Calvin Klein Contradiction

Calvin Klein a ținut întotdeauna pasul cu noua generație, deci nu este de mirare că parfumul Contradiction este în armonie cu femeie modernă. Calvin Klein Contradiction lansat în anul 1998, este considerat chiar și astăzi un parfum de succes. Parfumul evocă personalitățile multiple ale femeilor care se schimbă dintr-unul moment în altul.

Despre Calvin Klein Contradiction

Calvin Klein Contradiction este o creație a celebrului parfumier Ann Gottlieb. Contradiction nu este un parfum clasic, ci unul cu note floral-orientale. Mixul de petale și eucalipt reușește să trezească toate simțurile.

Casa de modă Calvin Klein transpune prin acest parfum valorile viziunii moderne, atribuite femeilor clasice. Chiar de la prima pulverizare se poate simți aroma încântătoare a acestui parfum. Contradiction se deschide cu note florale de lăcrămioară, trandafir și crin.

Citeste pareri despre Contradiction – cat persista?

Notele de mijloc se așază pe piele și emană un miros plăcut de mure ce se intensifică odată ce în scenă intră eucaliptul. Aromele acestor note se temperează în momentul în care apare mirasma de liliac.

Aroma fresh a parfumului este închis într-un recipient din metal, la bază căruia se află o sticlă transparentă prin care se poate vedea lichidul de culoarea chihlimbarului. Calvin Klein Contradiction poate fi purtat la orice oră din zi, deoarece are un miros captivant și-i intrigă pe toți cei care stau în jurul purtătoarei.Calvin Klein Contradiction parfum pentru femeiContradiction este o combinație între un parfum senzual și unul discret și elegant. Mirosul delicat al acestei esențe pare să înconjoare femeile la fel ca un voal de pasiune. Acest parfum a fost creat pentru femeile sofisticate care știu ce vor de la viață și nu renunță până nu obțin ceea ce-și doresc.

Recomand să citești și despre Calvin Klein Obsession for Women – o apă de parfum care te cucerește încă de la prima pulverizare.

Compoziția parfumului

Calvin Klein Contradiction face parte din grupele de parfumuri florale și lemnoase.

  • Note de vârf – orhidee, iasomie, crin, bujor, lăcrămioare, trandafir
  • Note de mijloc – eucalipt, liliac, mure și iasomie
  • Note de bază – boabe de tonka, lemn de santal și mosc

Calvin Klein Contradiction păreri pro și contra

Pro:

  • Eucaliptul îi conferă parfumului un miros aparte;
  • Preț accesibil.

Contra:

  • Spre deosebire de alte parfumuri Calvin Klein, Contradiction are o longevitate scăzută.

Nu te grăbi să cumperi acest parfum până nu-l testezi pe pielea ta. Mergi într-un magazin de specialitate, încearcă tester-ul și vezi cum miroase și cât de mult persistă. Dacă ești mulțumit de el, atunci îl poți achiziționa fie dintr-un magazin fizic, fie dintr-unul online precum magazinul eMag unde-l gasesti la pret bun.

Calvin Klein Contradiction – concluzie

Calvin Klein Contradiction parfum femeiContradiction vorbește despre femeia modernă care este capabilă să facă orice pentru a-și atinge scopul. Notele florale din compoziția parfumului completează perfect acordurile fructate de mure care sunt îmbrățișate de boabele tonka.

Calvin Klein Euphoria este un parfum floral fructat compus din multe note interesante – vezi de unde îl poți achiziționa la un preț bun.

Contradiction transpune femeia eroină în linii moderne și creează un scenariu provocator, chiar în centrul orașului. Parfumul are o aură vibrantă dominată de mixul de flori și frunze de eucalipt. Formula unică a esenței le invită pe femei să descopere o aromă plăcută. Odată ce vor încerca acest parfum, multe femei vor dori să-l folosească zi de zi și nu vor mai renunța la el.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu