Issey Miyake L’Eau D’Issey Pour Homme

În 1994, Issey Miyake a lansat un parfum uimitor pentru bărbați, L’Eau D’Issey Pour Homme. Parfumul elegant, acvatic, L’Eau D’Issey Pour Homme a fost creat de renumitul parfumier Jacques Cavallier și lansat de Issey Miyake.

Issey Miyake și-a propus ca acest parfum acvatic lemnos să devină unul dintre cele mai bune parfumuri de pe piață. Așa cum era de așteptat, și-a atins obiectivul.

Despre Issey Miyake L’Eau D’Issey

L’Eau D’Issey vine într-o sticlă înaltă și subțire, la fel de elegantă ca parfumul în sine. Sticla este pusă într-o cutie înaltă, dreptunghiulară, în două culori, alb și argintiu.

Are un capac minunat, argintiu opac și un corp semi-transparent prin care se poate vedea parfumul din interior. Sticla transparentă se asortează perfect cu capacul argintiu, elegant.

Duza de pulverizare este îngustă, dar lungă, excelentă pentru aplicarea parfumului. Se aplică în cantități mici, dar fiind un parfum cu un miros intens, nu este necesar să pulverizezi prea mult. Parfumul este răcoros și nu irită pielea.Issey Miyake L'Eau D'Issey parfum de barbati

Cum miroase Issey Miyake L’Eau D’Issey?

În momentul în care Issey Miyake L’Eau D’Issey a fost lansat, avea un amestec de ingrediente rar întâlnit în parfumuri. Având o mare varietate de ingrediente, L’Eau D’Issey nu părea un parfum foarte bine creat, chiar dacă pentru realizarea sa s-au făcut numeroase calcule.

Parfumul L’Eau D’Issey este acum la pret avantajos pe Notino

Issey Miyake descrie cel mai bine parfumul spunând că este „o cascadă de prospețime combinată cu o eleganță naturală”. Issey Miyake are dreptate, deoarece notele citrice se combină perfect cu cele lemnoase și creează o aromă acvatică.

Iată care sunt notele parfumului:

  • Note de vârfbergamotă, chiparos, mandarină, salvie, yuzu, verbena, tarhon și coriandru
  • Note de mijloc – nucșoară, șofran, nufăr, scorțișoară și mușcată
  • Note de bază – chihlimbar, tutun, mosc, lemn de santal, cipriol și vetiver

Cât persistă parfumul? Unde poate fi purtat?

Longevitatea acestui parfum este impresionantă, deoarece persistă chiar toată ziua. Nu doar că persistă foarte mult, dar parfumul rămâne fresh întreaga zi. Indiferent dacă este aplicat pe piele cu 6 sau 13 ore în urmă, parfumul își păstrează aroma.

Parfumul nu este copleșitor, dar se remarcă prin mirosul său distinct. Este un parfum minunat pentru orice ocazie, deoarece nu se estompează în timpul zilei.

Având în vedere că este un parfum răcoritor, este potrivit pentru anotimpurile mai calde, în special pentru primăvară și vară. De asemenea, parfumul poate fi folosit și toamna când vremea este mai caldă.

Ralph Lauren Polo Cologne Intense – persistă mult, are un miros plăcut și este potrivit pentru orice ocazie.Issey Miyake L'Eau D'Issey parfum barbatescEste un parfum de zi ce poate fi purtat la serviciu sau la petreceri, însă poate fi folosit și la evenimentele de seară. Acest parfum universal impresionează prin versatilitatea sa.

L’Eau D’Issey – merită încercat?

Parfumul acvatic, lemnos se deschide cu o explozie puternică de yuzu. S-ar putea să pară prea intens la început, dar după ce se va usca, parfumul va avea o aromă acvatică plăcută. Se fixează bine pe piele și conferă o senzație răcoroasă, fără a provoca iritații.

Când parfumul începe să se așeze pe piele, restul notelor de vârf și notele de mijloc intră în joc. Mandarina, nufărul, șofranul și scorțișoara se amestecă și construiesc o bază solidă pentru acea aromă acvatică a parfumului.

Îmi place acest parfum, pentru că nu este deloc copleșitor. Dacă ești un bărbat care iubește parfumurile acvatice, sunt mari șanse să-ți placă L’Eau D’Issey.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu