Donna Karan DKNY Be Delicious – Apă de Parfum

Am ezitat destul de mult să încerc Donna Karan DKNY Be Delicious, “mulțumită” experienței mai puțin plăcute cu DKNY Delicious Night, unde m-am înecat în oceanul de zahăr. Dar am încercat Be Delicious oricum, din moment ce multe persoane par să îl iubească.

Cum miroase Donna Karan DKNY Be Delicious:

Donna Karan DKNY Be Delicious  În sticlă: Măr sintetic. Cam asta este tot ce miros în Donna Karan DKNY Be Delicious. Această deschidere are și câteva note ascuțite, dar mici, de citrice, dar mirosul este, majoritar, de măr sintetic.

Aplicat: Și mai mult măr sintetic, bolborosind în jurul vârfului, cu o personalitate foarte dulce și oarecum siropoasă. Sub acest măr, găsești notele de citrice care încearcă din răsputeri să iasă la iveală, dar mărul din Donna Karan DKNY Be Delicious este prea puternic pentru acele “nimicuri” ale “amestecului” și “echilibrului”.

Nici maturarea nu este prea bună; simt niște idei de florale pe măsură ce îl port, dar totul este acaparat de mărul masiv din prim plan. Este ca și cum aș fi mers să văd o piesă de teatru și m-am așezat în spatele cuiva care poartă o pălărie imensă. Acesta este mărul din Donna Karan DKNY Be Delicious.

Nu este o pălărie bună. Nu este stilată. Este doar falsă, de prost gust și țipătoare. Uscarea vine cu o estompare a mărului, în care simt cum se amestecă niște florale. Mi-ar fi plăcut ca mărul să dispară mult mai curând, dar hey, cred că am stabilit că Donna Karan DKNY Be Delicious nu este pe placul meu și nici măcar floralele din ultimul minut nu pot să îmi schimbe părerea.

Extra: Se pare că DKNY are o linie întreagă de parfumuri de genul Be Delicious, pe care încă ar trebui să o încerc. Dar, dacă nu îmi place nici măcar puțin originalul, mă întreb cum voi reacționa la restul. Probabil nu prea bine, dacă sunt asemănătoare cu Delicious Night sau Donna Karan DKNY Be Delicious.

Designul Donna Karan DKNY Be Delicious:

Donna Karan DKNY Be Delicious sticlaÎn forma unui măr. Îmi plac formele sticlelor de parfum din linia Be Delicious, deși construcția lasă de dorit. Din punct de vedere estetic, mi s-a părut că dopul de metal al Be Delicious funcționează mai bine ca dopul de plastic al Delicious Night. Așa că macar originalul are acest avantaj.

Compoziția Donna Karan DKNY Be Delicious:

Familia de parfumuri: Fructate

  • Note bază: tonuri lemnoase, lemn de santal, chihlimbar
  • Note inimă: lăcrămioare, măr verde, violetă, trandafir, tuberoză
  • Note vârf: magnolie, grapefruit, castravete

Detalii despre prețul Donna Karan DKNY Be Delicious și unde poate fi găsit:

Donna Karan DKNY Be Delicious este un parfum pentru buzunarul tuturor celor care și-l doresc. Pentru varianta de 50 ml prețul este de aproximatic 130 Lei la Aoro iar cel de 100 ml costă aproximativ 160 Lei. Pentru că prețurile sunt atât de bune vă puteți bucura și de alte produse precum gel de duș, lapte de corp sau puteți alege setul cadou pentru a-l dărui unei persoane dragi.

Info: Nu știu unde erau și celelalte note. Tot ce am simțit a fost măr, apoi, mult mai târziu, niște trandafir și magnolie.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu