty free?
   Daca duty free-ul nu este o optiune, il poti lua dintr-o parfumerie precum Douglas sau Sephora. Sigur sunt originale acolo .Sigur, sigur 🙂

   Răspunde
  • Recomand Sephora si Douglas daca vrei din parfumerie.
   Daca-l vrei de pe Internet, recomand eMag (chiar emag nu alte magazine din marketplace), Hiris, Aoro sau chiar Elefant.

   PS. Sa nu se inteleaga gresit, nu am nimic cu magazinele care vand prin intermediul eMag insa nu am avut nici un fel de experienta cu ele.

   Răspunde
  • Foarte tare! De cati ani il folosesti? Intreb pentru ca sigur nimeni de aici nu stie cati ani ai acum 😀
   De asemenea, de unde il cumperi de obicei si la ce pret?

   Răspunde

Lasă un comentariu